Creatief concept & design

Wij geloven in de krachtige combinatie van webdesign en technologie. Daarom brengen wij in onze website concepten complexe vraagstukken terug tot verrassende eenvoud. Onze UX-designers vormen aan de hand van de gekozen strategie de meest geschikte customer journey. Met onze ontwerpen dragen wij bij aan de impact van jouw organisatie.

16 +/- screens per project
16.581.375 Hex-codes
200+ Strategische werksessies
Scroll down

Website designs in al zijn eenvoud

Wat beïnvloedt hoe we een merk zien? En waarop baseren we onze keuzes? Juist ja: design! Uitstraling is alles, daarom bedenken wij creatieve concepten die steeds weer de verwachtingen overtreffen. Om unieke gebruikerservaringen te bieden verdiepen wij onszelf in het gebruikersgedrag van jouw klant/bezoeker. Vanuit daar werken we verder aan het concept voor jouw digitale oplossing.

Wij maken user experience designs waarmee gebruikers zich kunnen identificeren. Een design waar zij niet omheen kunnen. En niet meer weg willen als zij het hebben gezien. Een eerste indruk maak je maar één keer. Zorg ervoor dat het een goede is! En hoe eenvoudiger het design en het gebruik daarvan, des te groter het succes.

De Redkiwi aanpak voor jouw website concept

Een creatief concept bedenken? Laat dat maar aan ons over. De online strategie werken wij uit in een visueel website concept met wireframes. Wij geven advies over hoe je je content, sitestructuur en navigatiestructuur moet inrichten. Dat doen wij aan de hand van beschikbare gebruikersgegevens, user research en gebruikerstesten. Het gebruiken van data is namelijk essentieel. Alles gericht op het inrichten van de meest optimale customer journey. Vervolgens werken wij jouw visuele identiteit uit in ‘pixelperfecte’ website designs die van het scherm af spatten.

Meer weten?

Q&A

Ontwerpen jullie mobile first?

Ontwerpen jullie mobile first?

Dat doen we zeker, leuke vraag! We gebruiken hiervoor data uit Google Analytics. Wanneer het grote deel van de bezoekers de website met een mobiel bezoeken, of we zien er een stijging in, is mobile first een goede keuze. We zorgen er sowieso altijd voor dat de website op elk device er op en top uit ziet.

Ontwerpen jullie data gedreven?

Ontwerpen jullie data gedreven?

Wanneer wij hier de tijd en ruimte voor krijgen doen wij dat graag. Data is namelijk belangrijk om (nieuwe) inzichten te krijgen in het digitale landschap waarin jij actief bent.

Wat moet ik me voorstellen bij de werksessies?

Wat moet ik me voorstellen bij de werksessies?

We gebruiken de werksessie om het bedrijf, de producten, doelgroepen, markten, enz. beter te leren kennen. We vullen samen de customer journey in, zodat we een website creëren die aansluit op de behoeftes van de doelgroep. We bepalen samen de kpi’s van de website, bespreken wireframes, kijken naar concepten en identificeren persona’s. Elke werksessie is weer anders en laten we aansluiten op wat er echt nodig is.

Wie gaan er aan mijn project werken?

Wie gaan er aan mijn project werken?

Na de keuze van het CMS krijg je als klant een vast team en een vast aanspreekpunt. Per CMS zijn er gespecialiseerde kiwi’s in huis om je te helpen.

Wie is mijn contactpersoon tijdens en na het project?

Wie is mijn contactpersoon tijdens en na het project?

Tijdens het project heb je een ervaren projectmanager die het project van A tot Z begeleid. Na livegang zal het project worden overgedragen aan onze supportafdeling. Tijdens de gehele periode heb je een vaste accountmanager.

Stuur een bericht

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.