Digital Agency Breda

In co-creatie met de klant maken wij digital impact.

Digital agency Breda

Wil je ook impact maken met je nieuwe website of webshop? Of ben je op zoek naar resultaten door middel van Online marketing? Dan zit je in ieder geval, volgens ons, op de juiste pagina en bij het juiste bedrijf. Bij Redkiwi digital agency in Breda staat alles in het teken van impact maken.

Jouw website en online strategie horen bij elkaar, en echt setje. Als je aan de slag wilt met een webshop en je hebt al een website, waarom zou je dan niet gelijk die website optimaliseren? Redkiwi digital agency Breda kan jouw webshop en website vormgeven tot één geheel, naadloos en verbonden. Redkiwi heeft ervaring in webdesign, online marketing en webshops. Wij geloven in jouw organisatie en kijken graag samen hoe we jullie KPI’s kunnen gaan realiseren. Aan de hand van jullie KPI’s bouwen wij aan de weg naar succes.

Wij zijn Redkiwi een digital agency in Breda en wij geloven dat digital in dienst staat van het welzijn van de mens.

 • Digital agency dat gaat voor resultaat

  Data-driven. We kunnen (bijna, helaas door de Privacywet) alles meten. Het voordeel van de digitalisering van jouw processen is dat de resultaten meetbaar zijn. Bezoekers komen en gaan maar de data blijft en daar kunnen we op sturen. Dat is voor eens digital agency als Redkiwi fijn als bewijs van succes, maar het is ook van zeer groot belang om kansen te spotten. Door deze aanpak werken diverse bedrijven graag samen met Redkiwi digital agency in Breda.

Zo pakt deze digital agency het aan

Deze digital agency in Breda begint niet zomaar met bouwen. We volgen het volgende stappenplan:

 • 1. Kennismaking

  Jij wilt natuurlijk eerst kennis maken met dit digital agency in Breda. We bekijken samen naar jouw wensen en ideeën.

  1. Kennismaking
 • 2. Design

  Jij als klant kan eerst akkoord geven op een ontwerp dat de designer van Redkiwi digital agency in Breda gemaakt heeft, alvorens de developers aan de slag gaan.

  2. Design
 • 3. Development

  We zien dat je akkoord hebt gegeven. De webdevelopers van Redkiwi digital agency gaan aan de slag om het ontwerp te bouwen.

  3. Development
 • 4. Workshop

  Op het kantoor van Redkiwi digital agency krijg jij een workshop in het onderhoud en vullen van je nieuwe website, zodat je daar zelf ook de controle over hebt.

  4. Workshop
 • 5. Livegang

  Ready for liftoff? Redkiwi digital agency in Breda zet jouw website live. Jouw ideeën zijn werkelijkheid geworden!

  5. Livegang

Contact digital agency Breda

Wij zijn het digital agency dat jou als klant in staat stelt om je marketingbudget gericht in te zetten. Wij geloven in creatieve oplossingen, maar meten is weten. Spreekt dit jou aan en wil jij ook een integrale aanpak van jouw digitale strategie? Neem dan contact op met ons. Graag nemen we de mogelijkheden met je door.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Erik is je man!

Heb je het gevoel dat Redkiwi jou kan helpen? Bel of mail Erik!

Erik Mikx (Digital consultant)

info@redkiwi.nl
010 - 281 96 33

Stuur Erik een bericht