Digital Agency Utrecht

Wij zijn het digital agency dat jou als klant in staat stelt om je marketingbudget effectief in te zetten. Wij geloven in creatieve oplossingen, maar meten is weten is verbeteren en dat doen we graag samen. Spreekt dit jou aan en wil jij ook een hands-on aanpak van jouw digitale strategie?

Lees meer

Digital agency Utrecht

Nieuwe website en/of webshop nodig? B2B of B2C? Ben je op zoek naar een manier om resultaten te boeken met online marketing? Je bent op deze pagina dus aan het juiste adres bij Redkiwi digital agency in Utrecht. Samen kijken we naar jouw KPI’s en denken mee in de gehele online strategie.

De online strategie is de basis van jouw website. Als je aan de slag wilt met een webshop en je hebt al een website, waarom zou je dan niet gelijk die website verbeteren voor een optimale User Experience? Redkiwi digital agency Utrecht kan jouw webshop en website vormgeven tot een draaiende machine. Redkiwi heeft ervaring in webdesign, online marketing en succesvolle webshops. Deze digital agency in Utrecht gelooft in de hands-on mentaliteit en zorgt voor meetbare resultaten. Hiermee kunnen we gezamenlijk bouwen aan jouw succes.

Wij zijn Redkiwi een digital agency in Utrecht en wij geloven dat mens en technologie elkaar verder kunnen brengen.

Digital agency dat doelstellingen realiseert

Het voordeel van digitale marketing is dat resultaten meetbaar zijn. Dat is voor ons als digital agency prettig als bewijs van succes, maar het is ook noodzakelijk om kansen te spotten of aannames te toetsen. Helaas is online marketing geen exacte wetenschap, elke branche is anders, elk bedrijf is anders en het online speelveld is continu sterk aan verandering onderhevig. Constante monitoring en analyse van online resultaten is noodzakelijk om, wanneer succes behaald is, dat ook te behouden.

Meer weten?

Q&A

Wat maakt Redkiwi uniek?

Wat maakt Redkiwi uniek?

Soms zijn onze oplossingen onverwacht en gedurfd. Maar altijd verrassend en betrouwbaar. En vanuit een open mind. Open Source zit in ons DNA. Toegankelijkheid in ons hart. Een full service digitaal bureau en alles ontwerpen en ontwikkelen wij vanuit het eigenzinnige gedachtegoed van de klant, customer-driven, dat wat jou onderscheidt van de rest. Alles met maar één doel: CREATE DIGITAL IMPACT!

Welke CMS systemen gebruiken jullie?

Welke CMS systemen gebruiken jullie?

Wij maken gebruik van drie open source systemen: Magento, TYPO3 & WordPress. Binnen deze systemen kijken wij altijd naar de beste oplossing voor de vraag die er ligt.

Besteden jullie development werkzaamheden uit?

Besteden jullie development werkzaamheden uit?

Bij Redkiwi hebben wij alles in eigen huis. Wij besteden dus geen development werkzaamheden uit.

Hoe ziet jullie ontwikkelstraat eruit?

Hoe ziet jullie ontwikkelstraat eruit?

Wij werken volgens de OTAP-straat. Dat wil zeggen een ontwikkel-, test-, acceptatie- en productomgeving. Dit om de kwaliteit van het platform op de productieomgeving te waarborgen.

Welke technieken en tools gebruikt Redkiwi?

Welke technieken en tools gebruikt Redkiwi?

Teveel om op te noemen in dit stukje tekst. Kijk anders even op deze pagina voor een antwoord op je vraag.

Heb ik direct contact met developers?

Heb ik direct contact met developers?

Soms is het gewoon beter om direct met een developer te praten. Betrokken als zij zijn komt dit regelmatig voor.

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.