Digital Agency Amsterdam

Samen groeien naar een steeds mooier resultaat!

Digital agency Amsterdam

Wordt het tijd om je bedrijfswebsite in een nieuw jasje te steken? Ben je op zoek naar een manier om te scoren met internet marketing? Wil je graag een webshop opzetten? Bij Redkiwi digital agency in Amsterdam ben je aan het juiste adres. Deze diensten zijn namelijk niet meer los van elkaar te zien.

Jouw website en online strategie liggen in het verlengde van elkaar. Als je aan de slag wilt met een webshop en je hebt al een website, waarom zou je dan niet gelijk die website optimaliseren? Redkiwi digital agency Amsterdam kan jouw webshop en website vormgeven tot één kloppend geheel. Redkiwi heeft ervaring in webdesign, online marketing en succesvolle webshops. Deze digital agency in Amsterdam gelooft in een integrale aanpak en zorgt voor meetbare resultaten. Hiermee kunnen we bouwen aan succes.

Wij zijn Redkiwi digital agency in Amsterdam en wij geloven dat mens en technologie elkaar verder kunnen brengen.

 • Digital agency dat gaat voor resultaat

  Meten = weten = verbeteren. Als digital agency is het resultaat een belangrijke pijler om succes te zien, maar resultaten zijn ook met name gericht op het zien van kansen. Online marketing is dagelijks onderhevig aan verandering en binnen deze discipline is niet altijd 1 + 1 = 2. We zullen continue moeten blijven bijsturen om het eerder behaalde succes te behouden en verder uit te bouwen. Door bovenstaande mee te nemen in onze aanpak werken diverse bedrijven succesvol samen met Redkiwi digital agency in Amsterdam.

Zo pakt deze digital agency het aan

Deze digital agency in Amsterdam begint niet zomaar met bouwen. We volgen het volgende stappenplan:

 • 1. Kennismaking

  Jij wilt natuurlijk eerst kennis maken met deze digital agency in Amsterdam. We bekijken samen naar jouw wensen en ideeën.

  1. Kennismaking
 • 2. Design

  Jij als klant kan eerst akkoord geven op een ontwerp dat de designer van Redkiwi digital agency in Amsterdam gemaakt heeft, alvorens de developers aan de slag gaan.

  2. Design
 • 3. Development

  We zien dat je akkoord hebt gegeven. De webdevelopers van Redkiwi digital agency gaan aan de slag om het ontwerp te bouwen.

  3. Development
 • 4. Workshop

  Op het kantoor van Redkiwi digital agency in Amsterdam krijg jij een workshop in het onderhoud en vullen van je nieuwe website, zodat je daar zelf ook de controle over hebt.

  4. Workshop
 • 5. Livegang

  Ready for liftoff? Redkiwi digital agency in Amsterdam zet jouw website live. Jouw ideeën zijn werkelijkheid geworden!

  5. Livegang

Contact digital agency Amsterdam

Wij zijn het digital agency dat jou als klant in staat stelt om je marketingbudget gericht in te zetten. Wij geloven in creatieve oplossingen, maar meten is weten. Spreekt dit jou aan en wil jij ook een integrale aanpak van jouw digitale strategie? Neem dan contact op met ons. Graag nemen we de mogelijkheden met je door.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Erik is je man!

Heb je het gevoel dat Redkiwi jou kan helpen? Bel of mail Erik!

Erik Mikx (Digital consultant)

info@redkiwi.nl
010 - 281 96 33

Stuur Erik een bericht