StickersNow

Ze omschrijven zichzelf als “oude rotten in het vak maar jong van geest”. Het team van StickersNow levert sinds 2001 kwaliteit stickers in iedere vorm en formaat. Ze staan voor kwaliteit, snelheid en betrouwbaarheid. Als een van de eerste webshops voor stickers in Nederland zijn ze steeds in ontwikkeling. Een gebruiksvriendelijke nieuwe webshop compleet met opmaak- en rekenmodule gemaakt met de nieuwste techniek, is de reden dat ze bij Redkiwi aanklopte.

  • StickersNow

    B2B webshop, Magento 2

  • Wat hebben we gedaan?

    Strategie & Concept, Design, Development, Hosting

Impact creëren door onder andere een opmaak module

Door de nieuwe webshop heeft de klant de mogelijkheid om veel meer producten te bestellen in combinatie met een verbeterde navigatiestructuur. Kunnen ze hun eigen sticker opmaken via de nieuwe opmaak module. En is de website beter voor mobiel geschikt.

Impact creëren door efficiency en verschillende maatwerk modules

Door de nieuwe webshop konden de Excel lijsten met wensen en bestellingen van de klanten vervangen worden door veilige en stabiele opmaak- en rekenmodules. De impact is dus groot. Zowel voor de organisatie en logistiek, als voor de B2B klanten die nu op maat hun eigen stickers kunnen bestellen.

Door Magento 2, veilig en betrouwbaar, voorzien van de nieuwste technieken

De webshop is gemaakt in de nieuwste versie van Magento; Magento 2. Hierdoor heeft deze webshop veel mogelijkheden en is hij gebruiksvriendelijk. En heeft hij een achterkant wat stabiel en veilig is.

Een project waarbij alle disciplines samenkomen, van design & ontwikkeling tot online marketing

Vanaf de start bleek dat dit project door alle partijen voortvarend is opgezet. Na het ontwerpen van het design kon meteen gebouwd gaan worden. Er is samengewerkt met een tekstschrijver en een fotograaf waardoor er snel geschakeld kon worden. De komende periode wordt gebruikt om via ons zusterbedrijf Afdeling Online verschillende online marketingactiviteiten op te zetten.

Deel deze case

Erik staat voor je klaar!

Ready to create digital impact? Deel jouw uitdaging!

Erik Mikx (Digital consultant)

info@redkiwi.nl
010 - 281 96 33

Stuur Erik een bericht

Of laat je terugbellen

Erik belt jou!

  • Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een berichtje:

  • Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.