E-commerce website opzetten?

Jouw mooie producten en/of diensten verkopen via online kanalen, dat kan natuurlijk met een e-commerce website. Of het nu gaat om tickets, muziek, boeken, cd’s, reizen, stickers of horloges, e-commerce maakt het mogelijk alles online te verkopen wat je bezit. Dat je het doet is goed, maar hoe je het doet is veel belangrijker. Heb jij al een digitale e-commerce strategie en weet jij wie je doelgroep is? Nee?! Daar kunnen wij bij helpen. Aan onze e-commerce websites ligt een gedegen digitale strategie ten grondslag. Alleen op die manier kunnen wij optimale impact maken voor jouw organisatie.

Lees meer

E-commerce specialisten met ervaring

Ons team van e-commerce strategen en specialisten helpt jou de juiste digitale strategie te formuleren voor jouw e-commerce webwinkel en plaatst daarbij de klant centraal. Daarnaast voorzien zij elk touchpoint van de customer journey van de juiste digitale technologie. Hierbij houden we ook meteen rekening met je e-commerce design. Wij helpen met het efficiënter en slimmer maken van je organisatie en zorgen voor integratie met platforms als Amazon, Bol.com en eBay. Op deze manier haal je meer uit de markt met je e-commerce website. Samen met Redkiwi ga je customer driven te werk en haal je meer uit de samenwerking met leveranciers, distributeurs en retailers. Je krijgt inzichten hoe je gebruikersdata kunt gebruiken om resultaatgericht te werk te gaan, te optimaliseren via usability testing en te groeien.

Een e-commerce webwinkel gaat niet alleen maar om verkopen

Je e-commerce website gaat niet alleen over verkopen. Het draait met name om je persona’s en de perfecte customer journey. Redkiwi is een full service digital agency die alle ervaring in huis heeft om dit te begrijpen en te doorgronden. Wij kunnen jouw organisatie en e-commerce webwinkel helpen en laten groeien, op verschillende manieren.

Wij geloven in de krachtige combinatie van e-commerce design en technologie. Wij brengen organisaties en doelgroepen dichter bij elkaar. Dit doen wij met digitale strategische concepten die steeds weer de verwachtingen overtreffen. Jouw verhaal is uniek en je klanten ook. Wij gaan opzoek naar de juiste snaar om jouw klanten over de streep te halen en bij jouw e-commerce website het product aan te schaffen. Wij dragen bij aan de impact van jouw e-commerce webwinkel voor jouw gebruikers.

Een schat aan ervaring

Zorgkantoor Zorg en Zekerheid logo svg
Feyenoord Rotterdam Fanshop logo
AVEX logo
Nooteboom trailers logo
Coutinho logo Magento & TYPO3
De Rotterdamse Electrische Tram N.V. (RET)
Nederlands fotomuseum logo
Talisman logo
ZHD Stevedores logo
Like2Cook logo
4ps logo
Witteveen+Bos logo
TU Delft logo
The consultancy firm logo
Pharmahorse logo
SVB logo
Stickersnow logo
Smit Lamnalco logo
Protix logo
SmartDC logo
ROC horizon college logo
SGR - Stichting garantiefondsen Reisgelden logo
SPIE Nederland logo
SEH logo
Gemeente Utrecht logo
Radar Advies logo
Rebelgroup logo
Seatrade logo
Scelta Mushrooms logo
Orange equipment logo
Boland logo
Medians logo
Grandcruwijnen logo
Losekoot speciaaldrukkerij logo
JSO logo
Gemeente Haarlem logo
Intramed logo
Intellimagic logo
Gemeente Leiden logo
Nibud logo
Ploum - Rotterdam Law Firm logo
Hatenboer-water svg
Controlin logo
Elvy logo
Helvoet logo
Humanitas DMH logo
EUKN logo
Efiweb logo
DSP-groep advies logo
Dak Kindercentra logo
Cycletours logo
Cofra logo
Brohl Welpappe logo
Boskalis logo
AAG logo
JP van den bent stichting logo
ABB Bouwgroep logo
ACT Commodities trading logo

Loyaliteit, daar gaan we voor!

Ons team van e-commerce specialisten ontwikkelt customer journeys voor jouw e-commerce website die van (potentiële) klanten, ambassadeurs maken, loyale klanten. Deze aanpak zorgt ervoor dat wij onze opdrachtgevers op de best mogelijke manier kunnen ondersteunen en adviseren voor hen e-commerce vraagstuk. Dat doen wij niet alleen, want jouw unieke gedachtengoed vertalen wij samen, middels werksessies, naar een unieke digitale strategie die is afgestemd op de omgeving waarin je organisatie actief is. De klant centraal en loyaliteit als uitgangspunt!

Wil jij ook betekenisvolle relaties bouwen met je klanten? Met onze e-commerce solutions is jouw e-commerce webshop klaar voor de toekomst. Neem contact op, wij helpen je graag verder om deze uitdaging te realiseren!

Meer weten?

Q&A

Wat maakt Redkiwi uniek?

Wat maakt Redkiwi uniek?

Soms zijn onze oplossingen onverwacht en gedurfd. Maar altijd verrassend en betrouwbaar. En vanuit een open mind. Open Source zit in ons DNA. Toegankelijkheid in ons hart. Een full service digitaal bureau en alles ontwerpen en ontwikkelen wij vanuit het eigenzinnige gedachtegoed van de klant, customer-driven, dat wat jou onderscheidt van de rest. Alles met maar één doel: CREATE DIGITAL IMPACT!

Welke CMS systemen gebruiken jullie?

Welke CMS systemen gebruiken jullie?

Wij maken gebruik van drie open source systemen: Magento, TYPO3 & WordPress. Binnen deze systemen kijken wij altijd naar de beste oplossing voor de vraag die er ligt.

Besteden jullie development werkzaamheden uit?

Besteden jullie development werkzaamheden uit?

Bij Redkiwi hebben wij alles in eigen huis. Wij besteden dus geen development werkzaamheden uit.

Hoe ziet jullie ontwikkelstraat eruit?

Hoe ziet jullie ontwikkelstraat eruit?

Wij werken volgens de OTAP-straat. Dat wil zeggen een ontwikkel-, test-, acceptatie- en productomgeving. Dit om de kwaliteit van het platform op de productieomgeving te waarborgen.

Welke technieken en tools gebruikt Redkiwi?

Welke technieken en tools gebruikt Redkiwi?

Teveel om op te noemen in dit stukje tekst. Kijk anders even op deze pagina voor een antwoord op je vraag.

Heb ik direct contact met developers?

Heb ik direct contact met developers?

Soms is het gewoon beter om direct met een developer te praten. Betrokken als zij zijn komt dit regelmatig voor.

Bel Gijs

E-commerce consultant
010 281 96 33
bitter@redkiwi.nl

Deel jouw uitdaging

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.