Diensten

We ontwerpen en bouwen, zo brengen we organisaties en doelgroepen dichter bij elkaar. Dit doen we met strategische concepten die steeds weer de verwachtingen overtreffen. Onze oplossingen zijn uitdagend en gedurfd. Opvallend vooruitstrevend, maar ook heel gewoon. We brengen complexe vraagstukken terug tot verrassende eenvoud.

Wij geloven in de krachtige combinatie van design en technologie. Samen met onze klanten en eindgebruikers creëren we digitale werelden, platformen, shops en sites. Alles met maar één doel: CREATE DIGITAL IMPACT. Wij zijn full service digital agency Redkiwi; digitale denkers en doeners.

Zo maken we impact voor jou

Wij helpen met

Onze digitale oplossingen

  Websites

  We geloven in de kracht van design en technologie. We creëren daarmee websites die impact maken. Alles vanuit het eigenzinnige gedachtegoed van de klant, dat wat hem onderscheidt van de rest. De rode kiwi tussen de groene.

  Meer over websites

  Webshops

  Mooie en functionele e-commerce platformen waar je producten bijna kunt voelen, ruiken en proeven. Een webshop is niet zomaar een digitale verzameling van schappen waar producten geshowcaset worden.

  Meer over webshops

  Platformen

  Met onze platformen maken we gebruikers en technologie weer een team. Alleen dan ontstaat een online ervaring die compleet is én voelt.

  Meer over platformen

  Intranetten & extranetten

  Wil je efficiënter communiceren met je collega’s en/of klanten? Of heb je andere communicatiedoelstellingen? Met onze intranet & extranet oplossingen kijken wij hoe we, samen met jou, deze doelstellingen kunnen realiseren.

  Meer over intranetten & extranetten

  Meer weten?

  Q&A

  Hoe verloopt het proces?

  Hoe verloopt het proces?

  Nadat de offerte akkoord gaat de projectmanager met het project aan de slag. Concept, strategie en design wordt ingepland. In de loop van het design traject wordt direct gekeken naar de technische haalbaarheid, en kosten, zodat er geen verrassingen zijn. Na design akkoord, gaan we aan de slag met de bouw. Vervolgens krijg je een training, waarna je de site kunt gaan vullen. Tenslotte zetten we de site live. Het project is dan afgesloten, maar dan gaan we bij voorkeur samen een traject aan waarbij we samen de site nog verder kunnen optimaliseren.

  Wat moet ik me voorstellen bij de kick off?

  Wat moet ik me voorstellen bij de kick off?

  De kick off is een eerste meeting waarbij, in ontspannen sfeer, beide project teams elkaar leren kennen. Tijdens deze meeting bereiden we de klant vaak voor op wat gaat komen, zodat iedereen weet waar ze aan toe zijn.

  Wat moet ik me voorstellen bij de werksessies?

  Wat moet ik me voorstellen bij de werksessies?

  We gebruiken de werksessie om het bedrijf, de producten, doelgroepen, markten, enz. beter te leren kennen. We vullen samen de customer journey in, zodat we een website creëren die aansluit op de behoeftes van de doelgroep. We bepalen samen de kpi’s van de website, bespreken wireframes, kijken naar concepten en identificeren persona’s. Elke werksessie is weer anders en laten we aansluiten op wat er echt nodig is.

  Welke CMS systemen gebruiken jullie?

  Welke CMS systemen gebruiken jullie?

  Wij maken gebruik van drie open source systemen: Magento, TYPO3 & WordPress. Binnen deze systemen kijken wij altijd naar de beste oplossing voor de vraag die er ligt.

  Wie is mijn contactpersoon tijdens en na het project?

  Wie is mijn contactpersoon tijdens en na het project?

  Tijdens het project heb je een ervaren projectmanager die het project van A tot Z begeleid. Na livegang zal het project worden overgedragen aan onze supportafdeling. Tijdens de gehele periode heb je een vaste accountmanager.

  Stuur een bericht

  Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.