Webdevelopment Utrecht door Redkiwi

Samen groeien naar een steeds mooier resultaat!

Webdevelopment Utrecht

Redkiwi Webdevelopment Utrecht geeft vorm aan jouw anbitites. Webdevelopment is meer dan het bouwen van een website alleen. Natuurlijk bouwt Redkiwi Webdevelopment Utrecht een website voor je, maar met ‘development’ bedoelen wij een ontwikkeling. Dat gaat verder dan alleen het bouwen van een website. Het creëren en onderhouden van jouw online platform is wat Redkiwi Webdevelopment Utrecht doet. Of jouw platform nou dient als visitekaartje, voor het genereren van meer klanten naar je fysieke winkel, voor direct online aankopen kunnen doen of als blog: Redkiwi kan helpen. Als het doel helder is, kunnen wij bij Redkiwi Webdevelopment Utrecht onze aanpak kiezen.

 • Jouw partner in webdevelopment in Utrecht

  Als partner van grote internationale bedrijven is Redkiwi Webdevelopment Utrecht meer dan alleen een dienstverlener. Onze houding is proactief ten aanzien van jouw doelen. Wanneer wij die doelen kennen, kunnen we van daaruit werken en verbeteringen voorstellen. We denken liever actief mee om jouw website actueel te houden, dan enkel on demand te leveren. Je hoeft niet zelf te bedenken wel ontwikkelingen op online gebied relevant kunnen zijn voor jouw platform.

Zo pakt Redkiwi Webdevelopment Utrecht het aan

Om gestructureerd te werken pakken wij het bij webdevelopment als volgt aan:

 • 1. Kennismaking

  Zullen we eerst eens kennismaken? Dan bekijken we vervolgens wat Redkiwi Webdevelopment Utrecht voor jou kan doen om jouw wensen te realiseren.

  1. Kennismaking
 • 2. Design

  Onze webdesigner gaat aan de slag met vormgeven, alvorens onze webdevelopers beginnen. Dit zorgt ervoor dat er een ontwerp ligt waar jij akkoord op kan geven.

  2. Design
 • 3. Webdevelopment

  Het is tijd voor het webdevelopment! Het design is goedgekeurd en de developers van Redkiwi Webdevelopment Utrecht gaan aan de slag.

  3. Webdevelopment
 • 4. Workshop

  Hoewel Redkiwi Webdevelopment Utrecht voor je klaar staat, wil je natuurlijk ook zelf de controle hebben over het vullen en onderhouden van jouw website. In een workshop leggen we je precies uit hoe je dat kan doen!

  4. Workshop
 • 5. Livegang

  Samen met Redkiwi Webdevelopment Utrecht zetten we jouw website live! Jouw dromen en ideeën zijn werkelijkheid geworden!

  5. Livegang

Contact webdevelopment Utrecht

Redkiwi Webdevelopment Utrecht gaat voor meetbare resultaten en een duurzame samenwerking. Met locaties in heel Nederland, zorgen wij ervoor dat jouw contactpersoon altijd in de buurt is. Weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag het ons gerust!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Erik is je man!

Heb je het gevoel dat Redkiwi jou kan helpen? Bel of mail Erik!

Erik Mikx (Digital consultant)

info@redkiwi.nl
010 - 281 96 33

Stuur Erik een bericht