Webdevelopment Amsterdam door Redkiwi

Samen groeien naar een steeds mooier resultaat!

Webdevelopment Amsterdam

Wil je een website die je bedrijf echt verder helpt? Redkiwi Webdevelopment Amsterdam is de webdeveloper die jou helpt vorm te geven aan je wensen en ambities. Vroeger sprak men ook wel over ‘een website bouwen’. Webdevelopment is echter meer dan een hippe term waarmee hetzelfde bedoeld wordt.

Uiteraard ‘bouwt’ Redkiwi Webdevelopment Amsterdam een website voor je, maar het woordje ‘development’ impliceert een ontwikkeling. Een ontwikkeling die verder gaat dan enkel het snel bouwen en opleveren van een website. Redkiwi bedoelt met webdevelopment het creëren en onderhouden van een online platform die ingericht is in het behalen van zijn doel. Is jouw website je visitekaartje, wil je klanten naar je winkel trekken, interessante artikelen laten lezen of direct online aankopen laten doen? Dit soort vragen zijn van belang om de aanpak te kiezen die Redkiwi Webdevelopment Amsterdam hanteert. En in de dynamische online omgeving is voortschrijdend inzicht en verbetering een noodzakelijke voorwaarde voor succes. Create digital impact met Redkiwi Webdevelopment Amsterdam!

 • Jouw partner in webdevelopment in Amsterdam

  Redkiwi Webdevelopment Amsterdam is de internetpartner van ZZP’ers tot internationaal opererende bedrijven. Een partner is iets anders dan een dienstverlener, net zoals webdevelopment iets anders is dan een website bouwen. Het verschil zit hem in onze houding: proactief ten aanzien van jouw doelen. Als wij jouw doelen kennen, kunnen we niet alleen van daaruit werken, maar op basis daarvan ook zelf verbeteringen voorstellen. Wij denken zelf actief mee, in plaats van enkel on demand te leveren, zodat jouw website actueel en concurrerend blijft.

Zo pakt Redkiwi Webdevelopment Amsterdam het aan

Gestructureerd werken is wat wij doen en we pakken het bij webdevelopment als volgt aan:

 • 1. Kennismaking

  Webdevelopment is niet de eerste stap. Eerst maakt Redkiwi Webdevelopment Amsterdam kennis met jou en kijken we wat jouw wensen en ideeën zijn voor de nieuwe website.

  1. Kennismaking
 • 2. Design

  Voordat de webdevelopers van Redkiwi beginnen, ontwerpt de webdesigner een design. Jij kunt hier dan eerst jouw akkoord op geven.

  2. Design
 • 3. Webdevelopment

  Helemaal akkoord? Dan gaan de webdevelopers van Redkiwi Webdevelopment Amsterdam aan de slag met het ontwikkelen.

  3. Webdevelopment
 • 4. Workshop

  Hoewel we altijd voor je klaar staan, vinden we bij Redkiwi Webdevelopment Amsterdam dat de controle over de website bij jou moet liggen. Middels een workshop leggen we je uit hoe je jouw online platform kunt onderhouden en vullen.

  4. Workshop
 • 5. Livegang

  Jouw concept is werkelijkheid geworden! Redkiwi Webdevelopment Amsterdam zet jouw website live.

  5. Livegang

Contact webdevelopment Amsterdam

Redkiwi Webdevelopment Amsterdam staat voor een duurzame samenwerking die tot meetbare resultaten leidt. Om dit makkelijker te maken werken we vanuit een aantal locaties in Nederland, zodat jouw persoonlijke contactpersoon van Redkiwi Webdevelopment Amsterdam altijd dichtbij is. Wil je weten wat wij precies voor je kunnen doen? Vraag het gerust. Wij horen je graag aan en vertellen je alles over de mogelijkheden bij Redkiwi Webdevelopment Amsterdam.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Erik is je man!

Heb je het gevoel dat Redkiwi jou kan helpen? Bel of mail Erik!

Erik Mikx (Digital consultant)

info@redkiwi.nl
010 - 281 96 33

Stuur Erik een bericht