Nieuwe visuele identiteit en website voor DSP-groep

DSP-groep is een onafhankelijk bureau voor onderzoek, advies en management, gevestigd aan de IJ-oevers in Amsterdam. Sinds de oprichting van het bureau in 1984 werken ze veelvuldig in opdracht van de overheid (ministeries, provincies en gemeenten), maar ook voor maatschappelijke organisaties op landelijk, regionaal of lokaal niveau.
Video: Robert Lagendijk

  • DSP-groep

    Corporate website, Wordpress

  • Wat hebben we gedaan?

    Strategie, Concept, Design, Development

De opdracht

Een nieuwe online identiteit. Dat is waar DSP-groep naar opzoek was. Dan moeten we terug naar de basis was ons antwoord en samen kijken waar DSP voor staat. Waar staan jullie voor? Waar geloven jullie in? De start van een perfect partnership was geboren met het beantwoorden van deze vragen.

Nicole Damen
We hebben heel fijn samengewerkt met DSP-groep, tijdens de werksessies voelde je gewoon het enthousiasme binnen het team groeien! Het is een mooie, functionele site geworden waarin DSP veel vrijheid heeft in de manier waarop ze hem vullen. Ik ben erg trots op dit project! Nicole Damen - Projectmanager

DSP-groep past zich aan op het thema, onderwerp of opdracht.

De antwoorden uit de strategische sessies gave meer inzicht dan vooraf was ingeschat. Het resultaat was een nieuw logo waar de samenleving doorheen komt. Want DSP is niet groen, blauw of rood, maar past zich aan aan de samenleving. DSP groep staat meer dan wie dan ook midden in de samenleving.

Geen gedefinieerde kleuren, posities en marges. Maar flexibiliteit!

De implementatie van het nieuwe concept in de website was een feestje. Een logo dat zich altijd lekker voelt op welke achtergrond dan ook. En dat gecombineerd met een vrijheid in kleuren. Met WordPress is de site vervolgens ontwikkeld, zodat het beheer eenvoudig en overzichtelijk is.

Het is een website waar de identiteit van DSP echt naar voren komt. #trots

Deel deze case

Erik staat voor je klaar!

Ready to create digital impact? Deel jouw uitdaging!

Erik Mikx (Digital consultant)

info@redkiwi.nl
010 - 281 96 33

Stuur Erik een bericht

Of laat je terugbellen

Erik belt jou!

  • Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een berichtje:

  • Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.