Digital Agency Rotterdam

In co-creatie met de klant maken wij digital impact.
Lees meer

Digital agency Rotterdam

Op maat gemaakt en passend bij jouw organisatie richten wij de digitale strategie in. Bezig met digitalisering en ben je op zoek naar een website, platform of webshop? Dan ben je bij Redkiwi, een digital agency in Rotterdam,  aan het juiste webadres.

Jouw website en/of webshop en je digitale strategie gaan hand in hand. Redkiwi digital agency Rotterdam kan jouw webshop en/of website realiseren door een doeltreffende aanpak. Dit hebben wij, sinds de oprichting van Redkiwi, inmiddels voor honderden klanten gedaan.

Wij zijn Redkiwi! In Rotterdam gevestigd en bestaande uit digitale designers en doeners. Wij geloven dat mens en technologie elkaar verder brengen.

Digital agency dat gaat voor resultaat

Bewijs dat jou website en/of webshop werkt. Het grote voordeel van digitale marketingtechnieken is dat resultaten direct meetbaar zijn. Uit de verzamelde data halen wij, als digital agency, kansen en zien we dat de resultaten voor ons een fijn bewijs zijn van het succes van jouw organisatie.

Meten = weten = bijsturen en door een constante monitoring en analyse van online resultaten is noodzakelijk om, wanneer succes behaald is, dat ook te behouden. Door deze aanpak werken diverse organisaties al succesvol samen met Redkiwi digital agency in Rotterdam.

Contact digital agency Rotterdam

Wij zijn het digital agency dat jou als klant in staat stelt om je marketingbudget gericht in te zetten. Wij geloven in creatieve oplossingen, maar meten is weten. Spreekt dit jou aan en wil jij ook een integrale aanpak van jouw digitale strategie? Neem dan contact op met ons. Graag nemen we de mogelijkheden met je door.

Meer weten?

Q&A

Wat maakt Redkiwi uniek?

Wat maakt Redkiwi uniek?

Soms zijn onze oplossingen onverwacht en gedurfd. Maar altijd verrassend en betrouwbaar. En vanuit een open mind. Open Source zit in ons DNA. Toegankelijkheid in ons hart. Een full service digitaal bureau en alles ontwerpen en ontwikkelen wij vanuit het eigenzinnige gedachtegoed van de klant, customer-driven, dat wat jou onderscheidt van de rest. Alles met maar één doel: CREATE DIGITAL IMPACT!

Welke CMS systemen gebruiken jullie?

Welke CMS systemen gebruiken jullie?

Wij maken gebruik van drie open source systemen: Magento, TYPO3 & WordPress. Binnen deze systemen kijken wij altijd naar de beste oplossing voor de vraag die er ligt.

Besteden jullie development werkzaamheden uit?

Besteden jullie development werkzaamheden uit?

Bij Redkiwi hebben wij alles in eigen huis. Wij besteden dus geen development werkzaamheden uit.

Hoe ziet jullie ontwikkelstraat eruit?

Hoe ziet jullie ontwikkelstraat eruit?

Wij werken volgens de OTAP-straat. Dat wil zeggen een ontwikkel-, test-, acceptatie- en productomgeving. Dit om de kwaliteit van het platform op de productieomgeving te waarborgen.

Welke technieken en tools gebruikt Redkiwi?

Welke technieken en tools gebruikt Redkiwi?

Teveel om op te noemen in dit stukje tekst. Kijk anders even op deze pagina voor een antwoord op je vraag.

Heb ik direct contact met developers?

Heb ik direct contact met developers?

Soms is het gewoon beter om direct met een developer te praten. Betrokken als zij zijn komt dit regelmatig voor.

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.