Full Service E-commerce bureau

Redkiwi is een full service e-commerce bureau dat organisaties helpt succesvol te zijn in de e-commerce branche. Om succes te bewerkstelligen brengen wij organisaties en doelgroepen dichter bij elkaar. Dit doen wij door verrassende en creatieve concepten in plaats van complexe navigatiestructuren en onvindbare antwoorden op de vragen van jouw eindgebruikers.

Lees meer

E-commerce agency voor jouw digitale e-commerce strategie

Uiteindelijk draait het bij een e-commerce webshop allemaal om meer omzet. We worden iedere dag wakker met één gezamenlijk doel in gedachten: conversie. De online concurrentie is moordend. De ene na de andere nieuwe webshop maakt haar intrede in de digitale wereld, met schreeuwende webdesigns en grote beloftes.

Zij vergeten de gebruiker, die op zoek is naar een unieke e-commerce ervaring, gericht op zijn behoeften. Heeft de bezoeker het gevoel dat hij tegen het metronetwerk van Londen aankijkt, dan is de keuze voor een andere webshop al snel gemaakt. Als e-commerce bureau geloven wij in de krachtige combinatie van design en technologie. Onze e-commerce experts maken een sterke digitale strategie, waardoor jouw concurrentie in het stof zal bijten.

1, 2, 3, testing door onze e-commerce experts!

Wij dringen door in het leven van de bezoeker met de beste online strategie, een passend design, snelle technische oplossingen en de meest uitgebreide optimalisatie tools.

Onze e-commerce experts testen onze  digitale oplossingen aan de hand van usability testing. We luisteren naar de eindgebruiker bij het bouwen van een e-commerce platform om écht impact te maken, om resultaat te behalen. Voor jouw organisatie én voor jouw eindgebruikers.

Een schat aan ervaring

Geen digitale supermarkt voor jouw e-commerce webshop

Wij bouwen als e-commerce agency geen digitale supermarkten waar producten even geshowcased worden. Tenminste, niet als je gebruikers wilt aanzetten tot een aankoop. Of een gebruiker aan je wilt binden als een trouwe klant. De eenvoud en het gemak van online shoppen, gecombineerd met een unieke beleving, dat is wat wij creëren. Wil je een webshop laten ontwikkelen met de juiste online strategie? Dan moet je bij e-commerce bureau Redkiwi zijn. Voor elke fase binnen de ontwikkeling van je website hebben we gespecialiseerde e-commerce experts in huis. We werken met Magento om jouw webshop te bouwen. Deel jouw uitdaging, je zal versteld staan van onze betrokkenheid en het resultaat!

Meer weten?

Q&A

Wat maakt Redkiwi uniek?

Wat maakt Redkiwi uniek?

Soms zijn onze oplossingen onverwacht en gedurfd. Maar altijd verrassend en betrouwbaar. En vanuit een open mind. Open Source zit in ons DNA. Toegankelijkheid in ons hart. Een full service digitaal bureau en alles ontwerpen en ontwikkelen wij vanuit het eigenzinnige gedachtegoed van de klant, customer-driven, dat wat jou onderscheidt van de rest. Alles met maar één doel: CREATE DIGITAL IMPACT!

Welke CMS systemen gebruiken jullie?

Welke CMS systemen gebruiken jullie?

Wij maken gebruik van drie open source systemen: Magento, TYPO3 & WordPress. Binnen deze systemen kijken wij altijd naar de beste oplossing voor de vraag die er ligt.

Besteden jullie development werkzaamheden uit?

Besteden jullie development werkzaamheden uit?

Bij Redkiwi hebben wij alles in eigen huis. Wij besteden dus geen development werkzaamheden uit.

Hoe ziet jullie ontwikkelstraat eruit?

Hoe ziet jullie ontwikkelstraat eruit?

Wij werken volgens de OTAP-straat. Dat wil zeggen een ontwikkel-, test-, acceptatie- en productomgeving. Dit om de kwaliteit van het platform op de productieomgeving te waarborgen.

Welke technieken en tools gebruikt Redkiwi?

Welke technieken en tools gebruikt Redkiwi?

Teveel om op te noemen in dit stukje tekst. Kijk anders even op deze pagina voor een antwoord op je vraag.

Heb ik direct contact met developers?

Heb ik direct contact met developers?

Soms is het gewoon beter om direct met een developer te praten. Betrokken als zij zijn komt dit regelmatig voor.

Bel Gijs

E-commerce consultant
010 281 96 33
bitter@redkiwi.nl

Deel jouw uitdaging

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.