Digital Agency Utrecht

In co-creatie met de klant maken wij digital impact.

Digital agency Utrecht

Nieuwe website en/of webshop nodig? B2B of B2C? Ben je op zoek naar een manier om resultaten te boeken met online marketing? Je bent op deze pagina dus aan het juiste adres bij Redkiwi digital agency in Utrecht. Samen kijken we naar jouw KPI’s en denken mee in de gehele online strategie.

De online strategie is de basis van jouw website. Als je aan de slag wilt met een webshop en je hebt al een website, waarom zou je dan niet gelijk die website verbeteren voor een optimale User Experience? Redkiwi digital agency Utrecht kan jouw webshop en website vormgeven tot een draaiende machine. Redkiwi heeft ervaring in webdesign, online marketing en succesvolle webshops. Deze digital agency in Utrecht gelooft in de hands-on mentaliteit en zorgt voor meetbare resultaten. Hiermee kunnen we gezamenlijk bouwen aan jouw succes.

Wij zijn Redkiwi een digital agency in Utrecht en wij geloven dat mens en technologie elkaar verder kunnen brengen.

 • Digital agency dat doelstellingen realiseert.

  Het voordeel van digitale marketing is dat resultaten meetbaar zijn. Dat is voor ons als digital agency prettig als bewijs van succes, maar het is ook noodzakelijk om kansen te spotten of aannames te toetsen. Helaas is online marketing geen exacte wetenschap, elke branche is anders, elk bedrijf is anders en het online speelveld is continu sterk aan verandering onderhevig. Constante monitoring en analyse van online resultaten is noodzakelijk om, wanneer succes behaald is, dat ook te behouden.

Zo pakt deze digital agency het aan

Deze digital agency in Utrecht begint niet zomaar met bouwen. We volgen het volgende stappenplan:

 • 1. Kennismaking

  Jij wilt natuurlijk eerst kennis maken met dit digital agency in Utrecht. We bekijken samen naar jouw wensen en ideeën.

  1. Kennismaking
 • 2. Design

  Jij als klant kan eerst akkoord geven op een ontwerp dat de designer van Redkiwi digital agency in Utrecht gemaakt heeft, alvorens de developers aan de slag gaan.

  2. Design
 • 3. Development

  We zien dat je akkoord hebt gegeven. De webdevelopers van Redkiwi digital agency gaan aan de slag om het ontwerp te bouwen.

  3. Development
 • 4. Workshop

  Op het kantoor van Redkiwi digital agency in Utrecht krijg jij een workshop in het onderhoud en vullen van je nieuwe website, zodat je daar zelf ook de controle over hebt.

  4. Workshop
 • 5. Livegang

  Ready for liftoff? Redkiwi digital agency in Utrecht zet jouw website live. Jouw ideeën zijn werkelijkheid geworden!

  5. Livegang

Contact digital agency Utrecht

Wij zijn het digital agency dat jou als klant in staat stelt om je marketingbudget effectief in te zetten. Wij geloven in creatieve oplossingen, maar meten is weten is verbeteren. Spreekt dit jou aan en wil jij ook een hands-on aanpak van jouw digitale strategie? Neem dan contact op met ons. Graag nemen we de mogelijkheden met je door.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Erik is je man!

Heb je het gevoel dat Redkiwi jou kan helpen? Bel of mail Erik!

Erik Mikx (Digital consultant)

info@redkiwi.nl
010 - 281 96 33

Stuur Erik een bericht