Website hosting & support

Actieve, professionele website hosting en support. We gaan voor een aanpak waarin jouw website de ruimte heeft om te groeien, de hosting van dat platform, dat doen wij. Om die groei te realiseren hebben wij een toegewijd team van hosting- en supportkiwi’s voor je klaarstaan. Soms onzichtbaar maar vooral onmisbaar!

300+ dedicated servers
50+ telefoontjes per dag
500+ domeinnamen
Scroll down

24/7 bereikbaar voor website hosting en support

Onze collega’s zijn stuk voor stuk digitale hoogvliegers en verliefd op het web met al zijn facetten. Hierdoor hebben ze een bovengemiddeld kennisniveau en kunnen je dan ook direct helpen. Net als je digitale oplossing zijn ook wij 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar voor jou bereikbaar. Dat vinden wij belangrijk in onze hosting support.

Website hosting en support vindt natuurlijk grotendeels achter de schermen plaats. Een transparante samenwerking met jou als klant is voor ons een must. Redkiwi is een snel en betrouwbaar full service internetbureau die met je meedenkt. Voor, tijdens en na het project!

Onze open webshop hosting systemen:

De Redkiwi aanpak voor hosting & support

Jouw vragen, wensen, telefoontjes en e-mails staan bovenaan op onze to-do list. Daarnaast houden we ons bezig met updates, veranderingen doorvoeren, nieuwe features bouwen, monitoren, A/B testen, optimalisatie en noem alle buzzwords maar op. Het liefste zijn we gewoon proactief bezig, sparren we met je en helpen we je op deze manier om nog meer digitale impact te creëren.

Met ons als jouw hosting support partner kun jij je dus lekker bezig houden met ‘business development’ en dragen wij zorg voor de prestaties en betrouwbaarheid van je website hosting en support. We monitoren namelijk alles. Gedreven en gepassioneerd werken wij verder aan verrassend betrouwbare inzichten en trends, innovatieve oplossingen en de gebruikerservaring van jouw klanten.

Meer weten?

Q&A

Hoe zit het met de SLA?

Hoe zit het met de SLA?

SLA staat voor service level agreement. Het is een overeenkomst tussen opdrachtgever en Redkiwi over de mate van dienstverlening die wordt geboden. In onze SLA staat, naast de beschrijving van de te leveren diensten, ook de rechten en de plichten van zowel de opdrachtgever als de aanbieder ten aanzien van het overeengekomen kwaliteitsniveau (service level) van de te leveren diensten en/of producten (services).

Contact opnemen
Wat is / wat mag ik verwachten bij een SLA?

Wat is / wat mag ik verwachten bij een SLA?

SLA staat voor service level agreement. Het is een overeenkomst tussen opdrachtgever en Redkiwi over de mate van dienstverlening die wordt geboden. In een SLA staan, naast de beschrijving van de te leveren diensten, ook de rechten en de plichten van zowel de opdrachtgever als de aanbieder ten aanzien van het overeengekomen kwaliteitsniveau (service level) van de te leveren diensten en/of producten (services).

Wie is mijn contactpersoon tijdens en na het project?

Wie is mijn contactpersoon tijdens en na het project?

Tijdens het project heb je een ervaren projectmanager die het project van A tot Z begeleid. Na livegang zal het project worden overgedragen aan onze supportafdeling. Tijdens de gehele periode heb je een vaste accountmanager.

Bij wie hosten jullie?

Bij wie hosten jullie?

Bij Redkiwi hebben wij de hosting in eigen beheer en nemen de resources af bij onze partner CloudVPS. De volledige hosting is dus in eigen beheer van Redkiwi en de data wordt opgeslagen in Nederland.

Kunnen jullie ook support verlenen op extern gehoste websites?

Kunnen jullie ook support verlenen op extern gehoste websites?

Wij kunnen support leveren. Echter stemmen we wel graag de processen en verantwoordelijkheden af. We willen niet dat jij als klant tussen wal en schip beland!

Stuur een bericht

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.