Webdevelopment Rotterdam door Redkiwi

Samen groeien naar een steeds mooier resultaat!

Webdevelopment Rotterdam

Een website die jouw bedrijf verder helpt? Redkiwi Webdevelopment Rotterdam geeft vorm aan jouw wensen en ambities. De hippe term ‘Webdevelopment’ is echter meer dan ‘een website bouwen’, waarmee hetzelfde bedoelt wordt.

Redkiwi Webdevelopment Rotterdam ‘bouwt’ inderdaad een website voor je, maar ‘development’ impliceert een ontwikkeling. Dit gaat verder dan enkel het bouwen en snel opleveren van een website. Met webdevelopment bedoelt Redkiwi het creëren en onderhouden van jouw online platform die ingericht is in het behalen van jouw doelen. Wat is je doel met jouw website? Is het een visitekaartje, wil je meer klanten naar je winkel trekken, is het een blog met interessante artikelen of moeten jouw klanten direct online aankopen kunnen doen? Het antwoord hierop is van belang voor het kiezen van de aanpak van Redkiwi Webdevelopment Rotterdam. Een dynamische online omgeving vereist voortschrijdend inzicht als voorwaarde voor succes. Create digital impact met Redkiwi Webdevelopment Rotterdam!

 • Jouw partner in webdevelopment in Rotterdam

  Redkiwi Webdevelopment Rotterdam is de partner van grote internationale bedrijven. Net zoals webdevelopment iets anders is dan 'een website bouwen', is een partner iets anders dan een dienstverlener. Onze houding is anders. Wij zijn proactief ten aanzien van jouw doelen. Als wij deze kennen, kunnen we namelijk ook verbeteringen voorstellen en van daaruit werken. In plaats van enkel on demand te leveren, denken wij actief mee om jouw website actueel en concurrerend te houden.

Zo pakt Redkiwi Webdevelopment Rotterdam het aan

Wij houden van gestructureerd werken en we pakken het bij webdevelopment als volgt aan:

 • 1. Kennismaking

  We beginnen niet met webdevelopment. Laten we eerst eens kennismaken en bekijken wat Redkiwi Webdevelopment Rotterdam kan doen om jouw wensen en ideeën werkelijkheid te maken.

  1. Kennismaking
 • 2. Design

  Voordat onze webdevelopers beginnen, gaat onze webdesigner aan de slag om jouw ideeën vorm te geven. Hier kun je dan akkoord op geven.

  2. Design
 • 3. Webdevelopment

  Laat het webdevelopment beginnen! De developers van Redkiwi Webdevelopment Rotterdam gaan aan de slag met het design.

  3. Webdevelopment
 • 4. Workshop

  Als klant wil je natuurlijk ook zelf de controle hebben over het vullen en onderhouden van jouw website. Redkiwi Webdevelopment Rotterdam legt in een workshop precies uit hoe je dat kan doen!

  4. Workshop
 • 5. Livegang

  Jouw dromen en ideeën zijn werkelijkheid geworden en samen met Redkiwi Webdevelopment Rotterdam wordt jouw website live gezet!

  5. Livegang

Contact webdevelopment Rotterdam

Het zelf bedenken welke online ontwikkelingen relevant kunnen zijn voor jou, hoef je niet zelf te doen. Redkiwi Webdevelopment Rotterdam gaat voor meetbare resultaten door middel van een duurzame samenwerking. Wij werken vanuit een aantal locaties in Nederland, zodat jouw contactpersoon van Redkiwi Webdevelopment Rotterdam altijd in de buurt is. Weten wat wij voor je kunnen betekenen? Vraag het ons gerust en wij vertellen je alles over de mogelijkheden bij Redkiwi Webdevelopment Rotterdam.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Erik is je man!

Heb je het gevoel dat Redkiwi jou kan helpen? Bel of mail Erik!

Erik Mikx (Digital consultant)

info@redkiwi.nl
010 - 281 96 33

Stuur Erik een bericht