Customer Journey met Redkiwi

Customer Journey is de reis die de eindgebruiker maakt met als doel het afnemen van een dienst of product bij jouw organisatie. Marketeers spelen met name in op deze reis die de eindgebruiker aflegt naar zijn of haar beslissing. De ervaringen en emoties gedurende die reis leggen eventuele manco’s in je digitale kanaal bloot. Ook kan door deze inzichten de dienstverlening of het productaanbod worden aangepast.

De customer journey definitie omvat niet alleen de kanaalkeuze maar ook welke inhoudelijke boodschap op welk moment toonbaar moet zijn en de klant écht helpt bij het maken van een bepaalde keuze. Het gaat dus om het creëren van de reis vanuit klantperspectief, niet vanuit de organisatie.

Lees meer

Onderscheidend webdesign

Gebruikersgemak heeft Redkiwi hoog in het vaandel. De ideale customer journey is het streven. Als webdesignbureau ontwerpen we de websites met hoog contrast in de tekst, duidelijke navigatie en een opvallende button voor de actie die de website voor ogen heeft. Zo stellen we de mens achter de website centraal om zo voor hem en haar de ideale customer journey neer te zetten. Als designbureau houden we bij het ontwerp rekening met de leesrichting van de bezoeker, het patroon waarmee een website wordt bekeken en hoe de bezoeker een website scant.

Design portfolio

Redkiwi heeft jarenlange ervaring. Onze portfolio spreekt voor zich. Elk design is uniek en afgestemd op de huisstijl en wensen van de klant maar met name gericht op de customer journey van haar bezoekers.

Opzoek naar een full service webdesignbureau die je kan helpen met de inrichting van de klantreis? Neem contact op met internetbureau Redkiwi.

Maar wat is onze ideale customer journey?

Als full service internetbureau ontwerpt Redkiwi meer dan alleen mooie websites. Een goed bureau houdt ook rekening met gebruikersgemak en resultaat. Daarom denken we ook na over hoe de bezoeker in een paar klikken zijn doel kan bereiken, en ontwerpen we websites met het gewenste resultaat in het achterhoofd. Bij Redkiwi werken we dus samen aan de ideale klantreis zodat je de bezoeker weet te overtuigen van de actie die je wenst dat de gebruiker neemt. Voor nu kunnen we dus nog geen antwoord geven op wat voor jullie de ideale customer journey is, maar die reis maken we graag samen met jullie.

Meer weten?

Q&A

Wat maakt Redkiwi uniek?

Wat maakt Redkiwi uniek?

Soms zijn onze oplossingen onverwacht en gedurfd. Maar altijd verrassend en betrouwbaar. En vanuit een open mind. Open Source zit in ons DNA. Toegankelijkheid in ons hart. Een full service digitaal bureau en alles ontwerpen en ontwikkelen wij vanuit het eigenzinnige gedachtegoed van de klant, customer-driven, dat wat jou onderscheidt van de rest. Alles met maar één doel: CREATE DIGITAL IMPACT!

Welke CMS systemen gebruiken jullie?

Welke CMS systemen gebruiken jullie?

Wij maken gebruik van drie open source systemen: Magento, TYPO3 & WordPress. Binnen deze systemen kijken wij altijd naar de beste oplossing voor de vraag die er ligt.

Besteden jullie development werkzaamheden uit?

Besteden jullie development werkzaamheden uit?

Bij Redkiwi hebben wij alles in eigen huis. Wij besteden dus geen development werkzaamheden uit.

Hoe ziet jullie ontwikkelstraat eruit?

Hoe ziet jullie ontwikkelstraat eruit?

Wij werken volgens de OTAP-straat. Dat wil zeggen een ontwikkel-, test-, acceptatie- en productomgeving. Dit om de kwaliteit van het platform op de productieomgeving te waarborgen.

Welke technieken en tools gebruikt Redkiwi?

Welke technieken en tools gebruikt Redkiwi?

Teveel om op te noemen in dit stukje tekst. Kijk anders even op deze pagina voor een antwoord op je vraag.

Heb ik direct contact met developers?

Heb ik direct contact met developers?

Soms is het gewoon beter om direct met een developer te praten. Betrokken als zij zijn komt dit regelmatig voor.

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.