Dé vakschool
voor creatieve
ruimtemakers.

Nimeto

Nimeto is een MBO- vakschool voor creatieve ruimtemakers. Na het ontwikkelen van een nieuwe huisstijl, gingen zij op zoek naar een partner die deze nieuwe huisstijl kon doorvertalen naar een nieuwe website. De belangrijkste uitgangspunten waren hiervoor hun merkwaarden en hun student journey.

Not-your-everyday website

Deze nieuwe website moest visueel het Nimeto-gevoel uitstralen. Maar hoe leg je het gevoel van een bruisende community visueel vast. De diversiteit van de al ontwikkelde huisstijl hebben wij vertaald naar de website. Met de felle kleuren, verschillende shapes, animaties. Met content elementen die allemaal een logische en gebruiksvriendelijke plek hebben gekregen vooraf samen te wireframen.

Een flexibele digitale architectuur met Craft

Nimeto heeft een divers palet aan opleidingen. Daarbinnen is er verschil in duur per opleiding, er zijn verschillende opleidingniveaus, toelatingseisen zijn niet overal hetzelfde. Kortom, opleidingen zijn uniek en daarmee is ook iedere pagina uniek. Dankzij Craft, kunnen wij het aanmaken van nieuwe pagina’s voor de klant zo eenvoudig en tijdsefficiënt mogelijk maken. Nimeto kan eenvoudig per pagina een vorm instellen, een afbeelding toewijzen voor die vorm, en relevante content in het stramien aanvullen.

De next gen

creatieve ruimtemakers

Makkelijk voor bouwer en gebruiker

Nimeto biedt veel verschillende opleidingen aan, met allemaal verschillende eigenschappen. Lengte van de opleiding, verschillende niveaus, toelatingseisen, opleiding omschrijving. Dat maakt iedere pagina uniek. Dankzij Craft, kunnen wij het aanmaken van nieuwe pagina’s voor de klant zo eenvoudig en tijdsefficiënt mogelijk maken. Nimeto kan eenvoudig per pagina een vorm instellen, een afbeelding toewijzen voor die vorm, en relevante content in het stramien aanvullen.

"

In de pitch legden we een uitdagende vraag neer bij Redkiwi. Met een net ontwikkelde huisstijl en de uitkomsten van diverse student journey-onderzoeken, waren wij hard toe aan een toekomstbestendige website. Redkiwi gaf duidelijk aan welke randvoorwaarden nodig zouden zijn om een website met ons programma van eisen, binnen de gewenste (korte) tijd te kunnen creëren. We zijn heel blij met het eindresultaat’'

Lauren Zerb

Merkregisseur Nimeto

Volgende case

Milieu Service Nederland

Naast een fris en strak nieuw design, ontwikkelden we voor Milieu Service Nederland een website die inspeelt op de informatiebehoefte van verschillende doelgroepen.