E-commerce oplossingen

op maat

Converteren naar knaken, dat is waar het in e-commerce om draait. Niets meer, niets minder. Bij ons vind je geen <10k webshops, maar verrassend betrouwbare oplossingen die converteren. Converteren door het intelligent inzetten van data, design & techniek. Samen vormen we een gevestigde strategie waarin we bouwen aan jullie lange termijn inkomstenstromen en klanttevredenheid.

E-commerce oplossingen; er is geen heilige graal

Er is geen heilige graal, geen 100% conversie, maar we draaien aan onverslijtbare knoppen om daar dichterbij te komen en de ervaring van gebruikers te verbeteren. We leren van gebruikers en dat maakt het mogelijk om aan een zichzelf vullende lijst met uitdagingen te werken, doorontwikkeling op basis van trends, data & ontwikkelingen. 

Als je als consument altijd en overal kan winkelen moet je klanten in hun hart raken tijdens hun klantreis om ze een unieke ervaring te bieden. Samen bewandelen we deze route. Zo bouwen we samen aan jouw succes. Nuchter, eerlijk en stap voor stap.

Vaak gevraagd bij een e-commerce webshop

Bij het maken van e-commerce oplossingen zien wij vaak dezelfde vragen terugkomen. Kunnen jullie helpen met:


Het antwoord is dat wij e-commerce specialisten hebben die je kunnen helpen op alle vlakken in het digitale domein. Als full service digital agency ontzorgen wij jouw organisatie volledig op het gebied van een nieuwe e-commerce webshop. We zijn niet voor niets een groep digitale denkers, doeners en makers. 

Jouw webshop, mooi én functioneel

Een webshop is niet zomaar een digitale supermarkt waar producten geshowcased worden. Tenminste niet als je bezoekers wilt aanzetten tot een aankoop. Of een bezoeker aan je wilt binden als een trouwe klant. De eenvoud en het gemak van online shoppen, gecombineerd met een unieke beleving, dat is wat wij creëren. Wil je een webshop laten bouwen? Laat het ons weten!

Wij leren niet alleen jouw merk kennen, maar ook jouw klant. We leven ons volledig in in zijn wensen en gewoonten zodat we precies de juiste strategische snaar weten te raken om jouw klant in beweging te krijgen. Zo helpen we jou de behoefte van een aankoop te creëren. Dat doen we met mooie, simpele en overzichtelijke webshops waar je producten bijna kunt voelen, ruiken en proeven.

Yes! Aankoop geslaagd.

Wij dringen door in het leven van de bezoeker met de beste digital marketing strategie, een passend design, snelle en technische goede e-commerce oplossingen en de meest uitgebreide optimalisatie tools. We koppelen financiële systemen, ERP-pakketten en nog veel meer. Uiteindelijk draait het, zoals eerder aangegeven, allemaal om meer omzet. We worden beide iedere dag wakker met één gezamenlijk doel in gedachten: conversie. De online concurrentie is moordend. De ene na de andere nieuwe webshop maakt haar intrede in de e-commerce branche. 

Zij vergeten vaak de bezoeker, die op zoek is naar een unieke ervaring. Heeft de bezoeker het gevoel dat hij tegen het wegennetwerk van Beijing aankijkt, dan is de keuze voor een andere webshop al snel gemaakt. En laat dat nou precies het punt zijn waar wij de concurrentie in het stof laten bijten. Wij geloven in een stevige e-commerce strategie en de krachtige combinatie van design en technologie. Wij ontwerpen vanuit het unieke gedachtegoed van de klant. Dat wat hem de rode kiwi tussen de groene maakt. We luisteren naar de eindgebruiker bij het bouwen van een webshop om écht impact te maken. Voor jouw organisatie én voor jouw eindgebruikers.

Als e-commerce specialist leren wij jouw merk van binnen en van buiten kennen, maar nog belangrijker luisteren wij naar je klant. Wij gaan customer-driven aan de slag. Met oog op de customer journey leven we ons volledig in in de wensen en gewoonten van de eindgebruikers, zodat we precies weten welke digitale strategie we moeten inzetten om resultaat te boeken en om jouw eindgebruikers in beweging te krijgen. Samen creëren we de behoefte voor een aankoop. Een e-commerce platform moet de ambities nu én in de toekomst ondersteunen. Dat doen onze e-commerce developers met mooie, simpele en overzichtelijke webshops waar je producten bijna kunt voelen, ruiken en proeven.

Digital Agency

Als digital agency pakken wij alles aan wat ervoor nodig is om online het maximale resultaat te realiseren met jouw webshop. We zetten samen de winnende e-commerce strategie neer en bouwen verder tot en met digital marketing en optimalisatie. Voor elke fase binnen de ontwikkeling van je website hebben we gespecialiseerde digitale doeners in huis. We werken bijvoorbeeld met Magento om jouw webshop te bouwen. Deel jouw uitdaging, je zal versteld staan van onze betrokkenheid en het resultaat! Neem natuurlijk ook een kijkje naar onze cases op onze homepage.

Nieuwsbrief
iedere maand een kant-en-klaar kennispakketje!
Dankjewel voor jouw aanmelding. We hebben jouw aanvraag goed ontvangen!
Oeps! Er ging iets mis tijdens jouw aanmelding. Probeer het opnieuw.