E-commerce website design

Kwaliteit en stabiliteit staan voorop bij het tot leven brengen van de gevormde digitale strategie en de gemaakte UX designs. Maar eerst moet de digitale strategie en het e-commerce website design gemaakt worden. Dat doen wij middels werksessies. Creatieve bijeenkomsten om jouw organisatie en jouw doelgroep van binnen en van buiten te leren kennen. Wij gaan persona’s ontwikkelen, de customer journey uitwerken, de te voeren kanalen reviewen en het propositiemodel invullen. Dit alles doen wij om de gebruikers, met het juiste e-commerce website design, tot aankoop over te laten gaan.

Lees meer

Waar voldoet een e-commerce design aan?

Een goed e-commerce website design is afgestemd op de bezoeker en houdt rekening met de customer journey. Daarom is het ontzettend belangrijk om te weten wij de doelgroep van je e-commerce website is. Op basis van gebruikersdata richten wij samen met ons team van e-commerce strategen de sitestructuur in, bepalen we de navigatiestructuur, geven wij advies over content en de volgorde van content elementen om de gebruiker te sturen naar het doel. Denk bijvoorbeeld aan een aankoop, contactformulier of het aanvragen van een offerte. Een solide e-commerce website voldoet dus aan een e-commerce design dat volledig is afgestemd op de bezoeker en zijn of haar klantreis.

Eenvoud is key in een e-commerce website design

Wij geloven in de krachtige combinatie van e-commerce website design en technologie. Hierbij moet design geen complexe schaakpartij worden waarin de bezoeker moet nadenken over de volgende zet. Eenvoud is het keyword. Eenvoudige structuren en flows die de gebruiker snel tot een aankoop aanzetten. Met onze ontwerpen dragen wij bij aan de impact van jouw organisatie. Een online marketingstrategie zorgt er deze impact. Wij bouwen niet alleen digitale werelden, maar weten ook alles van online marketing die jouw e-commerce website een succes maakt.

Een schat aan ervaring

E-commerce developers met praktijkervaring

Wij geloven dat je het beste leert door de praktijk erbij te pakken. Daarom gaan onze e-commerce developers graag aan de slag en blijven wij niet te lang hangen in het-kan-zo-of-zo theorie. Lanceren, meten, bijsturen en optimaliseren. Wij kijken samen naar welke kanalen ingezet (moeten) worden en hoe deze kanalen presteren. Zo kunnen we leren van het proces en je e-commerce webshop impactvoller maken, statistiek voor statistiek, pixel voor pixel en code voor code.

Meer weten?

Q&A

Wat maakt Redkiwi uniek?

Wat maakt Redkiwi uniek?

Soms zijn onze oplossingen onverwacht en gedurfd. Maar altijd verrassend en betrouwbaar. En vanuit een open mind. Open Source zit in ons DNA. Toegankelijkheid in ons hart. Een full service digitaal bureau en alles ontwerpen en ontwikkelen wij vanuit het eigenzinnige gedachtegoed van de klant, customer-driven, dat wat jou onderscheidt van de rest. Alles met maar één doel: CREATE DIGITAL IMPACT!

Welke CMS systemen gebruiken jullie?

Welke CMS systemen gebruiken jullie?

Wij maken gebruik van drie open source systemen: Magento, TYPO3 & WordPress. Binnen deze systemen kijken wij altijd naar de beste oplossing voor de vraag die er ligt.

Besteden jullie development werkzaamheden uit?

Besteden jullie development werkzaamheden uit?

Bij Redkiwi hebben wij alles in eigen huis. Wij besteden dus geen development werkzaamheden uit.

Hoe ziet jullie ontwikkelstraat eruit?

Hoe ziet jullie ontwikkelstraat eruit?

Wij werken volgens de OTAP-straat. Dat wil zeggen een ontwikkel-, test-, acceptatie- en productomgeving. Dit om de kwaliteit van het platform op de productieomgeving te waarborgen.

Welke technieken en tools gebruikt Redkiwi?

Welke technieken en tools gebruikt Redkiwi?

Teveel om op te noemen in dit stukje tekst. Kijk anders even op deze pagina voor een antwoord op je vraag.

Heb ik direct contact met developers?

Heb ik direct contact met developers?

Soms is het gewoon beter om direct met een developer te praten. Betrokken als zij zijn komt dit regelmatig voor.

Bel Gijs

E-commerce consultant
010 281 96 33
bitter@redkiwi.nl

Deel jouw uitdaging

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.