E-commerce solutions

Met onze e-commerce solutions heb je een webshop voor de toekomst. Jouw unieke gedachtegoed vertalen wij naar een e-commerce webshop. Een webshop gericht op het behalen van resultaten en op het maken van impact, voor jou en je gebruikers.

Redkiwi is een full service e-commerce agency en helpt organisaties succesvol te zijn in de digitale wereld. Om resultaten te realiseren, brengen wij eindgebruikers en organisaties dichter bij elkaar. Dit doen wij door innovatieve en betrouwbare concepten in plaats van complexe navigatiestructuren en onvindbare antwoorden op de vragen van jouw eindgebruikers. Niets is namelijk vervelender dan klanten die week in week uit dezelfde vragen stellen, bijvoorbeeld over de levertijd.

Lees meer

Ontmoet onze e-commerce experts

Onze e-commerce experts helpen om jouw vraagstuk te concretiseren en digitaliseren naar een resultaatgerichte webshop. Dat doen zij in het open source CMS Magento: de meest populaire e-commerce solution. Redkiwi levert graag het totaalproduct. Zo helpen we je ook graag met het onderhouden van de e-commerce webshop, het creëren van content, online marketing, zoekmachine optimalisatie en nog veel meer. Redkiwi is meer dan alleen een e-commerce agency. We leveren namelijk een webshop die af is, in plaats van een webshop die je na oplevering nog vindbaar moet maken.

E-commerce solutions specifiek voor jouw doelgroep

Wij luisteren altijd naar jouw klanten. Het liefste zitten wij zelfs aan tafel met hen. Daarnaast  leren wij jouw merk van binnen en van buiten kennen en gaan customer driven aan de slag. We leven ons volledig in in de wensen en gewoonten van de eindgebruikers. Zo weten we precies welke online marketingstrategie we moeten inzetten om resultaat te boeken en om jouw eindgebruikers in beweging te krijgen. Samen bepalen we hoe we de behoefte voor een aankoop creëren. Een e-commerce solution moet jouw ambities ondersteunen, nu en in de toekomst. Dat doen we met mooie, simpele en overzichtelijke webshops waar je producten bijna kunt voelen, ruiken en proeven.

Deel jouw e-commerce solution vraagstuk met onze e-commerce expert Gijs Bitter en hij neemt graag contact met je op om jullie uitdaging te bespreken!

Een schat aan ervaring

Meer weten?

Q&A

Wat maakt Redkiwi uniek?

Wat maakt Redkiwi uniek?

Soms zijn onze oplossingen onverwacht en gedurfd. Maar altijd verrassend en betrouwbaar. En vanuit een open mind. Open Source zit in ons DNA. Toegankelijkheid in ons hart. Een full service digitaal bureau en alles ontwerpen en ontwikkelen wij vanuit het eigenzinnige gedachtegoed van de klant, customer-driven, dat wat jou onderscheidt van de rest. Alles met maar één doel: CREATE DIGITAL IMPACT!

Welke CMS systemen gebruiken jullie?

Welke CMS systemen gebruiken jullie?

Wij maken gebruik van drie open source systemen: Magento, TYPO3 & WordPress. Binnen deze systemen kijken wij altijd naar de beste oplossing voor de vraag die er ligt.

Besteden jullie development werkzaamheden uit?

Besteden jullie development werkzaamheden uit?

Bij Redkiwi hebben wij alles in eigen huis. Wij besteden dus geen development werkzaamheden uit.

Hoe ziet jullie ontwikkelstraat eruit?

Hoe ziet jullie ontwikkelstraat eruit?

Wij werken volgens de OTAP-straat. Dat wil zeggen een ontwikkel-, test-, acceptatie- en productomgeving. Dit om de kwaliteit van het platform op de productieomgeving te waarborgen.

Welke technieken en tools gebruikt Redkiwi?

Welke technieken en tools gebruikt Redkiwi?

Teveel om op te noemen in dit stukje tekst. Kijk anders even op deze pagina voor een antwoord op je vraag.

Heb ik direct contact met developers?

Heb ik direct contact met developers?

Soms is het gewoon beter om direct met een developer te praten. Betrokken als zij zijn komt dit regelmatig voor.

Bel Gijs

E-commerce consultant
010 281 96 33
bitter@redkiwi.nl

Deel jouw uitdaging

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.