Digital Agency Rotterdam

In co-creatie met de klant maken wij digital impact.

Digital agency Rotterdam

Op maat gemaakt en passend bij jouw organisatie richten wij de digitale strategie in. Bezig met digitalisering en ben je op zoek naar een website, platform of webshop? Dan ben je bij Redkiwi, een digital agency in Rotterdam,  aan het juiste webadres.

Jouw website en/of webshop en je digitale strategie gaan hand in hand. Redkiwi digital agency Rotterdam kan jouw webshop en/of website realiseren door een doeltreffende aanpak. Dit hebben wij, sinds de oprichting van Redkiwi, inmiddels voor honderden klanten gedaan.

Wij zijn Redkiwi! In Rotterdam gevestigd en bestaande uit digitale designers en doeners. Wij geloven dat mens en technologie elkaar verder brengen.

 • Digital agency dat gaat voor resultaat

  Bewijs dat jou website en/of webshop werkt. Het grote voordeel van digitale marketingtechnieken is dat resultaten direct meetbaar zijn. Uit de verzamelde data halen wij, als digital agency, kansen en zien we dat de resultaten voor ons een fijn bewijs zijn van het succes van jouw organisatie.Meten = weten = bijsturen en door een constante monitoring en analyse van online resultaten is noodzakelijk om, wanneer succes behaald is, dat ook te behouden. Door deze aanpak werken diverse organisaties al succesvol samen met Redkiwi digital agency in Rotterdam.

Zo pakt deze digital agency het aan

Deze digital agency in Rotterdam begint niet zomaar met bouwen. We volgen het volgende stappenplan:

 • 1. Kennismaking

  Jij wilt natuurlijk eerst kennis maken met dit digital agency in Rotterdam. We bekijken samen naar jouw wensen en ideeën.

  1. Kennismaking
 • 2. Design

  Jij als klant kan eerst akkoord geven op een ontwerp dat de designer van Redkiwi digital agency in Rotterdam gemaakt heeft, alvorens de developers aan de slag gaan.

  2. Design
 • 3. Development

  We zien dat je akkoord hebt gegeven. De webdevelopers van Redkiwi digital agency gaan aan de slag om het ontwerp te bouwen.

  3. Development
 • 4. Workshop

  Op het kantoor van Redkiwi digital agency in Rotterdam krijg jij een workshop in het onderhoud en vullen van je nieuwe website, zodat je daar zelf ook de controle over hebt.

  4. Workshop
 • 5. Livegang

  Ready for liftoff? Redkiwi digital agency in Rotterdam zet jouw website live. Jouw ideeën zijn werkelijkheid geworden!

  5. Livegang

Contact digital agency Rotterdam

Wij zijn het digital agency dat jou als klant in staat stelt om je marketingbudget gericht in te zetten. Wij geloven in creatieve oplossingen, maar meten is weten. Spreekt dit jou aan en wil jij ook een integrale aanpak van jouw digitale strategie? Neem dan contact op met ons. Graag nemen we de mogelijkheden met je door.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Erik is je man!

Heb je het gevoel dat Redkiwi jou kan helpen? Bel of mail Erik!

Erik Mikx (Digital consultant)

info@redkiwi.nl
010 - 281 96 33

Stuur Erik een bericht