Digital Agency Amsterdam

Samen groeien naar een steeds mooier resultaat!

Lees meer

Digital agency Amsterdam

Wordt het tijd om je bedrijfswebsite in een nieuw jasje te steken? Ben je op zoek naar een manier om te scoren met internet marketing? Wil je graag een webshop opzetten? Bij Redkiwi digital agency in Amsterdam ben je aan het juiste adres. Deze diensten zijn namelijk niet meer los van elkaar te zien.

Jouw website en online strategie liggen in het verlengde van elkaar. Als je aan de slag wilt met een webshop en je hebt al een website, waarom zou je dan niet gelijk die website optimaliseren? Redkiwi digital agency Amsterdam kan jouw webshop en website vormgeven tot één kloppend geheel. Redkiwi heeft ervaring in webdesign, online marketing en succesvolle webshops. Deze digital agency in Amsterdam gelooft in een integrale aanpak en zorgt voor meetbare resultaten. Hiermee kunnen we bouwen aan succes.

Wij zijn Redkiwi digital agency in Amsterdam en wij geloven dat mens en technologie elkaar verder kunnen brengen.

Digital agency dat gaat voor resultaat

Meten = weten = verbeteren. Als digital agency is het resultaat een belangrijke pijler om succes te zien, maar resultaten zijn ook met name gericht op het zien van kansen. Online marketing is dagelijks onderhevig aan verandering en binnen deze discipline is niet altijd 1 + 1 = 2. We zullen continue moeten blijven bijsturen om het eerder behaalde succes te behouden en verder uit te bouwen. Door bovenstaande mee te nemen in onze aanpak werken diverse bedrijven succesvol samen met Redkiwi digital agency in Amsterdam.

Contact digital agency Amsterdam

Wij zijn het digital agency dat jou als klant in staat stelt om je marketingbudget gericht in te zetten. Wij geloven in creatieve oplossingen, maar meten is weten. Spreekt dit jou aan en wil jij ook een integrale aanpak van jouw digitale strategie? Neem dan contact op met ons. Graag nemen we de mogelijkheden met je door.

Meer weten?

Q&A

Wat maakt Redkiwi uniek?

Wat maakt Redkiwi uniek?

Soms zijn onze oplossingen onverwacht en gedurfd. Maar altijd verrassend en betrouwbaar. En vanuit een open mind. Open Source zit in ons DNA. Toegankelijkheid in ons hart. Een full service digitaal bureau en alles ontwerpen en ontwikkelen wij vanuit het eigenzinnige gedachtegoed van de klant, customer-driven, dat wat jou onderscheidt van de rest. Alles met maar één doel: CREATE DIGITAL IMPACT!

Welke CMS systemen gebruiken jullie?

Welke CMS systemen gebruiken jullie?

Wij maken gebruik van drie open source systemen: Magento, TYPO3 & WordPress. Binnen deze systemen kijken wij altijd naar de beste oplossing voor de vraag die er ligt.

Besteden jullie development werkzaamheden uit?

Besteden jullie development werkzaamheden uit?

Bij Redkiwi hebben wij alles in eigen huis. Wij besteden dus geen development werkzaamheden uit.

Hoe ziet jullie ontwikkelstraat eruit?

Hoe ziet jullie ontwikkelstraat eruit?

Wij werken volgens de OTAP-straat. Dat wil zeggen een ontwikkel-, test-, acceptatie- en productomgeving. Dit om de kwaliteit van het platform op de productieomgeving te waarborgen.

Welke technieken en tools gebruikt Redkiwi?

Welke technieken en tools gebruikt Redkiwi?

Teveel om op te noemen in dit stukje tekst. Kijk anders even op deze pagina voor een antwoord op je vraag.

Heb ik direct contact met developers?

Heb ik direct contact met developers?

Soms is het gewoon beter om direct met een developer te praten. Betrokken als zij zijn komt dit regelmatig voor.

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.