Redkiwi, jouw Dutch digital agency

Wij zijn Redkiwi. Een Rotterdams digitaal bureau en lid van de DDA. De DDA staat voor Dutch Digital Agencies en is dé branchevereniging en kennisorganisatie van de beste digitale bureaus in Nederland. Gezamenlijk vertegenwoordigt deze branchevereniging de Nederlandse digitale industrie.

Wat doet een Dutch digital agency?

Nederland telt een grote diversiteit aan digitale bureaus. Wat we gemeen hebben is dat we digitale oplossingen bedenken, vormgeven, ontwikkelen, inrichten, meten en onderhouden die daadwerkelijk gebruikt worden. Redkiwi is dan ook een écht full service (dutch) digital agency te noemen.

Wij werken voor een breed palet aan partners, van multinationals tot lokale overheden. Maar we denken uiteindelijk altijd vanuit de gebruiker van de digitale toepassingen. Digital agencies zijn geen consultancy clubs (die adviseren over het digitale domein) en ook geen reclamebureaus (die hun uitingen deels via het digitale kanaal uitzenden). We zijn makers. Bouwers. Uitvinders. Digitale denkers, doeners en delers!

Jasper Verbunt, bestuurslid DDA

Jasper Verbunt, CEO van Redkiwi, is bestuurslid bij de DDA. Hij vertegenwoordigt daar de kennisdeling van (en innovatie in) de digitale wereld. Onderwerpen als AI, AR, VR, blockchain, privacy en web accessibility vallen binnen Jaspers portefeuille als founder van een Dutch Digital Agency.

Samen met andere bureaus zet Jasper de digitale wereld op de kaart. We laten weten wat Dutch Digital Agencies kunnen. In Den Haag, bij lokale overheden en naar de (internationale) media. Een vraag over digitale kansen en ontwikkelingen? De DDA zorgt ervoor dat digitale bureaus aanwezig zijn in elk belangrijk maatschappelijk debat.

De meerwaarde van een Dutch Digital Agency

Je kunt een digital agency inzetten voor diverse zaken. Denk bijvoorbeeld aan het ontwikkelen van een nieuwe corporate website of een nieuwe e-commerce oplossing. Je wilt graag een rekentool om jouw klanten te helpen online offertes aan te vragen. Je wilt meer nieuwe klanten en zoekt een gedegen digitale marketingstrategie. Allemaal zaken waar wij als full service digital agency bij kunnen helpen. Overtuigd? Neem contact met ons op!

Nieuwsbrief
iedere maand een kant-en-klaar kennispakketje!
Dankjewel voor jouw aanmelding. We hebben jouw aanvraag goed ontvangen!
Oeps! Er ging iets mis tijdens jouw aanmelding. Probeer het opnieuw.