Digital Agency Breda

In co-creatie met de klant maken wij digital impact.

Digital agency Breda

Wordt het tijd om je bedrijfswebsite in een nieuw jasje te steken? Ben je op zoek naar een manier om te scoren met internet marketing? Wil je graag een webshop opzetten? Bij Redkiwi digital agency in Breda ben je aan het juiste adres. Deze diensten zijn namelijk niet meer los van elkaar te zien.

Jouw website en online strategie liggen in het verlengde van elkaar. Als je aan de slag wilt met een webshop en je hebt al een website, waarom zou je dan niet gelijk die website optimaliseren? Redkiwi digital agency Breda kan jouw webshop en website vormgeven tot één kloppend geheel. Redkiwi heeft ervaring in webdesign, online marketing en succesvolle webshops. Deze digital agency in Breda gelooft in een integrale aanpak en zorgt voor meetbare resultaten. Hiermee kunnen we bouwen aan succes.

Wij zijn Redkiwi een digital agency in Breda en wij geloven dat mens en technologie elkaar verder kunnen brengen.

 • Digital agency dat gaat voor resultaat

  Het voordeel van digitale marketing is dat resultaten meetbaar zijn. Dat is voor ons als digital agency prettig als bewijs van succes, maar het is ook noodzakelijk om kansen te spotten. Helaas is online marketing geen exacte wetenschap en sterk aan verandering onderhevig. Constante monitoring en analyse van online resultaten is noodzakelijk om, wanneer succes behaald is, dat ook te behouden. Door deze aanpak werken diverse bedrijven al succesvol samen met Redkiwi digital agency in Breda.

Zo pakt deze digital agency het aan

Deze digital agency in Breda begint niet zomaar met bouwen. We volgen het volgende stappenplan:

 • 1. Kennismaking

  Jij wilt natuurlijk eerst kennis maken met dit digital agency in Breda. We bekijken samen naar jouw wensen en ideeën.

  1. Kennismaking
 • 2. Design

  Jij als klant kan eerst akkoord geven op een ontwerp dat de designer van Redkiwi digital agency in Breda gemaakt heeft, alvorens de developers aan de slag gaan.

  2. Design
 • 3. Development

  We zien dat je akkoord hebt gegeven. De webdevelopers van Redkiwi digital agency gaan aan de slag om het ontwerp te bouwen.

  3. Development
 • 4. Workshop

  Op het kantoor van Redkiwi digital agency krijg jij een workshop in het onderhoud en vullen van je nieuwe website, zodat je daar zelf ook de controle over hebt.

  4. Workshop
 • 5. Livegang

  Ready for liftoff? Redkiwi digital agency in Breda zet jouw website live. Jouw ideeën zijn werkelijkheid geworden!

  5. Livegang

Contact digital agency Breda

Wij zijn het digital agency dat jou als klant in staat stelt om je marketingbudget gericht in te zetten. Wij geloven in creatieve oplossingen, maar meten is weten. Spreekt dit jou aan en wil jij ook een integrale aanpak van jouw digitale strategie? Neem dan contact op met ons. Graag nemen we de mogelijkheden met je door.

Contact

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Erik is je man!

Heb je het gevoel dat Redkiwi jou kan helpen? Bel of mail Erik!

Erik Mikx (Digital consultant)

mikx@redkiwi.nl
010 - 281 96 33

Stuur Erik een bericht