DSP-groep

DSP-groep is een onafhankelijk bureau voor onderzoek, advies en management, gevestigd aan de IJ-oevers in Amsterdam. Sinds de oprichting van het bureau in 1984 werken ze veelvuldig in opdracht van de overheid (ministeries, provincies en gemeenten), maar ook voor maatschappelijke organisaties op landelijk, regionaal of lokaal niveau.
Video: Robert Lagendijk

Lees verder

Bouwen aan de samenleving

De vraag

De oude website sloot niet meer aan bij het bedrijf. Een website waarmee we meer (potentiële) klanten kunnen bedienen!

De uitdaging

De uitdaging lag met name in het uittekenen van de doelgroepen door middel van persona's, het gehele proces en de customer journey die daarbij hoort.

Waar staan jullie voor?

Een nieuwe online identiteit. Dat is waar DSP-groep naar opzoek was. Dan moeten we terug naar de basis was ons antwoord en samen kijken waar DSP voor staat. Waar staan jullie voor? Waar geloven jullie in? De start van een perfect partnership was geboren met het beantwoorden van deze vragen.

DSP-groep past zich aan

Op het thema, onderwerp of de opdracht

De antwoorden uit de strategische sessies gave meer inzicht dan vooraf was ingeschat. Het resultaat was een nieuw logo waar de samenleving doorheen komt. Want DSP is niet groen, blauw of rood, maar past zich aan aan de samenleving. DSP groep staat meer dan wie dan ook midden in de samenleving.

Het is een website waar de identiteit van DSP echt naar voren komt.

Redkiwi

Full service digital agency
Geen gedefinieerde kleuren, posities en marges

Flexibel en toegankelijk

De implementatie van het nieuwe concept in de website was een feestje. Een logo dat zich altijd lekker voelt op welke achtergrond dan ook. En dat gecombineerd met een vrijheid in kleuren. Met WordPress is de site vervolgens ontwikkeld, zodat het beheer eenvoudig en overzichtelijk is.