E-commerce specialist

Via je zoektocht naar een e-commerce specialist uitgekomen bij Redkiwi? Top! Redkiwi is een full service digital agency. Als e-commerce bureau helpen wij jouw vraagstuk te concretiseren en digitaliseren naar een resultaatgerichte webshop, een webshop met impact. Dat doen wij op het open source CMS Magento, de meest populaire webcommerce oplossing.

Lees meer

Onze e-commerce developers kennen jou en je doelgroep

Als e-commerce specialist leren wij jouw merk van binnen en van buiten kennen, maar nog belangrijker luisteren wij naar je klant. Wij gaan customer driven aan de slag. Met oog op de customer journey leven we ons volledig in in de wensen en gewoonten van de eindgebruikers, zodat we precies weten welke digitale strategie we moeten inzetten om resultaat te boeken en om jouw eindgebruikers in beweging te krijgen. Samen creëren we de behoefte voor een aankoop. Een e-commerce platform moet de ambities nu én in de toekomst ondersteunen. Dat doen onze e-commerce developers met mooie, simpele en overzichtelijke webshops waar je producten bijna kunt voelen, ruiken en proeven.

Wat maakt jullie e-commerce experts?

Je bent een specialist of gebruikt die term wanneer je alles weet over een bepaald vakgebied. Redkiwi kent de e-commerce markt én  onze e-commerce experts weten alles wanneer het e-commerce vraagstukken betreft. Wij noemen onszelf dus niet voor niets e-commerce specialisten. Graag voegen we daad bij het woord en laten we je  zien dat wij jouw digitale partner voor de toekomst zijn!

Redkiwi is namelijk een full service internetbureau dat graag een totaalproduct aflevert. Zo helpen we je ook graag met het onderhouden van de webshop, het creëren van content, online marketing, zoekmachine optimalisatie en nog veel meer. Redkiwi is meer dan een E-commerce specialist en wil een webshop leveren dat af is, in plaats van een webshop welke je na oplevering nog moet vullen en vindbaar moet maken.

Deel jouw e-commerce vraagstuk met onze specialist Gijs Bitter en hij neemt graag contact met je op om jullie uitdaging te bespreken!

Een schat aan ervaring

Meer weten?

Q&A

Wat maakt Redkiwi uniek?

Wat maakt Redkiwi uniek?

Soms zijn onze oplossingen onverwacht en gedurfd. Maar altijd verrassend en betrouwbaar. En vanuit een open mind. Open Source zit in ons DNA. Toegankelijkheid in ons hart. Een full service digitaal bureau en alles ontwerpen en ontwikkelen wij vanuit het eigenzinnige gedachtegoed van de klant, customer-driven, dat wat jou onderscheidt van de rest. Alles met maar één doel: CREATE DIGITAL IMPACT!

Welke CMS systemen gebruiken jullie?

Welke CMS systemen gebruiken jullie?

Wij maken gebruik van drie open source systemen: Magento, TYPO3 & WordPress. Binnen deze systemen kijken wij altijd naar de beste oplossing voor de vraag die er ligt.

Besteden jullie development werkzaamheden uit?

Besteden jullie development werkzaamheden uit?

Bij Redkiwi hebben wij alles in eigen huis. Wij besteden dus geen development werkzaamheden uit.

Hoe ziet jullie ontwikkelstraat eruit?

Hoe ziet jullie ontwikkelstraat eruit?

Wij werken volgens de OTAP-straat. Dat wil zeggen een ontwikkel-, test-, acceptatie- en productomgeving. Dit om de kwaliteit van het platform op de productieomgeving te waarborgen.

Welke technieken en tools gebruikt Redkiwi?

Welke technieken en tools gebruikt Redkiwi?

Teveel om op te noemen in dit stukje tekst. Kijk anders even op deze pagina voor een antwoord op je vraag.

Heb ik direct contact met developers?

Heb ik direct contact met developers?

Soms is het gewoon beter om direct met een developer te praten. Betrokken als zij zijn komt dit regelmatig voor.

Bel Gijs

E-commerce consultant
010 281 96 33
bitter@redkiwi.nl

Deel jouw uitdaging

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.