Een Rotterdams digital agency

Organisaties staan dagelijks voor (nieuwe) digitale uitdagingen. Veel bedrijven worstelen daarom met hun online strategie. Wat is relevant en hoe brengen zij hun organisatie dichter bij de juiste doelgroep?

Wil jij meer leads werven, meer verkopen realiseren of dichterbij je doelgroep komen. Wil jij weten wat hen bezig houdt om zo in de juiste fase van de klantreis relevant te zijn? Dan ben je bij Redkiwi aan het juiste adres. Vanuit jouw strategie kijken wij naar passende digitale oplossingen om in te zetten en daarmee je KPI’s en doelstellingen te behalen.

Wat is jouw uitdaging?

Overweeg jij een nieuwe strategische koers? Of heb je een simpele vraag over de te kiezen middelen in een steeds complexer online landschap? Wij van Redkiwi gaan graag met je in gesprek en houden van niet lullen maar poetsen. Laat ons gerust weten wat je vraagstuk of probleem is.


Jouw contactaanvraag is in goede orde ontvangen.
Oeps! Er ging iets mis tijdens het versturen van jouw contact aanvraag.

Het is tijd voor digitale impact

Een portaal, website, e-commerce omgeving of platform is niets waard zonder de juiste bezoekers. Geen digitale toeristen op je digitale omgeving, maar gebruikers die waarde toevoegen voor jouw organisatie.

Onze kiwi's zijn dagelijks bezig in samenwerking met onze klanten om de juiste bezoekers op het juiste moment in de customer journey aan te spreken en binnen te halen. We werken nauw samen omdat we het namelijk niet alleen belangrijk dat wij je business vergroten, maar ook jouw kennis.

Daarbij zijn data, design & techniek onze drijfveren, digitale oplossingen onze middelen. Uitgangspunt is het unieke gedachtegoed van jouw als partner. Alles met maar één doel voor jouw organisatie: create digital impact.  Benieuwd naar ons werk?   Bekijk onze cases.

Nieuwsbrief
iedere maand een kant-en-klaar kennispakketje!
Dankjewel voor jouw aanmelding. We hebben jouw aanvraag goed ontvangen!
Oeps! Er ging iets mis tijdens jouw aanmelding. Probeer het opnieuw.