Webdevelopment Breda door Redkiwi

Samen groeien naar een steeds mooier resultaat!

Webdevelopment door Redkiwi Breda

Wil je een website die je bedrijf echt verder helpt? Redkiwi Breda is de partner die vorm geeft aan je wensen en ambities. In het verleden sprak men wel over een website bouwen. Webdevelopment is meer dan hippe term waarmee hetzelfde bedoeld wordt.

Uiteraard ‘bouwen’ wij een website voor je, maar het woordje ‘development’ impliceert een ontwikkeling. Een ontwikkeling die verder reikt dan het bouwen en opleveren van een website. Wij bedoelen met webdevelopment het creëren en onderhouden van een online omgeving die optimaal voorziet in zijn doel. Dat zijn meestal jouw doelen als ondernemer. Wil je je bedrijf voorstellen, je klanten naar je winkel lokken, blogs laten lezen of zelfs direct online verkopen? Dit soort vragen beïnvloeden de aanpak die wij hanteren. En in de dynamische omgeving van het internet is voortschrijdend inzicht en constante verbetering een noodzakelijke voorwaarde voor succes. Create digital impact met Redkiwi Breda!

  • Jouw partner in webdevelopment in Breda

    Graag werken we met jou aan een duurzame samenwerking die tot meetbare resultaten leidt. Om deze samenwerking makkelijker te maken werken we vanuit een aantal locaties in Nederland. Zo is je persoonlijke contactpersoon bij Redkiwi nooit ver weg. Wil je weten wat wij precies voor je kunnen doen? Bijvoorbeeld omdat je met een idee zit en je wil weten hoeveel dat zou gaan kosten. Vraag het ons gerust. Wij horen graag wat je te vertellen hebt en willen je alles vertellen over de mogelijkheden van webdevelopment door Redkiwi.

Jouw partner in webdevelopment

Redkiwi is de internetpartner van veel bedrijven in en rond Breda. Variërend van ZZP’ers tot internationaal opererende bedrijven. Net zoals webdevelopment iets anders is dan een website bouwen, is ook een partner iets anders dan een dienstverlener. Het verschil zit hem in onze proactieve houding ten aanzien van jouw doelen. Als wij die kennen, kunnen we niet alleen werken vanuit die doelen, maar in het vervolg ook zelf verbeteringen aandragen op basis daarvan. Wij leveren niet zozeer on demand, maar denken zelf actief mee. Zo houd je jouw website actueel en concurrerend, zonder steeds zelf te moeten bedenken welke online ontwikkelingen voor jou relevant zijn. Een goede website is tenslotte geen appel die je koopt op de markt, waarna je de marktkoopman weer gedag zegt.

Interesse?

Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek of
maak direct contact om te zien wat wij voor je kunnen betekenen.

Naar contactpagina

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Erik is je man!

Heb je het gevoel dat Redkiwi jou kan helpen?

Erik Mikx (Digital consultant)

info@redkiwi.nl
010 - 281 96 33

Stuur Erik een bericht