Zorg uit handen nemen met Zorgkantoor.

Het zoeken naar langdurige zorg kan een flinke uitdaging zijn: welk zorgkantoor valt in mijn regio, welke zorgverzekeraars zijn hierbij aangesloten, et cetera. Veel platformen, een hoop te doorlopen stappen en voornamelijk veel vragen. Dat moest makkelijker kunnen. Zo gingen wij in samenwerking met ZorgMatch in opdracht voor de Zorgverzekeraars Nederland.

Centraliseren

Het nieuwe platform - aangeboden op zorgkantoor.nl - is ontwikkeld om begrijpelijk uit te leggen welke stappen doorlopen moeten worden wanneer er een behoefte aan langdurige zorg ontstaat. Het LPLZ als centrale toegang neemt de cliënt mee in de wereld van langdurige zorg te centraliseren. Een zorgkantoor uitzoeken, vervolgens checken welke zorgverzekeraars hieraan zijn gekoppeld, én het gebruik van veel verschillende platforms is daarmee verleden tijd.

Zorg voor iedereen,
inclusief design voor iedereen

Gebruiksgemak staat bovenaan.

Aan de hand van 6 duidelijke stappen vindt de bezoeker een zorgkantoor binnen zijn of haar regio. De klantreis staat centraal, waardoor relevantie en gebruiksgemak de belangrijkste twee pijlers zijn. De zorgkantoor-keuze wordt opgeslagen en het systeem houdt hier automatisch rekening mee op de informatiepagina's die bezoekers raadplegen. Dit maakt de zoektocht van informatie eenvoudiger en wordt de bezoeker direct begeleid naar het juiste zorgkantoor. Daarnaast wordt door het ontwerp – met het inclusief design ­– geborgd dat alle doelgroepen binnen de langdurige zorg worden bediend.

Waarom Redkiwi?

Als echte full service agency zeer ervaren in web development, digital marketing en webapplicaties waren wij de match voor Zorgmatch. Samen hebben we de belangrijke stap in de ontwikkeling van de dienstverlening aan nederlandse zorgkantoren gezet.

"

Redkiwi heeft haar waarde als ervaren webontwikkelaar in dit traject maximaal bewezen. Met de klant is er een website neergezet die qua gebruikersvriendelijkheid – wat voor de doelgroep in de langdurige zorg ongelooflijk belangrijk is – zijn waarde meer dan bewijst. Als ZorgMatch zijn we er trots op we met Redkiwi zo’n sterke webpartner hebben gevonden.”

Steven Ruikes

Directeur ZorgMatch

Volgende case

Boldmonkey

Unieke meubels vragen om een nét zo unieke webshop. Zo ontwikkelden wij een webshop die zowel inspireert, informeert als aanzet tot conversie.