E-commerce

Digital Agency

Redkiwi is een digital agency dat organisaties helpt succesvol te zijn in de e-commerce branche. Om succes te bewerkstelligen brengen wij organisaties en doelgroepen dichter bij elkaar. Dit doen wij door verrassende en creatieve concepten in plaats van complexe navigatiestructuren en onvindbare antwoorden op de vragen van jouw eindgebruikers.

Meer omzet met jouw e-commerce oplossing

Uiteindelijk draait het bij een e-commerce webshop allemaal om meer omzet.  Wij worden iedere dag wakker met één gezamenlijk doel in gedachten: conversie. De online concurrentie is moordend. De ene na de andere nieuwe webshop maakt haar intrede in de digitale wereld, met schreeuwende webdesigns en grote beloftes.

Zij vergeten de gebruiker, die op zoek is naar een unieke e-commerce ervaring, gericht op de wensen en behoeften. Heeft de bezoeker het gevoel dat hij tegen het metronetwerk van Londen aankijkt, dan is de keuze voor een andere webshop al snel gemaakt. De user experience wordt vaak gelaten voor wat het is. Als het maar mooi oogt. Als e-commerce bureau geloven wij in de krachtige combinatie van data, design en technologie. Onze specialisten maken een ijzersterke e-commerce strategie, waardoor jouw concurrentie in het stof zal bijten.

1, 2, 3, testing door onze e-commerce specialisten.

Wij dringen door in het leven van de bezoeker met de beste online strategie, een passend design, snelle technische oplossingen en de meest uitgebreide optimalisatie tools.

Onze e-commerce experts testen onze digitale oplossingen aan de hand van usability testing. We luisteren naar de eindgebruiker bij het bouwen van een e-commerce platform om écht impact te maken, om resultaat te behalen. Voor jouw organisatie én voor jouw eindgebruikers. Het proces, gevormd door ervaring voor tientallen klanten, komt terug in de Redkiwi manier. Niet eigenwijs, maar wel een eigen werkwijze. 

Bij ons vind je geen digitale supermarkt waar we jouw producten alleen maar showcasen. Tenminste, niet als je gebruikers wilt aanzetten tot een aankoop. Of een gebruiker aan je wilt binden als een loyale klant. De eenvoud en het gemak van online shoppen, gecombineerd met een unieke beleving, dat is wat wij creëren. Wil je een webshop laten ontwikkelen met de juiste online strategie? Dan moet je bij e-commerce bureau Redkiwi zijn. Voor elke fase binnen de ontwikkeling van je website hebben we gespecialiseerde e-commerce experts in huis. We werken met Magento om jouw webshop te bouwen. Deel jouw uitdaging, je zal versteld staan van onze betrokkenheid en het resultaat!

Een goed e-commerce bureau vinden is niet makkelijk

Het maken van een goede e-commerce webshop is ook niet gemakkelijk. Je moet goed luisteren naar je klanten en daarmee de gebruikers van jouw e-commerce oplossing. Wij luisteren altijd naar jouw klanten. Het liefste zitten wij zelfs aan tafel met hen. Je gaat een relatie aan, zodat tevreden klanten groeien tot loyale klanten. Emotioneel verbonden klanten zijn namelijk meer dan twee keer zo waardevol als zeer tevreden klanten. Of dat nu B2B of B2C is, wij weten hoe. 

Relaties met consumenten hebben namelijk dezelfde uitgangspunten als elke persoonlijke of professionele relatie: alles draait om vertrouwen, authenticiteit, betrouwbaarheid, persoonlijkheid, empathie en openheid voor gebruikersfeedback. Met je e-commerce website en digital marketing activiteiten moet je dezelfde kwaliteiten toepassen op jouw relatie met de consument.

Niemand wil in een relatie zitten waarin ze niets terugkrijgen, ook organisaties niet. Organisaties moeten gebruikersdata verzamelen om relevante content binnen de gekozen strategie aan te bieden op de webshop. Wij zijn dan ook niet bang om vragen te stellen aan jouw consumenten die verder gaan dan traditionele marketinggerichte segmenten zoals leeftijd en geslacht. We brengen je verder dan je eigen verwachting.

Ervaren e-commerce bureau

Ons team van e-commerce strategen en specialisten helpt jou de juiste digitale strategie te formuleren voor jouw e-commerce webwinkel en plaatst daarbij de klant centraal. Daarnaast voorzien zij elk touchpoint van de customer journey van de juiste technologie. Hierbij houden we ook meteen rekening met de user experience. 

Wij helpen met het efficiënter en slimmer maken van je organisatie en zorgen voor integratie met platforms als Amazon, Bol.com en eBay. Dat hebben we al voor vele partners gedaan. Op deze manier haal je meer uit de markt met je e-commerce website. Samen met Redkiwi ga je customer driven te werk en haal je meer uit de samenwerking met leveranciers, distributeurs en retailers. Je krijgt inzichten hoe je gebruikersdata kunt gebruiken om resultaatgericht te werk te gaan, te optimaliseren via usability testing en te groeien.

Redkiwi is een full service digital agency die alle ervaring in huis heeft om dit te begrijpen en te doorgronden. Wij kunnen jouw organisatie en e-commerce webwinkel helpen en laten groeien, op verschillende manieren.

Koppelen van systemen aan je webshop?

Heb jij bijvoorbeeld een CRM-systeem dat je wilt koppelen aan je webshop? Of wil je dat alle orders direct vanuit je webshop in je ERP pakket komen? Of moeten jouw nieuwsbrief inschrijvers direct in je nieuwsprogramma terecht komen? Dat kan! 

Wij verzorgen een functioneel e-commerce design dat alle mogelijke connecties, richtingen en communicatielijnen vanuit externe systemen naar en vanuit de webshop duidelijk maakt. Daarna gaan wij pas ontwikkelen. Zo weet jij wat je krijgt en weten wij wat wij tijdens development moeten gaan bouwen. 

Heb jij een e-commerce bureau nodig voor jouw webshop? Neem contact op en deel jouw uitdaging. Wij zijn ervan overtuigd dat wij jou kunnen helpen!

Nieuwsbrief
iedere maand een kant-en-klaar kennispakketje!
Dankjewel voor jouw aanmelding. We hebben jouw aanvraag goed ontvangen!
Oeps! Er ging iets mis tijdens jouw aanmelding. Probeer het opnieuw.