La Place
Love at first
bite

La Place

La Place zocht een partner om zowel hun app als website te vervangen. De wens? Een eigentijdser design en een flinke optimalisatieslag op hun bestaande functionaliteiten. Technisch gezien lag de uitdaging in de integratie van zowel de app, loyalty-partner en de website waarvan alle content vanuit hetzelfde CMS moest worden beheerd. Projectmatig vormde zich een uitdaging door de strakke deadline

Het echte La Place gevoel op je desktop

Op de website (en de app) staat, net als in de restaurants, gastbeleving altijd centraal. Zo blijft La Place in iedere fase van de customer journey faciliterend. Op de vernieuwde website wordt op een inspirerende en duidelijke manier content aangeboden. Dit zie je terug in onder andere een vernieuwde homepage-indeling en een uitgebreide locatiewijzer. Zo vind je altijd een La Place bij jou in de buurt. De geoptimaliseerde functionaliteiten zijn de deals, recepten en foodstories.

Nieuw op het menu:
een app

In de app staan de loyalty card, extra’s en deals centraal - aangevuld met recepten en foodstories. Dat alles in eenzelfde opgefrist design waarin het La Place-gevoel sterk doorgevoerd wordt. In a hurry? Use the app on the go!

Optimaliseren

Nu de website en app zijn ontwikkeld volgens de nieuwste technieken en standaarden, is La Place in staat sneller en vaker optimalisaties door te voeren. Op korte termijn leggen we de focus op content creatie en online vindbaarheid.

"

We zijn trots op het resultaat dat we samen met Redkiwi in korte tijd hebben neergezet. Dankzij de ontwikkelingen die we samen hebben uitgevoerd, zijn we in staat tijdens de volledige customer journey faciliterend te zijn. In een strak design waarin het La Place-gevoel sterk doorgevoerd wordt.’’

Lindsey Visser

Brand & Retail Manager La Place

Volgende case

HelloBUS

Binnen vijf maanden een ready-to-launch platform waarmee HelloBUS de traditionele markt kan disrupten. Fun, easy and frictionfree!