Digital partner

Je bent bezig met de ideeën voor een nieuwe e-commerce webshop, digitale tool, AI-implementatie, een corporate website of een ander digitaal product. Als digital partner helpen wij je ideeën tot een online succes te maken, voor jouw organisatie en voor je eindgebruikers. Redkiwi helpt bij strategie & advies, concept & design, open source development, hosting en support en optimalisatie en online marketing en digital branding. Fullservice, van begin tot …? Juist! Er is geen einde! Continue blijven wij als digital partner aan de knoppen draaien om online groei te realiseren en jullie platform te verbeteren.

Lees meer

Waarom digital branding onmisbaar is

De digitale wereld ontwikkelt zich in een bijna niet bij te houden tempo. Voor organisaties en opdrachtgevers een flinke kluif. Met de nieuwste technologie kunnen wij, als digital partner, bedrijfsmodellen vernieuwen, nieuwe integraties verzinnen om efficiënter te werken en de ervaringen van jouw organisatie en/of klanten verbeteren.

Digitale oplossingen ondergaan een proces waar veel verschillende onderdelen samen komen. Je hebt te maken met mensen, processen, huidige (digitale) platformen, resultaten en verantwoordelijkheden. Alles wordt uitvoerig besproken in het project en op de weegschaal gelegd. De juiste balans moet worden gevonden in de digital branding strategy om online succes te realiseren. Dat doen wij graag samen, stap voor stap.

Digital branding strategy voor impact

Samen kijken we naar jullie huidige digitale landschap en wat je wilt bereiken met je digital branding. We kijken naar je doelstellingen en welk effect deze zullen hebben op de hele organisatie. Simpel toch? Nee, zeker niet. Maar door intensief samen te werken komen we tot het beste resultaat. Jullie kennis van de markt en onze ervaring als digital partner komen samen in de best mogelijke digital branding strategy om jullie persona’s te bereiken.

Ons team van digitale denkers en doeners kijkt vooruit, innoveert, streeft naar eenvoud, overzichtelijkheid en komt met verrassende inzichten. Alles om de dienstverlening en/of producten te verbeteren, zodat jouw organisatie daar baat bij heeft. Wij zijn er om je te helpen en dat doen wij met maar één doel voor ogen: Create Digital Impact.

Een schat aan ervaring

Meer weten?

Q&A

Wat maakt Redkiwi uniek?

Wat maakt Redkiwi uniek?

Soms zijn onze oplossingen onverwacht en gedurfd. Maar altijd verrassend en betrouwbaar. En vanuit een open mind. Open Source zit in ons DNA. Toegankelijkheid in ons hart. Een full service digitaal bureau en alles ontwerpen en ontwikkelen wij vanuit het eigenzinnige gedachtegoed van de klant, customer-driven, dat wat jou onderscheidt van de rest. Alles met maar één doel: CREATE DIGITAL IMPACT!

Welke CMS systemen gebruiken jullie?

Welke CMS systemen gebruiken jullie?

Wij maken gebruik van drie open source systemen: Magento, TYPO3 & WordPress. Binnen deze systemen kijken wij altijd naar de beste oplossing voor de vraag die er ligt.

Besteden jullie development werkzaamheden uit?

Besteden jullie development werkzaamheden uit?

Bij Redkiwi hebben wij alles in eigen huis. Wij besteden dus geen development werkzaamheden uit.

Hoe ziet jullie ontwikkelstraat eruit?

Hoe ziet jullie ontwikkelstraat eruit?

Wij werken volgens de OTAP-straat. Dat wil zeggen een ontwikkel-, test-, acceptatie- en productomgeving. Dit om de kwaliteit van het platform op de productieomgeving te waarborgen.

Welke technieken en tools gebruikt Redkiwi?

Welke technieken en tools gebruikt Redkiwi?

Teveel om op te noemen in dit stukje tekst. Kijk anders even op deze pagina voor een antwoord op je vraag.

Heb ik direct contact met developers?

Heb ik direct contact met developers?

Soms is het gewoon beter om direct met een developer te praten. Betrokken als zij zijn komt dit regelmatig voor.

Deel jouw uitdaging

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.