Dutch Digital Agency (DDA)

Redkiwi is een Dutch Digital Agency en lid van de DDA (Dutch Digital Agencies). De DDA is de branchevereniging en kennisorganisatie van de beste digitale bureaus in Nederland. Gezamenlijk vertegenwoordigt deze branchevereniging de Nederlandse digitale industrie.

Lees meer

Wat doet een Dutch Digital Agency als Redkiwi?

Nederland telt een grote diversiteit aan digitale bureaus. Wat we gemeen hebben is dat we digitale oplossingen bedenken, vormgeven, ontwikkelen, inrichten, meten en onderhouden die daadwerkelijk gebruikt worden. Redkiwi is dan ook een écht full service (dutch) digital agency te noemen.

Wij werken voor een breed palet aan opdrachtgevers, van multinationals tot lokale overheden. Maar we denken uiteindelijk altijd vanuit de gebruiker van de digitale toepassingen. Digital agencies zijn geen consultancy clubs (die adviseren over het digitale domein) en ook geen reclamebureaus (die hun uitingen deels via het digitale kanaal uitzenden). We zijn makers. Bouwers. Uitvinders. Digitale denkers en doeners!

Waar kun je een digital agency voor inzetten?

Je kunt een digital agency inzetten voor diverse zaken. Denk bijvoorbeeld aan het ontwikkelen van een nieuwe corporate website of een nieuwe e-commerce solution. Je wilt graag een rekentool om jouw klanten te helpen online offertes aan te vragen. Je wilt meer nieuwe klanten en zoekt een gedegen online marketingstrategie. Allemaal zaken waar wij als full service digital agency bij kunnen helpen. Overtuigd? Neem contact met ons op!

Een schat aan ervaring

Een kiwi in het bestuur van de DDA

Jasper Verbunt, CEO van Redkiwi, is bestuurslid bij de DDA. Hij vertegenwoordigt daar de kennisdeling van (innovatie in) de digitale wereld. Onderwerpen als AI, AR, VR, blockchain, privacy en webaccessibility vallen binnen Jaspers rol als founder van de Dutch Digital Agency.

Benieuwd wat Redkiwi, een dutch digital agency, allemaal doet? Deel jouw vraagstuk met ons of neem eens een kijkje bij onze diensten.

Meer weten?

Q&A

Wat maakt Redkiwi uniek?

Wat maakt Redkiwi uniek?

Soms zijn onze oplossingen onverwacht en gedurfd. Maar altijd verrassend en betrouwbaar. En vanuit een open mind. Open Source zit in ons DNA. Toegankelijkheid in ons hart. Een full service digitaal bureau en alles ontwerpen en ontwikkelen wij vanuit het eigenzinnige gedachtegoed van de klant, customer-driven, dat wat jou onderscheidt van de rest. Alles met maar één doel: CREATE DIGITAL IMPACT!

Welke CMS systemen gebruiken jullie?

Welke CMS systemen gebruiken jullie?

Wij maken gebruik van drie open source systemen: Magento, TYPO3 & WordPress. Binnen deze systemen kijken wij altijd naar de beste oplossing voor de vraag die er ligt.

Besteden jullie development werkzaamheden uit?

Besteden jullie development werkzaamheden uit?

Bij Redkiwi hebben wij alles in eigen huis. Wij besteden dus geen development werkzaamheden uit.

Hoe ziet jullie ontwikkelstraat eruit?

Hoe ziet jullie ontwikkelstraat eruit?

Wij werken volgens de OTAP-straat. Dat wil zeggen een ontwikkel-, test-, acceptatie- en productomgeving. Dit om de kwaliteit van het platform op de productieomgeving te waarborgen.

Welke technieken en tools gebruikt Redkiwi?

Welke technieken en tools gebruikt Redkiwi?

Teveel om op te noemen in dit stukje tekst. Kijk anders even op deze pagina voor een antwoord op je vraag.

Heb ik direct contact met developers?

Heb ik direct contact met developers?

Soms is het gewoon beter om direct met een developer te praten. Betrokken als zij zijn komt dit regelmatig voor.

Deel jouw uitdaging

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.