Digital Agency

Samen groeien naar een steeds mooier resultaat!

Digital agency Redkiwi

Heb je plannen om je bedrijfswebsite te vernieuwen, zoek je een manier om te scoren met internet marketing of wil je een webshop opzetten? Dan zou je natuurlijk kunnen zoeken naar elk van deze diensten afzonderlijk. Alleen worden bedrijven die slechts één van deze producten nodig hebben steeds zeldzamer.

Niet zo vreemd, want veel van deze zaken zijn niet los te zien van elkaar. Je website en je online strategie liggen in elkaars verlengde en als je toch een webshop wilt toevoegen aan je bestaande website, waarom dan niet gelijk die website optimaliseren? Het is precies om die reden dat je een digital agency nodig hebt die al deze zaken kan vormgeven als een kloppend geheel. Redkiwi is een digital agency met ervaring in webdesign, online marketing en succesvolle webshops. Wij geloven in een integrale aanpak die leidt tot meetbare resultaten waarmee we bouwen aan succes. Beschik straks over een aansprekende website met geïntegreerde webwinkel die op zijn beurt weer aangesloten is op hoogwaardig CRM. Weet wat je klanten willen en wat ze doen.

 • Het digital agency dat resultaat levert

  Dat resultaten vaak meetbaar zijn, is niet alleen prettig als bewijs van een succesvolle samenwerking, maar ook noodzakelijk steeds nieuwe verbeteringen te blijven realiseren. De eisen die de consument stelt aan websites en webwinkels veranderen geleidelijk. Dat maakt dat een constant proces van monitoring en analyse noodzakelijk is om, wanneer succes behaald is, dat ook te behouden. Het is deze aanpak die tal van aansprekende bedrijven, waaronder diverse met landelijke bekendheid, al succesvol samenwerken met Redkiwi.

Zo pakt digital agency Redkiwi het aan

Wij houden van een gestructureerde aanpak. Deze digital agency begint natuurlijk niet zomaar met bouwen. We volgen het volgende stappenplan:

 • 1. Kennismaking

  Jij wilt natuurlijk eerst kennis maken met deze digital agency. Samen kijken we wat jouw wensen en ideeën zijn voor de nieuwe website.

  1. Kennismaking
 • 2. Design

  Voordat de developers van digital agency Redkiwi aan de slag gaan, ontwerpt de designer een websitedesign, waar jij als klant akkoord op kunt geven.

  2. Design
 • 3. Development

  Heb je akkoord gegeven? Dan steken de webdevelopers hun handen uit de mouwen om het webontwerp op te bouwen.

  3. Development
 • 4. Workshop

  Bij digital agency Redkiwi vinden we dat jij controle moet hebben over jouw website. In een workshop leggen we jou uit hoe je de website zelf kunt onderhouden en vullen.

  4. Workshop
 • 5. Livegang

  Het is zover! Digital agency Redkiwi gaat jouw website live zetten. Jouw concept is werkelijkheid geworden!

  5. Livegang

Contact digital agency Redkiwi

Wij zijn het digital agency dat hun resultaten opstuwt en bijdraagt aan een succesvolle online strategie. Eentje die jou als klant in staat stelt om je marketingbudget heel gericht in te zetten op je doelgroep. Wij geloven in mooie en creatieve oplossingen, maar vooral ook in meten is weten. Spreekt onze integrale aanpak ook jou aan? Geloof jij dat wij kunnen bijdragen aan de digitale oplossingen die jij zoekt? Neem dan contact op met ons. Graag nemen we de mogelijkheden met je door.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Erik is je man!

Heb je het gevoel dat Redkiwi jou kan helpen? Bel of mail Erik!

Erik Mikx (Digital consultant)

info@redkiwi.nl
010 - 281 96 33

Stuur Erik een bericht