Digital agency

Wij zijn een full service digital agency. Dat betekent dat wij jou helpen op alle raakvlakken in het digitale domein. Samen maken we impact en boeken wij resultaat in de digitale wereld, in welke branche je ook actief bent, wij, als digital agency, weten de juiste snaar te raken bij je bezoekers.

Lees meer

Digital agency Redkiwi

Heb je plannen om je bedrijfswebsite te vernieuwen, zoek je een manier om te scoren met internet marketing of wil je een webshop opzetten? Dan zou je natuurlijk kunnen zoeken naar elk van deze diensten afzonderlijk. Alleen worden bedrijven die slechts één van deze producten nodig hebben steeds zeldzamer.

Niet zo vreemd, want veel van deze zaken zijn niet los te zien van elkaar. Je website en je online strategie liggen in elkaars verlengde en als je toch een webshop wilt toevoegen aan je bestaande website, waarom dan niet gelijk die website optimaliseren? Het is precies om die reden dat je een digital agency nodig hebt die al deze zaken kan vormgeven als een kloppend geheel. Redkiwi is een digital agency met ervaring in webdesign, online marketing en succesvolle webshops. Wij geloven in een integrale aanpak die leidt tot meetbare resultaten waarmee we bouwen aan succes. Beschik straks over een aansprekende website met geïntegreerde webwinkel die op zijn beurt weer aangesloten is op hoogwaardig CRM. Weet wat je klanten willen en wat ze doen.

Het digital agency dat resultaat levert

Dat resultaten vaak meetbaar zijn, is niet alleen prettig als bewijs van een succesvolle samenwerking, maar ook noodzakelijk om steeds nieuwe verbeteringen te blijven realiseren. De eisen die de consument stelt aan websites en webwinkels veranderen geleidelijk. Dat maakt dat een constant proces van monitoring en analyse noodzakelijk is om, wanneer succes behaald is, dat ook te behouden en verder uit te breiden. Het is deze aanpak waardoor tal van aansprekende bedrijven, waaronder diverse met landelijke bekendheid, al succesvol samenwerken met Redkiwi.

Meer weten?

Q&A

Wat maakt Redkiwi uniek?

Wat maakt Redkiwi uniek?

Soms zijn onze oplossingen onverwacht en gedurfd. Maar altijd verrassend en betrouwbaar. En vanuit een open mind. Open Source zit in ons DNA. Toegankelijkheid in ons hart. Een full service digitaal bureau en alles ontwerpen en ontwikkelen wij vanuit het eigenzinnige gedachtegoed van de klant, customer-driven, dat wat jou onderscheidt van de rest. Alles met maar één doel: CREATE DIGITAL IMPACT!

Welke CMS systemen gebruiken jullie?

Welke CMS systemen gebruiken jullie?

Wij maken gebruik van drie open source systemen: Magento, TYPO3 & WordPress. Binnen deze systemen kijken wij altijd naar de beste oplossing voor de vraag die er ligt.

Besteden jullie development werkzaamheden uit?

Besteden jullie development werkzaamheden uit?

Bij Redkiwi hebben wij alles in eigen huis. Wij besteden dus geen development werkzaamheden uit.

Hoe ziet jullie ontwikkelstraat eruit?

Hoe ziet jullie ontwikkelstraat eruit?

Wij werken volgens de OTAP-straat. Dat wil zeggen een ontwikkel-, test-, acceptatie- en productomgeving. Dit om de kwaliteit van het platform op de productieomgeving te waarborgen.

Welke technieken en tools gebruikt Redkiwi?

Welke technieken en tools gebruikt Redkiwi?

Teveel om op te noemen in dit stukje tekst. Kijk anders even op deze pagina voor een antwoord op je vraag.

Heb ik direct contact met developers?

Heb ik direct contact met developers?

Soms is het gewoon beter om direct met een developer te praten. Betrokken als zij zijn komt dit regelmatig voor.

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.