Digital Agency Rotterdam

Wij brengen jouw organisatie dichter bij je doelgroep. Zo maken wij impact en laten we samen jouw business groeien. Door een effectieve combinatie van technologie, creativiteit en data bereiken we gebruikers die onmogelijk te bereiken lijken te zijn. Als digital agency uit Rotterdam adviseren we je concreet om de juiste kanalen in te zetten om je doelgroep te bereiken. Relevant, effectief en in de juiste fase van hen klantreis.

Uitgangspunt is het unieke gedachtegoed van jouw als opdrachtgever. Dit uitgangspunt vormt de basis van een unieke digitale strategie voor jouw merk.

Lees meer

Digital agency Rotterdam

Op maat gemaakt en passend bij jouw organisatie richten wij jouw digitale strategie in. Elke organisatie is uniek en vraagt daarom om een passende strategie. Niet een strategie van de plank en dus geen standaard oplossingen.

Wil jij meer leads werven, meer verkopen realiseren of dichterbij je doelgroep komen. Wil jij weten wat hen bezig houdt om zo in de juiste fase van de klantreis relevant te zijn? Dan ben je bij Redkiwi, een digital agency uit Rotterdam, aan het juiste adres. Vanuit jouw strategie kijken wij naar passende digitale oplossingen om in te zetten en daarmee je KPI’s en doelstellingen te behalen.

Jouw online oplossing en je digitale strategie gaan hand in hand en wij helpen jou dichter bij je doelgroep te komen.

Digital agency dat gaat voor resultaat

Bewijslast. Elke resultaatverantwoordelijke streeft ernaar en elke marketeer snapt het belang van cijfers. Het grote voordeel van digitale marketingtechnieken is dat resultaten direct meetbaar zijn. Uit de verzamelde data halen wij, als digital agency, kansen en zien we dat de resultaten voor ons een fijn bewijs zijn van het succes van jouw organisatie.

Meten = weten = bijsturen en door een constante monitoring en analyse van online resultaten is noodzakelijk om, wanneer succes behaald is, dat ook te behouden. Door deze aanpak blijven we samen creativiteit, data en technologie inzetten om impact te maken in jouw branche, ongeacht welke branche dat is.

Wij maken gebruik van het See, Think, Do & Care model van Google. Dit model geeft je een beter inzicht van je communicatie en op welke fase in de klantreis je deze in moet zetten en op welke kanalen. Het PDCA model zorgt voor continue optimalisaties aan je marketingactiviteiten. Samen richten we deze reis in en bepalen we welke touchpoints jouw eindgebruikers nodig hebben om klant te worden, een dienst af te nemen of bekend met je te raken.

Benieuwd naar jouw uitdaging!

Wij zijn het digital agency uit Rotterdam dat jou als klant in staat stelt om jouw doelgroep te bereiken waar andere concullega’s die mogelijkheden laten liggen. Wij geloven in creatieve oplossingen en houden van resultaat. Impact maken is wat wij doen. Spreekt dit jou aan en wil jij ook een integrale aanpak van jouw digitale strategie? Neem dan contact op met ons. Graag nemen we de mogelijkheden met je door.

Onze klanten

Meer weten?

Q&A

Wat maakt Redkiwi uniek?

Wat maakt Redkiwi uniek?

Soms zijn onze oplossingen onverwacht en gedurfd. Maar altijd verrassend en betrouwbaar. En vanuit een open mind. Open Source zit in ons DNA. Toegankelijkheid in ons hart. Een full service digitaal bureau en alles ontwerpen en ontwikkelen wij vanuit het eigenzinnige gedachtegoed van de klant, customer-driven, dat wat jou onderscheidt van de rest. Alles met maar één doel: CREATE DIGITAL IMPACT!

Welke CMS systemen gebruiken jullie?

Welke CMS systemen gebruiken jullie?

Wij maken gebruik van drie open source systemen: Magento, TYPO3 & WordPress. Binnen deze systemen kijken wij altijd naar de beste oplossing voor de vraag die er ligt.

Besteden jullie development werkzaamheden uit?

Besteden jullie development werkzaamheden uit?

Bij Redkiwi hebben wij alles in eigen huis. Wij besteden dus geen development werkzaamheden uit.

Hoe ziet jullie ontwikkelstraat eruit?

Hoe ziet jullie ontwikkelstraat eruit?

Wij werken volgens de OTAP-straat. Dat wil zeggen een ontwikkel-, test-, acceptatie- en productomgeving. Dit om de kwaliteit van het platform op de productieomgeving te waarborgen.

Welke technieken en tools gebruikt Redkiwi?

Welke technieken en tools gebruikt Redkiwi?

Teveel om op te noemen in dit stukje tekst. Kijk anders even op deze pagina voor een antwoord op je vraag.

Heb ik direct contact met developers?

Heb ik direct contact met developers?

Soms is het gewoon beter om direct met een developer te praten. Betrokken als zij zijn komt dit regelmatig voor.

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.