Downloads

Op deze pagina vind je interessante downloads; redpapers (onze versie van whitepapers), longreads en onze maandelijkse digital marketing highlights.

Downloads? Yes please!

Redpapers

Redpapers zijn onze variant op de bekende whitepapers. In onze redpapers gaan wij in detail in op specifieke onderwerpen om je concrete handvatten of meer informatie te geven over deze onderwerpen.

Digital Marketing Highlights

Maandelijks publiceren wij een nieuw document daarin de highlights, feitjes en interessante artikelen op digital marketing gebied.

  • Editie 12, juli 2021 over LinkedIn Boost, nieuwe policy Google Merchant Center, geruchten over Instagram en veel ontwikkelingen op het gebied van data.
  • Editie 11, april 2021 over updates in het Google Merchant Center, Google schuift de deadline van Core Web Vitals op en feiten over de AVG-wetgeving.
  • Editie 10, maart 2021 over nieuwe feature op Instagram, aanpassingen in Google Ads en LinkedIn en Facebook updates.
  • Editie 9, februari 2021 over o.a. het redesign van Google Search, het social media onderzoek van Newcom en updates in Google search console.
  • Editie 8, januari 2021; Product Pages op LinkedIn, Google Search in 3D, de nieuwe shopping mogelijkheden van Instagram & Facebook, Data-Driven Marketing Onderzoek en nog veel meer

Klik hier voor alle digitale marketing highlights.

Longreads

Behapbare content geschreven op een fijne manier, mét concrete stappen. Zo zijn onze longreads ingericht. Aangezien de digitale wereld continu in ontwikkeling is komen er meer longreads aan, maar hé, we moeten ergens starten. Dus hier alvast onze eerste longread.

Wij zijn Redkiwi

Wij geloven in de krachtige combinatie van creativiteit, data en technologie. Samen met onze klanten en eindgebruikers creëren en vernieuwen we digitale oplossingen die aansluiten op het nu en de toekomst. Wij brengen daarbij complexe vraagstukken terug tot verrassende eenvoud.

Wij helpen je voorop te lopen door jouw business te digitaliseren en groei te realiseren. We creëren relevantie voor en interactie met jouw doelgroep en behalen zo jouw doelstellingen.

Alles met maar één doel: Create Digital Impact.

Wij werken voor

Sparren over de mogelijkheden?

Wij helpen je graag verder!

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Bel Martijn

Head of Strategy
010 281 96 33
baart@redkiwi.nl
Martijn Baart