Mammoet Merchandise Webshop

Mammoet is specialist in zwaar hijswerk en multimodaal transport. Hun specialiteit is het transporteren, verschepen, plaatsen en het verwijderen van grote en/of zware objecten van en naar elke locatie, te land en te water. Mammoet bedient vijf grote markten: de petrochemie, de energiesector, de civiele sector, de offshore industrie en maritieme branche.

  • Mammoet Steel

    Webshop, Magento, SAP koppeling

  • Wat hebben we gedaan?

    Design, Development

Mammoet Merchandise

Mammoet-wil al haar doelgroepen – van consumenten en Gold Members tot retailers en personeel – optimaal kunnen bedienen. Daarom aan ons de vraag of we een e-commerceplatform konden ontwikkelen dat overal ter wereld bereikbaar is. De shop moest geoptimaliseerd zijn voor elk device. Duidelijk. Daar hebben we voor gezorgd dus!

Verschillende productcategorieën

De shop moest geoptimaliseerd zijn voor elk device. Duidelijk. Daar hebben we voor gezorgd dus!

Een team vol expertise

Voorafgaand aan de technische realisatie hebben we diverse strategische sessies gehad met Mammoet. Hierbij waren vanuit Redkiwi verschillende disciplines betrokken, waaronder techniek, design en online marketing. Uit de strategische sessies kwam een volledig plan. Het project is daarna opgedeeld in twee deelprojecten:

Design (volledig responsive)
Technische realisatie

Emailmarketing met mailplus

De webshop is voorzien van MailPlus en van een storelocator. De klanten zijn geïmporteerd in beide systemen en onderverdeeld in de vijf klantgroepen. Vanuit MailPlus kan Mammoet eenvoudig zelf verschillende mailingcampagnes uitvoeren. MailPlus geeft heldere statistieken, zodat elke nieuwe actie nog beter afgestemd kan worden op de betreffende doelgroep.

Koppeling backend en backofficesysteem

We ontwikkelden het e-commerceplatform in Magento en koppelden de webshop backend met het backofficesysteem (SAP). Ideaal voor zowel orderplaatsingen als voorraadbeheer en de afhandeling van productverzendingen.

Deel deze case

Erik staat voor je klaar!

Ready to create digital impact? Deel jouw uitdaging!

Erik Mikx (Digital consultant)

info@redkiwi.nl
010 - 281 96 33

Stuur Erik een bericht

Of laat je terugbellen

Erik belt jou!

  • Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een berichtje:

  • Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.