E-Commerce development

Je online strategie ligt er en het design is af, maar nu moet jouw webshop nog omgezet worden naar een klikbaar platform. Bij Redkiwi doen wij niet alleen maar strategie, concepting & design. Ongeveer tweederde van ons e-commerce bureau bestaat uit developers. Genoeg mensen dus om jouw strategie en design tot leven te brengen.

Als e-commerce development bureau ontwikkelen wij B2B en B2C e-commerce webshops die zorgen voor de verbinding tussen onze opdrachtgevers en hun eindgebruikers. Wij zijn een groep digitale hoogvliegers die samen met onze klanten werken aan vernieuwende en innovatieve oplossingen. Bij de ontwikkeling van een open source e-commerce oplossing denken we niet in restricties en zijn er geen grenzen. We dagen elkaar uit om de eindeloze mogelijkheden te ontdekken.

Lees meer

Duurzame ontwikkeling met e-commerce development

Development is de core van e-commerce specialist Redkiwi. Jouw vraagstuk is onze uitdaging en geen uitdaging is te gek. Geen koppeling te groot en nooit pizza genoeg om onszelf te pushen tot het beste resultaat. Wij koppelen systemen aan systemen en mensen en streven daarbij naar duurzame, verrassende en betrouwbare oplossingen.

Als je het ons vraagt, goedkoop is duurkoop. Tijdens e-commerce development maken wij geen gebruik van quick en dirty tricks, maar ontwikkelen wij recht voor zijn raap en met een blik op de toekomst in Magento. Open source zit in ons DNA en toegankelijkheid in ons hart. Samen bepalen we welke digitale e-commerce solution het beste geschikt is voor de digitale transformatie van je e-commerce webshop.

Met deze open source systemen zorgen wij er natuurlijk voor dat jij onafhankelijk (van ons) en efficiënt kan werken door een fijne inrichting van de back-end van het CMS. Een uitgebreide training voor jouw open source platform is daar de basis van.

Koppelen van systemen? Geen probleem voor onze e-commerce developers!

Heb jij bijvoorbeeld een CRM-systeem dat je wilt koppelen aan je webshop? Of wil je dat alle orders direct vanuit je webshop in je ERP pakket komen? Of moeten jouw nieuwsbrief inschrijvers direct in je nieuwsprogramma terecht komen? Dat kan! 

Wij verzorgen een functioneel e-commerce design dat alle mogelijke connecties, richtingen en communicatielijnen vanuit externe systemen naar en vanuit de webshop duidelijk maakt. Daarna gaan wij pas ontwikkelen. Zo weet jij wat je krijgt en weten wij wat wij tijdens e-commerce development moeten gaan bouwen. 

E-commerce development nodig voor jouw webshop? Neem contact op en deel jouw uitdaging. Wij zijn ervan overtuigd dat wij jouw kunnen helpen!

Een schat aan ervaring

Meer weten?

Q&A

Wat maakt Redkiwi uniek?

Wat maakt Redkiwi uniek?

Soms zijn onze oplossingen onverwacht en gedurfd. Maar altijd verrassend en betrouwbaar. En vanuit een open mind. Open Source zit in ons DNA. Toegankelijkheid in ons hart. Een full service digitaal bureau en alles ontwerpen en ontwikkelen wij vanuit het eigenzinnige gedachtegoed van de klant, customer-driven, dat wat jou onderscheidt van de rest. Alles met maar één doel: CREATE DIGITAL IMPACT!

Welke CMS systemen gebruiken jullie?

Welke CMS systemen gebruiken jullie?

Wij maken gebruik van drie open source systemen: Magento, TYPO3 & WordPress. Binnen deze systemen kijken wij altijd naar de beste oplossing voor de vraag die er ligt.

Besteden jullie development werkzaamheden uit?

Besteden jullie development werkzaamheden uit?

Bij Redkiwi hebben wij alles in eigen huis. Wij besteden dus geen development werkzaamheden uit.

Hoe ziet jullie ontwikkelstraat eruit?

Hoe ziet jullie ontwikkelstraat eruit?

Wij werken volgens de OTAP-straat. Dat wil zeggen een ontwikkel-, test-, acceptatie- en productomgeving. Dit om de kwaliteit van het platform op de productieomgeving te waarborgen.

Welke technieken en tools gebruikt Redkiwi?

Welke technieken en tools gebruikt Redkiwi?

Teveel om op te noemen in dit stukje tekst. Kijk anders even op deze pagina voor een antwoord op je vraag.

Heb ik direct contact met developers?

Heb ik direct contact met developers?

Soms is het gewoon beter om direct met een developer te praten. Betrokken als zij zijn komt dit regelmatig voor.

Bel Gijs

E-commerce consultant
010 281 96 33
bitter@redkiwi.nl

Deel jouw uitdaging

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.