StickersNow

Ze omschrijven zichzelf als “oude rotten in het vak maar jong van geest”. Het team van StickersNow levert sinds 2001 kwaliteit stickers in iedere vorm en formaat. Ze staan voor kwaliteit, snelheid en betrouwbaarheid. Als een van de eerste webshops voor stickers in Nederland zijn ze steeds in ontwikkeling. Een gebruiksvriendelijke nieuwe webshop compleet met opmaak- en rekenmodule gemaakt met de nieuwste techniek, is de reden dat ze bij Redkiwi aanklopte.

Lees verder

Lekker blijven plakken

De vraag

De oude website sloot niet meer aan bij het bedrijf. Een website waarmee we meer (potentiële) klanten kunnen bedienen!

De uitdaging

De uitdaging lag met name in het uittekenen van de doelgroepen door middel van persona's, het gehele proces en de customer journey die daarbij hoort.

Impact creëren door een

Geïntegreerde opmaak module

Door de nieuwe webshop heeft de klant de mogelijkheid om veel meer producten te bestellen in combinatie met een verbeterde navigatiestructuur. Kunnen ze hun eigen sticker opmaken via de nieuwe opmaak module. En is de website beter voor mobiel geschikt.

Maatwerk

Efficiënt en snel kunnen bestellen voorop

Door de nieuwe webshop konden de Excel lijsten met wensen en bestellingen van de klanten vervangen worden door veilige en stabiele opmaak- en rekenmodules. De impact is dus groot. Zowel voor de organisatie en logistiek, als voor de B2B klanten die nu op maat hun eigen stickers kunnen bestellen.

Magento 2 webshop

Veilig en betrouwbaar, voorzien van de nieuwste technieken

De webshop is gemaakt in Magento 2. Door dit CMS te combineren met ons design heeft deze webshop veel mogelijkheden en is hij gebruiksvriendelijk. En heeft hij een achterkant wat stabiel en veilig is.

Van design tot online marketing

Alle disciplines komen in dit project samen

Vanaf de start bleek dat dit project door alle partijen voortvarend is opgezet. Na het ontwerpen van het design kon meteen gebouwd gaan worden. Er is samengewerkt met een tekstschrijver en een fotograaf waardoor er snel geschakeld kon worden. De komende periode wordt gebruikt om verschillende online marketingactiviteiten op te zetten.