Online groeien met onze digital marketing analyse

Jouw online product is up en running. Check. Nu is het tijd om geen enkele kans aan je voorbij te laten gaan. Wat heb je hiervoor nodig? Inzicht in de effectiviteit van jouw digital marketing activiteiten! Zo weet je precies waar je moet bijsturen om jouw klanten een optimale gebruikerservaring te bieden en maximale resultaten te boeken. Vraag daarom  onze digital marketing analyse aan.

Wat levert het jouw organisatie op?

Als bedrijf zet je (online) marketing in om te groeien. Groeien ten aanzien van leads, omzet en klanten. Vaak blijkt het lastig om de beoogde groei daadwerkelijk te realiseren. Met deze analyse brengen wij de effectiviteit van jouw digital marketing inspanningen in kaart. Vervolgens kijken wij wat er verbeterd, of extra ingezet kan worden om een zo goed mogelijk resultaat te halen. De aanbevelingen uit een digital marketing analyse dienen dus als fundering voor jouw digitale groei.

 Welke checks bieden wij aan?

Onder de digital marketing analyse vallen een aantal verschillende checks (ook bekend als audits). Welke inzichten heb jij nodig voor jou volgende uitdaging?

Welk proces doorlopen we samen?

  • Stap 1: Na het invullen van onderstaand formulier nemen we contact op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Samen kijken we naar jullie volgende uitdaging en maken we concreet welk advies jullie nodig hebben. Zo ben je verzekerd dat je de juiste check afneemt.
  • Stap 2: Wanneer je behoefte hebt aan meerdere checks, plannen we een kick-off in met een van onze consultants. Tijdens de kick-off bespreken we alle benodigdheden en de focus van jouw check. Wanneer je maar 1 check kiest, regelen we de toegangsrechten via de mail.
  • Stap 3: Vervolgens voeren wij de check uit aan de hand van de besproken scope. Er wordt een rapport aangeleverd met concrete actiepunten waarmee jouw organisatie direct aan de slag kan. Mocht je verdere ondersteuning wensen, is dat uiteraard altijd mogelijk. Een ding is zeker, jouw organisatie is klaar om een digitale groeistrategie te implementeren.

Benieuwd naar jouw groei-mogelijkheden?

Vraag dan nu vrijblijvend onze digital marketing analyse aan. Uiteraard kun je ook alleen een SEO website, advertising of data check afnemen.

Jouw contactaanvraag is in goede orde ontvangen.
Oeps! Er ging iets mis tijdens het versturen van jouw contact aanvraag.
Nieuwsbrief
iedere maand een kant-en-klaar kennispakketje!
Dankjewel voor jouw aanmelding. We hebben jouw aanvraag goed ontvangen!
Oeps! Er ging iets mis tijdens jouw aanmelding. Probeer het opnieuw.