Digitale transformatie

Traditionele problemen die we kunnen oplossen door het gebruik van digitale technologie, dat is digitale transformatie. Digitale transformatie is een proces om kansen, verwachtingen en mogelijkheden in te zetten voor een (meer) digitaal georiënteerde organisatie. Om beter en slimmer samen te werken, met je collega’s én je klanten.

In een digitaal georiënteerde organisatie staat de klant (collega’s en/of klanten) centraal gedurende de gehele klantreis. Deze digitale transformatie maakt een diepergaande innovatie en creativiteit mogelijk. Daardoor is jouw digitale oplossing completer dan de traditionele methode die je voorheen gebruikte. Kortom: door een digitale transformatie kun je de eindgebruiker beter van dienst zijn.

Lees meer

Voorbeelden digitale transformatie

Door de komst van de digitale transformatie zijn een hoop werkvelden onder druk komen te staan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de wereld van print, kranten, uitgevers, reizen en TV.

  • Reizen: Booking.com, AirBnB, Uber vs de traditionele reisbureaus.
  • TV: Netflix & YouTube vs de traditionele zenders.
  • Print: Blendle, Buzzfeed, kranten met een app.

Maar ook het onderwijs, de auto-industrie en het bankwezen met de komst van Bitcoins, Bunq bank, Tesla, SnappCar, Lynda.com en LinkedIn vormen een bedreiging voor deze branches. 

Advies over digitale transformatie

Elke organisatie heeft digitale uitdagingen. Moeten jouw klanten nog steeds een offerte uitprinten, ondertekenen, inscannen en weer opsturen? Worden processen nog niet automatisch aangeslingerd bij het plaatsen van een order? Dit zijn voorbeelden van mogelijkheden om een digitale transformatie in te gaan en processen (digitaal) te vereenvoudigen.

Oplossingen die flexibel en schaalbaar zijn is wat je zoekt. Behoeften veranderen en daar wil je op in spelen. Wij geven advies over digitale transformatie en alle facetten die daarbij komen kijken! Wij maken veranderende behoeften inzichtelijk voor jouw organisatie en de impact op je processen. We digitaliseren bestaande processen naar tijd- en kostenbesparende digitale processen. Eshuis is daar een goed voorbeeld van, bekijk de case van Eshuis

Een schat aan ervaring

Digitale transformatie is een must

De digitale wereld ontwikkelt zich in een razendsnel tempo. Voor organisaties en opdrachtgevers een flinke kluif. Want het digitaliseren en updaten van traditionele processen is tegenwoordig meer regelmaat dan uitzondering. Met de nieuwste technologie kunnen wij bedrijfsmodellen vernieuwen en de ervaringen van jouw organisatie en/of klanten verbeteren.

Digitale transformatie is een proces waarin veel verschillende onderdelen samenkomen. Je hebt te maken met mensen, processen, huidige (digitale) platformen, resultaten en verantwoordelijkheden. Alles moet samen komen en worden betrokken. Behoefte aan advies over digitale transformatie? Wij staan voor je klaar!

Digitale transformatie consultancy: wij gaan voor impact!

Samen kijken we naar jouw huidige digitale situatie en wat je wilt bereiken met dit transformatieproces. We kijken naar je doelstellingen en welk effect deze doelstellingen zullen hebben op de hele organisatie. Ons team van digitale denkers en doeners kijken vooruit, innoveren, streven naar eenvoud en komen met verrassende inzichten. Alles om de dienstverlening en/of producten te verbeteren zodat jouw organisatie daar baat bij heeft. Wij zijn er om je te helpen. 

Meer weten?

Q&A

Wat maakt Redkiwi uniek?

Wat maakt Redkiwi uniek?

Soms zijn onze oplossingen onverwacht en gedurfd. Maar altijd verrassend en betrouwbaar. En vanuit een open mind. Open Source zit in ons DNA. Toegankelijkheid in ons hart. Een full service digitaal bureau en alles ontwerpen en ontwikkelen wij vanuit het eigenzinnige gedachtegoed van de klant, customer-driven, dat wat jou onderscheidt van de rest. Alles met maar één doel: CREATE DIGITAL IMPACT!

Welke CMS systemen gebruiken jullie?

Welke CMS systemen gebruiken jullie?

Wij maken gebruik van drie open source systemen: Magento, TYPO3 & WordPress. Binnen deze systemen kijken wij altijd naar de beste oplossing voor de vraag die er ligt.

Besteden jullie development werkzaamheden uit?

Besteden jullie development werkzaamheden uit?

Bij Redkiwi hebben wij alles in eigen huis. Wij besteden dus geen development werkzaamheden uit.

Hoe ziet jullie ontwikkelstraat eruit?

Hoe ziet jullie ontwikkelstraat eruit?

Wij werken volgens de OTAP-straat. Dat wil zeggen een ontwikkel-, test-, acceptatie- en productomgeving. Dit om de kwaliteit van het platform op de productieomgeving te waarborgen.

Welke technieken en tools gebruikt Redkiwi?

Welke technieken en tools gebruikt Redkiwi?

Teveel om op te noemen in dit stukje tekst. Kijk anders even op deze pagina voor een antwoord op je vraag.

Heb ik direct contact met developers?

Heb ik direct contact met developers?

Soms is het gewoon beter om direct met een developer te praten. Betrokken als zij zijn komt dit regelmatig voor.

Deel jouw uitdaging

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.