Open source development

Wij ontwikkelen open source platformen, websites, e-commerce oplossingen, portals, intranetten en extranetten die zorgen voor de verbinding tussen onze klanten en hun eindgebruikers. Wij zijn een groep digitale hoogvliegers die gedreven en gepassioneerd werken aan vernieuwende en innovatieve oplossingen. Bij de ontwikkeling van een open source oplossing denken we niet in beperkingen en leggen we elkaar geen grenzen op. We dagen elkaar uit om de eindeloze mogelijkheden te ontdekken.

60% developers
300+ digitale platformen
60+ Pull requests per dag
Scroll down

Open source platform: duurzame oplossingen die verrassen

Development is de core van ons bedrijf. Geen uitdaging te gek, geen koppeling te groot en nooit pizza genoeg om onszelf te pushen tot het beste resultaat. Wij streven naar duurzame, verrassende en betrouwbare oplossingen. Goedkoop is duurkoop, geen quick en dirty tricks tijdens jouw open source development, maar recht voor zijn raap en met een blik op de toekomst. Open source zit in ons DNA en toegankelijkheid in ons hart. Samen bepalen we welk systeem het beste geschikt is voor de digitale transformatie van jouw organisatie.

Onze open source software:

Met deze open source systemen zorgen wij er natuurlijk voor dat jij onafhankelijk (van ons) en efficiënt kan werken door een fijne inrichting van de back-end van het CMS. Een uitgebreide training voor jouw open source platform is daar de basis van.

De Redkiwi aanpak in open source development

Kwaliteit en stabiliteit voorop bij het tot leven brengen van de gevormde strategie en de gemaakte open source designs. We werken gestructureerd middels versiebeheer. Alle oplossingen die we bouwen hebben een eigen test-, acceptatie- en productieomgeving. Wij werken in de testomgeving en jij controleert in de acceptatieomgeving. Dit draagt bij aan een optimale en efficiënte samenwerking. Jouw gebruiker krijgt jouw open source website of open source webshop alleen te zien wanneer het écht werkt en het bijdraagt aan een verbetering in de gebruikerservaring.

Meer weten?

Q&A

Heb ik direct contact met developers?

Heb ik direct contact met developers?

Soms is het gewoon beter om direct met een developer te praten. Betrokken als zij zijn komt dit regelmatig voor.

Besteden jullie development werkzaamheden uit?

Besteden jullie development werkzaamheden uit?

Bij Redkiwi hebben wij alles in eigen huis. Wij besteden dus geen development werkzaamheden uit.

Welke CMS systemen gebruiken jullie?

Welke CMS systemen gebruiken jullie?

Wij maken gebruik van drie open source systemen: Magento, TYPO3 & WordPress. Binnen deze systemen kijken wij altijd naar de beste oplossing voor de vraag die er ligt.

Pakken jullie projecten Agile/Scrum aan?

Pakken jullie projecten Agile/Scrum aan?

Wij kijken altijd welke methodiek het beste bij de organisatie past. Wij kunnen daarmee dus ook Agile/Scrum werken en hebben scrummasters in dienst.

Stuur een bericht

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.