Diensten

Mensen aan merken verbinden. Van begin tot eind. Dat is wat wij als full service digital agency doen. Bij Redkiwi geloven wij in de krachtige combinatie van creativiteit, technologie en data en creëren zo digitale werelden. Dit doen we met digitale oplossingen die, op al jouw online kanalen, steeds weer de verwachtingen overtreffen. We verleggen de grenzen van digital, vernieuwen daarmee digital en houden van impact maken.

Zo maken we impact voor jou

Strategie & advies

Simpelweg beginnen en wel zien waar het schip strand is niet ons ding. Impact maken begint vanuit een solide basis, een digitale strategie. Samen met jou kijken onze strategen welke strategie past bij jouw organisatie om voorop te blijven in deze complexe digitale wereld.

Lees meer over strategie & advies.

Concept & design

Onze UX-designers vormen aan de hand van de gekozen strategie een passende digitale customer journey. Hier verbinden wij bezoekers aan je merk. Zo worden tevreden bezoekers, loyale gebruikers.

Lees meer over concept & design.

Open source development

We streven naar duurzame en verrassend betrouwbare oplossingen. Goedkoop is duurkoop, geen quick en dirty tricks en altijd vanuit een open mind. Open source zit namelijk in ons DNA en toegankelijkheid in ons hart. Wij zetten open source development in om jouw concept leven in te blazen.

Lees meer over open source development.

Digital Marketing

De digitale wereld is nooit compleet en technologie en gebruikers staan nooit stil. Wel eens 100% conversie gezien behalve die ene test van jezelf? Nee? Dachten wij al. Met digital marketing blijven wij data verzamelen en draaien aan de knoppen om nog meer uit je platform te halen, stap voor stap.

Lees meer over digital marketing.

Hosting & support

Na livegang van je digitale oplossing begint het pas. Actieve, professionele hosting en support is wat wij leveren. We gaan voor een aanpak waarin je online platform de ruimte heeft om te groeien.

Lees meer over hosting & support.

Uitdaging? Ja graag!

Neem contact op met Benno

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.