Ga écht data-driven aan de slag met onze data check  

Onderzoek in Europa laat zien dat 72% van de marketeers het toepassen van data als hét grootste struikelpunt ziet. De veranderingen in het digital marketing landschap zorgen ervoor dat steeds meer data verzameld kan worden - maar hoe maken we het actionable? Deze audit reikt jouw organisatie de handvatten aan om daadwerkelijk data-driven aan de slag te gaan.

Wat levert een data check jouw organisatie op?

Data consultant Lukas helpt jou op weg om jouw data landschap op orde te krijgen en zo beslissingen te kunnen maken op basis van data. Wat kun je in het rapport met concrete actiepunten, dat wij aanleveren na het uitvoeren van de data check, verwachten?

  • Een analyse van de basisinstellingen van Google Analytics. Welke instellingen kun je aanpassen zodat jouw organisatie hier meer waarde uit kan halen;
  • Een overzicht aan kansen met betrekking tot het doormeten van micro- en macro conversies via Google Tag Manager (GTM);
  • Suggesties om jouw GTM op te schonen en jouw site speed wordt versneld.

Wil je naast bovenstaande inzichten over jouw set-up ook weten waar jouw kansen liggen gebaseerd op data inzichten? Dan adviseren wij ook de add-on performance inzichten. Aan de hand van modellen en data geven we je concrete actiepunten. De data audit vraagt een investering van 4 uur  per analytics account. Mocht je de add-on performance inzichten willen, dan bedraagt deze investering 10 uur.

Jouw Google Analytics 4 inrichting

Is jouw organisatie al klaar voor Google Analytics 4? Het is heel belangrijk om de overstap als een kans te zien. Sta stil bij wat jouw organisatie écht wilt meten en kijk welke aanpassingen je graag in jouw setup van GA4 wilt zien. Mocht je nog niet klaar zijn voor de overstap naar GA4 of dit als een flinke uitdaging zien, laat het ons vooral weten tijdens de intake.

Benieuwd naar jouw groei-mogelijkheden binnen datagedreven marketing?

Vraag dan nu vrijblijvend onze data check aan.

Jouw contactaanvraag is in goede orde ontvangen.
Oeps! Er ging iets mis tijdens het versturen van jouw contact aanvraag.

Welk proces doorlopen we samen tijdens de data check?

  • Stap 1: Na het invullen van bovenstaand formulier nemen we contact op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Samen kijken we naar jullie volgende uitdaging binnen data en maken we concreet welk advies jullie nodig hebben. 
  • Stap 2: Wanneer je behoefte hebt aan meerdere checks, plannen we een kick-off in met de consultants. Tijdens de kick-off bespreken we alle benodigdheden en de focus van jouw check. Wanneer je alleen voor de data check kiest, regelen we de toegangsrechten via de mail.
  • Stap 3: Vervolgens voeren wij de check uit aan de hand van de besproken scope. Er wordt een rapport aangeleverd met concrete actiepunten waarmee jouw organisatie direct aan de slag kan. Mocht je verdere ondersteuning wensen, is dat uiteraard altijd mogelijk. Een ding is zeker, jouw organisatie is klaar om mooie groeistappen te maken op basis van datagedreven keuzes.
Nieuwsbrief
iedere maand een kant-en-klaar kennispakketje!
Dankjewel voor jouw aanmelding. We hebben jouw aanvraag goed ontvangen!
Oeps! Er ging iets mis tijdens jouw aanmelding. Probeer het opnieuw.