Digital marketing agency Rotterdam

Meer verkeer, meer klanten, meer aanvragen en meer verkoop. Allemaal mogelijke doelen met digital marketing. Als digital marketing agency uit Rotterdam realiseren wij, samen met jou, groei voor jouw organisatie, want digitale impact maak je samen. Laat ‘samen’ nou ook net het keyword zijn, want zonder jou kennis van de markt en onze ervaring in digital bereiken we niks. We helpen je om je budget effectief en efficiënt in te zetten en toch je doelstellingen te realiseren. Ben je benieuwd hoe wij dat doen? Lees dan snel verder.

Lees meer
First things first

Wat doet digital marketing agency Redkiwi?

Redkiwi is zoals gezegd een digital marketing agency. Wij zijn een bureau dat jouw helpt de beoogde groei te realiseren. Afhankelijk van KPI’s en doelstellingen bepalen we gezamenlijk wat deze groei inhoud en wanneer het succesvol is. Daarnaast is dit ook de basis voor jou online strategie. Onderliggend zijn er één of meerdere digitale oplossingen waarmee je deze KPI’s en doelstellingen wilt behalen. Enkele voorbeelden van digitale oplossingen zijn:

 • Social media campagnes
 • Landingspagina’s
 • E-mailmarketing
 • Videomarketing
 • Pushberichten
 • Een corporate website, platform of e-commerce oplossing.

Ons digital marketing agency is gevestigd in Rotterdam. Wij helpen bij het inzetten van de juiste digitale oplossingen voor jouw doelgroep. Het is namelijk zonde om een digitale oplossing te bedenken die niet aansluit bij jouw doelgroep. Samen maken we van tevreden bezoekers, loyale gebruikers. Vanuit ons overzichtelijke dashboard heb je direct inzichtelijk wat je volgende acties moeten zijn voor nog meer resultaat. Samen maken we impact.

Aan de slag met een digital marketing agency?

Wil je sparren over het uitbesteden van je marketingactiviteiten? Hulp nodig bij het inrichten van je marketingcampagnes of je social media? Wij van Redkiwi gaan graag met je in gesprek. Laat ons gerust weten wat je vraagstuk of probleem is, we sparren graag over de mogelijkheden om je verder op weg te helpen.

Digital marketing is

een continue cyclus!

Digital marketing is een combinatie van data, creativiteit, technologie, planning & keuzes maken. Expliciet vermelden wij ‘keuzes maken’. Het is namelijk belangrijk om samen knopen door te hakken, het liefste op basis van data. Gekscherend zeggen wij als digital marketing agency; ‘Geen woorden maar data’, maar zo is het wel.

Soms moet je experimenteren met die ene campagne om het onderste uit de kan te halen. Zo zetten wij meerdere varianten op van een campagne om te kijken waar de engagement, CTR of conversie het hoogste is. Op deze manier is jouw campagne altijd relevant onder de juiste doelgroep en met het best mogelijke resultaat.

Dan begint het proces opnieuw. Kijkende naar je content, doelgroepen, digitale oplossingen, kanalen en data. Het is een continue cyclus waarin wij create digital impact als uitgangspunt hebben, altijd én overal.

Zo maken we concreet stappen

  Strategie & advies

  Simpelweg beginnen en wel zien waar het schip strand is niet ons ding. Impact maken begint met een solide basis, een digitale strategie. Samen met jou kijken onze strategen welke strategie bij jouw organisatie past in deze complexe digitale wereld.

  Meer over strategie & advies

  Concept & design

  Onze UX-designers vormen aan de hand van de gekozen strategie de ideale customer journey. Hier verbinden wij, visueel gezien, bezoekers aan je merk. Zo worden tevreden bezoekers, loyale gebruikers.

  Meer over concept & design

  Digital marketing

  De digitale wereld is nooit compleet en technologie en gebruikers staan nooit stil. Wel eens 100% conversie gezien behalve die ene test van jezelf? Nee? Dachten wij al. Met digital marketing blijven wij data verzamelen en draaien aan de knoppen om nog meer uit je platform te halen, stap voor stap.

  Meer over digital marketing

  Onze klanten

  Zorgkantoor Zorg en Zekerheid logo svg
  Feyenoord Rotterdam Fanshop logo
  AVEX logo
  Nooteboom trailers logo
  Coutinho logo Magento & TYPO3
  De Rotterdamse Electrische Tram N.V. (RET)
  Nederlands fotomuseum logo
  Talisman logo
  ZHD Stevedores logo
  Like2Cook logo
  4ps logo
  Witteveen+Bos logo
  TU Delft logo
  The consultancy firm logo
  Pharmahorse logo
  SVB logo
  Stickersnow logo
  Smit Lamnalco logo
  Protix logo
  SmartDC logo
  ROC horizon college logo
  SGR - Stichting garantiefondsen Reisgelden logo
  SPIE Nederland logo
  SEH logo
  Gemeente Utrecht logo
  Radar Advies logo
  Rebelgroup logo
  Seatrade logo
  Scelta Mushrooms logo
  Orange equipment logo
  Boland logo
  Medians logo
  Grandcruwijnen logo
  Losekoot speciaaldrukkerij logo
  JSO logo
  Gemeente Haarlem logo
  Intramed logo
  Intellimagic logo
  Gemeente Leiden logo
  Nibud logo
  Ploum - Rotterdam Law Firm logo
  Hatenboer-water svg
  Controlin logo
  Elvy logo
  Helvoet logo
  Humanitas DMH logo
  EUKN logo
  Efiweb logo
  DSP-groep advies logo
  Dak Kindercentra logo
  Cycletours logo
  Cofra logo
  Brohl Welpappe logo
  Boskalis logo
  AAG logo
  JP van den bent stichting logo
  ABB Bouwgroep logo
  ACT Commodities trading logo

  Samen groei realiseren?

  Wij helpen je graag verder!

  Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.