Digital Agency Breda

In co-creatie met de klant maken wij digital impact.
Lees meer

Digital agency Breda

Wil je ook impact maken met je nieuwe website of webshop? Of ben je op zoek naar resultaten door middel van Online marketing? Dan zit je in ieder geval, volgens ons, op de juiste pagina en bij het juiste bedrijf. Bij Redkiwi digital agency in Breda staat alles in het teken van impact maken.

Jouw website en online strategie horen bij elkaar, en echt setje. Als je aan de slag wilt met een webshop en je hebt al een website, waarom zou je dan niet gelijk die website optimaliseren? Redkiwi digital agency Breda kan jouw webshop en website vormgeven tot één geheel, naadloos en verbonden. Redkiwi heeft ervaring in webdesign, online marketing en webshops. Wij geloven in jouw organisatie en kijken graag samen hoe we jullie KPI’s kunnen gaan realiseren. Aan de hand van jullie KPI’s bouwen wij aan de weg naar succes.

Wij zijn Redkiwi een digital agency in Breda en wij geloven dat digital in dienst staat van het welzijn van de mens.

Digital agency dat gaat voor resultaat

Data-driven. We kunnen (bijna, helaas door de Privacywet) alles meten. Het voordeel van de digitalisering van jouw processen is dat de resultaten meetbaar zijn. Bezoekers komen en gaan maar de data blijft en daar kunnen we op sturen. Dat is voor eens digital agency als Redkiwi fijn als bewijs van succes, maar het is ook van zeer groot belang om kansen te spotten. Door deze aanpak werken diverse bedrijven graag samen met Redkiwi digital agency in Breda.

Contact digital agency Breda

Wij zijn het digital agency dat jou als klant in staat stelt om je marketingbudget gericht in te zetten. Wij geloven in creatieve oplossingen, maar meten is weten. Spreekt dit jou aan en wil jij ook een integrale aanpak van jouw digitale strategie? Neem dan contact op met ons. Graag nemen we de mogelijkheden met je door.

Meer weten?

Q&A

Wat maakt Redkiwi uniek?

Wat maakt Redkiwi uniek?

Soms zijn onze oplossingen onverwacht en gedurfd. Maar altijd verrassend en betrouwbaar. En vanuit een open mind. Open Source zit in ons DNA. Toegankelijkheid in ons hart. Een full service digitaal bureau en alles ontwerpen en ontwikkelen wij vanuit het eigenzinnige gedachtegoed van de klant, customer-driven, dat wat jou onderscheidt van de rest. Alles met maar één doel: CREATE DIGITAL IMPACT!

Welke CMS systemen gebruiken jullie?

Welke CMS systemen gebruiken jullie?

Wij maken gebruik van drie open source systemen: Magento, TYPO3 & WordPress. Binnen deze systemen kijken wij altijd naar de beste oplossing voor de vraag die er ligt.

Besteden jullie development werkzaamheden uit?

Besteden jullie development werkzaamheden uit?

Bij Redkiwi hebben wij alles in eigen huis. Wij besteden dus geen development werkzaamheden uit.

Hoe ziet jullie ontwikkelstraat eruit?

Hoe ziet jullie ontwikkelstraat eruit?

Wij werken volgens de OTAP-straat. Dat wil zeggen een ontwikkel-, test-, acceptatie- en productomgeving. Dit om de kwaliteit van het platform op de productieomgeving te waarborgen.

Welke technieken en tools gebruikt Redkiwi?

Welke technieken en tools gebruikt Redkiwi?

Teveel om op te noemen in dit stukje tekst. Kijk anders even op deze pagina voor een antwoord op je vraag.

Heb ik direct contact met developers?

Heb ik direct contact met developers?

Soms is het gewoon beter om direct met een developer te praten. Betrokken als zij zijn komt dit regelmatig voor.

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.