De ondernemende
afvalpartner voor
zakelijk Nederland

Milieu Service Nederland

Als ondernemende afvalpartner voor zakelijk Nederland biedt Milieu Service Nederland vooruitstrevende oplossingen op het gebied van afvalinzameling, zero waste en circulaire bedrijfsvoering. Maar zelfs een organisatie die 3x nadenkt voordat ze iets weggooien, vond het tijd voor een nieuwe website. 

Van product- naar oplossingsgericht

Deze nieuwe website moest sterk gericht zijn op het delen van kennis en informeren over de dienstverlening. Daarnaast moest een interactief element gemaakt worden waarmee bezoekers een offerte op maat kunnen aanvragen. 

Content beheren op één plek

De offertemodule is het meest unieke onderdeel van de website. Voorheen was de offertemodule een losstaande applicatie. Omslachtig te werk gaan, behoort tot het verleden. Met het flexibele Craft CMS, hebben we een omgeving gebouwd waarin zowel de content van de website als de speciale modules op één centrale plek kan worden beheerd. Ongeacht dat ze qua functionaliteit en inzetbaarheid eigenlijk best ver uit elkaar liggen.

Data-layers

Door het centrale contentbeheer, kan Milieu Service Nederland eenvoudig SEO en CRO optimalisaties over de twee helften doorvoeren. Denk hierbij aan de data layer in Google Tag Manager, en het meesturen van Google Click IDs vanuit advertenties, formulieren en inzendingen vanuit de offertemodule. Conversies en retentie worden tijdens de volledige customer journey getracked. Consensual, uiteraard. 

The future is green

Naast een fris en strak nieuw design heeft Milieu Service Nederland nu een website die feilloos inspeelt op de informatiebehoefte van de verschillende doelgroepen die Milieu Service Nederland bedient. We blijven samen doorontwikkelen en breiden de functionaliteiten uit met een module die het mogelijk maakt om in 5 stappen een opdracht te plaatsen voor het vernietigen van vertrouwelijk papier. Technisch maatwerk dat door jarenlange expertise en het ontwikkelen met Craft CMS mogelijk wordt gemaakt.

"

Innovatief, ondernemend en persoonlijk. Dat is waar wij bij Milieu Service Nederland voor staan. Met Redkiwi hebben wij een partner gevonden die dit meer dan verstaat en ons verder helpt in onze missie om Nederland afvalvrij en CO2-neutraal te laten ondernemen’’

Joey van den Brink

Marketing Manager - Milieu Service Nederland

Volgende case

La Place

Een eigentijdser design en een flinke optimalisatieslag op hun bestaande functionaliteiten. Voor zowel de website als een app.