Verkrijg betere resultaten in de zoekmachines met onze SEO website check

Inzicht krijgen in de vindbaarheid van je website vergt meer expertise en inspanning dan simpelweg kijken waar jouw website in de index van Google staat.  Hier komt namelijk een hoop SEO kennis bij kijken. Ben jij benieuwd of jouw organische vindbaarheid optimaal is? Met de SEO website check wordt jouw online vindbaarheid onder de loep genomen en ontvang je concrete adviezen die tot betere resultaten leiden.

Wat meten we in deze check?


SEO is meer dan alleen goede content. Daarom kijken we bij deze audit zowel naar de technische aspecten van de website als de on-page SEO factoren. Wat kun je in het rapport met concrete actiepunten, dat wij aanleveren na het uitvoeren van de SEO website check, verwachten?

  • De ‘fouten’ in de website op het gebied van content, techniek en autoriteit;
  • Een overzicht met pagina’s waar de fouten voorkomen;
  • Tips en aanbevelingen om jouw website beter te laten scoren op het gebied van SEO. Hierin zijn aanbevelingen meegenomen voor zowel de developer als de marketeer;
  • Een percentage aan duplicate content met aanbevelingen hoe je dit kunt voorkomen.

Add-on voor SEO

Als add-on voor deze SEO check kan SEO consultant Danielle ook een zoekintentie analyse uitvoeren. Wat is het voordeel van deze add-on?  Je kunt aan de hand van de zoekintentie de website-structuur afstemmen op het koopproces van je doelgroep.

De consultant investeert 6 uur aan een SEO website check. Mocht je dit willen aanvullen met de zoekintentie analyse, dan wordt er 14 uur in totaal geïnvesteerd. Handig om te weten, naast de SEO website check bieden we ook een advertising check en data check aan.

Benieuwd naar jouw SEO  groei-mogelijkheden?

Vraag dan nu vrijblijvend onze SEO  website check aan.

Jouw contactaanvraag is in goede orde ontvangen.
Oeps! Er ging iets mis tijdens het versturen van jouw contact aanvraag.

Welk proces doorlopen we samen in de SEO website check?

  • Stap 1: Na het invullen van bovenstaand formulier nemen we contact op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Samen kijken we naar jullie volgende uitdaging binnen SEO en maken we concreet welk advies jullie nodig hebben.
  • Stap 2: Wanneer je behoefte hebt aan meerdere checks, plannen we een kick-off in met de consultants. Tijdens de kick-off bespreken we alle benodigdheden en de focus van jouw check. Wanneer je alleen voor de SEO website check kiest, regelen we de toegangsrechten via de mail.
  • Stap 3: Vervolgens voeren wij de check uit aan de hand van de besproken scope. Er wordt een rapport aangeleverd met concrete actiepunten waarmee jouw organisatie direct aan de slag kan. Mocht je verdere ondersteuning wensen, is dat uiteraard altijd mogelijk. Een ding is zeker, jouw organisatie is klaar om mooie groeistappen met SEO te maken.

Nieuwsbrief
iedere maand een kant-en-klaar kennispakketje!
Dankjewel voor jouw aanmelding. We hebben jouw aanvraag goed ontvangen!
Oeps! Er ging iets mis tijdens jouw aanmelding. Probeer het opnieuw.