E-commerce-concepten met impact

Een fantastisch product verkoopt zichzelf, hoor je weleens vallen. Klopt. In de jaren 60. Binnen het online slagveld van vandaag de dag gaat dit helaas niet meer op. Impact is jouw troef. En daarvoor moet je bij Redkiwi Rotterdam zijn. Want wij creëren impact voor jouw merk. Zodat de klant meteen aan jou denkt, wanneer de behoefte ontstaat voor jouw product. Sterker nog: wij, een full service internetbureau in Rotterdam, zorgen dat jij behoefte creëert. Met mooie webshops waar je producten bijna kunt voelen, ruiken, proeven. Wij zitten graag vroeg met je aan tafel om dit te realiseren.

Lees meer

Creating Digital Impact...

In alles wat we doen zijn we op zoek naar die ene perfecte match. Een sterke combinatie tussen mens en technologie die impact brengt. Want dat is wat wij doen: creating digital impact met ons full service internetbureau in Rotterdam. Hoe we dat keer op keer weten te realiseren? Start scrolling!

By conversion optimization

Jij wordt wakker met maar één doel in gedachten: conversie. Wij ook. Met net zoveel passie en gedrevenheid als jij dat hebt voor jouw merk en product, schieten wij in de actiemodus. Omdat we jouw merk kennen. Maar ook jouw klant. Omdat we ons bij Redkiwi Rotterdam volledig inleven in zijn wensen, weten we altijd precies de juiste snaar te raken om de klant in beweging te brengen.

By customer satisfaction

Een webshop is niet zomaar een digitale verzameling van schappen waar producten geshowcaset worden. Tenminste, niet als je die nieuwe bezoeker aan wil zetten tot een aankoop. Of van die nieuwe bezoeker een trouwe klant wilt maken. Onze webshops bieden nét die bijzondere twist waardoor de consument graag blijft plakken. De eenvoud en het gemak van online, gecombineerd met de unieke beleving van offline.

By revenue enhancement

Uiteindelijk draait het allemaal om meer omzet. En jij weet: klanten en zoekmachines rekenen je keihard af op de prestaties van je webshop. Daarom werken we met het beste webshop platform: Magento. Een eretitel die niet uit de lucht komt vallen. Wereldwijd worden er namelijk miljarden euro’s omgezet met Magento Enterprise shops. Snelheid en betrouwbaarheid vertalen zich uiteindelijk in cijfers!

Meer weten?

Q&A

Wat maakt Redkiwi uniek?

Wat maakt Redkiwi uniek?

Soms zijn onze oplossingen onverwacht en gedurfd. Maar altijd verrassend en betrouwbaar. En vanuit een open mind. Open Source zit in ons DNA. Toegankelijkheid in ons hart. Een full service digitaal bureau en alles ontwerpen en ontwikkelen wij vanuit het eigenzinnige gedachtegoed van de klant, customer-driven, dat wat jou onderscheidt van de rest. Alles met maar één doel: CREATE DIGITAL IMPACT!

Wat kost een website/shop bij jullie?

Wat kost een website/shop bij jullie?

Dat is sterk afhankelijk van wat jij en je eindgebruikers wensen. Neem anders even contact met ons op via 010-281 96 33. We zijn benieuwd naar de uitdaging en bespreken het budget graag met je.

Moet ik voor Magento open source of Magento Commerce gaan? Wat zijn de verschillen?

Moet ik voor Magento open source of Magento Commerce gaan? Wat zijn de verschillen?

Goede vraag, het antwoord is véél te lang om hier te kunnen beantwoorden. We nodigen je graag uit voor een kop koffie om dit verder toe te lichten. Neem contact met ons op via 010-281 96 33.

Wat is de gemiddelde doorlooptijd van een project?

Wat is de gemiddelde doorlooptijd van een project?

De gemiddelde doorlooptijd, afhankelijk van de complexiteit en de projectmethodiek, is 12 tot 16 weken.

Hoe werken jullie na oplevering van de website/shop?

Hoe werken jullie na oplevering van de website/shop?

Na livegang blijft onze digital consultant nauw betrokken bij jou als klant. Dit doen we om te kunnen sturen op de KPI’s die gezamenlijk zijn bepaald. Zo kunnen we bijvoorbeeld kwartaalmeetings houden om de resultaten van de KPI’s te bespreken en vervolgens bij te sturen op de resultaten.

Bij wie hosten jullie?

Bij wie hosten jullie?

Bij Redkiwi hebben wij de hosting in eigen beheer en nemen de resources af bij onze partner CloudVPS. De volledige hosting is dus in eigen beheer van Redkiwi en de data wordt opgeslagen in Nederland.

Bel Gijs

E-commerce consultant
010 281 96 33
bitter@redkiwi.nl

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.