Digital Marketing Bureau Rotterdam

De digitale wereld is een continu proces van verandering. Het is nooit af en de technologie en gebruikers staan nooit stil. Je kunt dus niet achterover leunen in jouw online marketing strategie. Heb je wel eens een conversie gezien van 100% behalve die ene test van jezelf? Nee? Dat dachten wij al. Perfectie bestaat niet, maar we brengen onze oplossingen wel steeds een stapje dichter bij perfectie. Met onze digital marketing diensten blijven wij draaien aan de knoppen om nog meer uit je platform te halen. Wil jij jouw online marketing uitbesteden? Dan maken wij samen met onze digital online marketing consultants en online strategen jouw oplossing elke dag een beetje beter. Redkiwi is jouw Online Marketing Bureau in Rotterdam.

1000+ KPI's
Scroll down

Wat valt er nu nog te optimaliseren met online marketing diensten?

SEA, SEO, Google analytics, social marketing, e-mailmarketing, content, user-flows en ga zo maar door. De mogelijkheden voor jouw platform zijn eindeloos. We nemen je mee en maken samen jouw unieke online marketing strategie. Stap voor stap. Het inzetten van deze middelen zorgt voor meer impact, meer resultaat op het behalen van je doelstellingen. Wij kennen de online wereld met al zijn nieuwe trends en delen deze ook graag met jou, zodat jij je concurrenten voor kunt blijven. Wij zijn de online marketingafdeling die je zelf niet hebt, maar die je wel kunt inzetten voor je online marketing strategie en uitvoering.

De Redkiwi aanpak voor online marketing

We beginnen elk online marketing project met het achterhalen van de belangrijkste doelstellingen. Jullie succes is ons succes, maar wat is ‘succes’ in jullie ogen? Wanneer we dat weten stellen wij een plan van aanpak op voor jouw online marketing strategie. In dit online marketing advies beschrijven wij hoe wij de inzet van data, middelen, kanalen en content vormgeven.

Je ontvangt een kort, bondig, concreet en persoonlijk adviesrapport over hoe het er nu voor staat met je online marketing en waar we naartoe gaan werken. Wat we dus kunnen optimaliseren met een gezonde dosis creativiteit, technologie en data. Samen met onze digital marketing consultants, online strategen, UX-designers en developers halen wij het maximale resultaat uit de beschikbare budgetten.

Onze klanten

Zorgkantoor Zorg en Zekerheid logo svg
Feyenoord Rotterdam Fanshop logo
AVEX logo
Nooteboom trailers logo
Coutinho logo Magento & TYPO3
De Rotterdamse Electrische Tram N.V. (RET)
Nederlands fotomuseum logo
Talisman logo
ZHD Stevedores logo
Like2Cook logo
4ps logo
Witteveen+Bos logo
TU Delft logo
The consultancy firm logo
Pharmahorse logo
SVB logo
Stickersnow logo
Smit Lamnalco logo
Protix logo
SmartDC logo
ROC horizon college logo
SGR - Stichting garantiefondsen Reisgelden logo
SPIE Nederland logo
SEH logo
Gemeente Utrecht logo
Radar Advies logo
Rebelgroup logo
Seatrade logo
Scelta Mushrooms logo
Orange equipment logo
Boland logo
Medians logo
Grandcruwijnen logo
Losekoot speciaaldrukkerij logo
JSO logo
Gemeente Haarlem logo
Intramed logo
Intellimagic logo
Gemeente Leiden logo
Nibud logo
Ploum - Rotterdam Law Firm logo
Hatenboer-water svg
Controlin logo
Elvy logo
Helvoet logo
Humanitas DMH logo
EUKN logo
Efiweb logo
DSP-groep advies logo
Dak Kindercentra logo
Cycletours logo
Cofra logo
Brohl Welpappe logo
Boskalis logo
AAG logo
JP van den bent stichting logo
ABB Bouwgroep logo
ACT Commodities trading logo

Meer weten?

Q&A

Wie is mijn contactpersoon tijdens en na het project?

Wie is mijn contactpersoon tijdens en na het project?

Tijdens het project heb je een ervaren projectmanager die het project van A tot Z begeleid. Na livegang zal het project worden overgedragen aan onze supportafdeling. Tijdens de gehele periode heb je een vaste accountmanager.

Heb ik direct contact met developers?

Heb ik direct contact met developers?

Soms is het gewoon beter om direct met een developer te praten. Betrokken als zij zijn komt dit regelmatig voor.

Scrum of waterval?

Scrum of waterval?

Wij kijken altijd welke methodiek het beste bij de organisatie past. Wij kunnen daarmee dus ook Agile/Scrum werken en hebben scrummasters in dienst.

Meer info
Doen jullie ook aan usertesting en op welke manier?

Doen jullie ook aan usertesting en op welke manier?

Ja! Zeker doen wij ook user tests. We vinden ze zelfs onmisbaar! Een website moeten getest worden met echte gebruikers voor een optimaal resultaat. Want: ‘What people do, and what they say they do, are entirely different things.’.

Hoe gaan jullie om met upgrades van mijn platform?

Hoe gaan jullie om met upgrades van mijn platform?

Upgrades worden nauwlettend in de gaten gehouden. Upgrades zijn vaak arbeidsintensieve projecten voeren wij daarom niet automatisch door. We gaan graag eerst met je om de tafel om de impact (van de upgrade) op het platform in te schatten.

Stuur een bericht

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.