E-commerce-concepten met impact

Een fantastisch product verkoopt zichzelf, hoor je weleens vallen. Klopt. In de jaren 60. Binnen het online slagveld van vandaag de dag gaat dit helaas niet meer op. Impact is jouw troef. En daarvoor moet je bij Redkiwi zijn. Want wij creëren impact voor jouw merk. Zodat de klant meteen aan jou denkt, wanneer de behoefte ontstaat voor jouw product. Sterker nog: wij zorgen dat jij behoefte creëert. Met mooie webshops waar je producten bijna kunt voelen, ruiken, proeven. Wij zitten graag vroeg met je aan tafel om dit te realiseren.

Creating Digital Impact...

In alles wat we doen zijn we op zoek naar die ene perfecte match. Een sterke combinatie tussen mens en technologie die impact brengt. Want dat is wat wij doen: creating digital impact. Hoe we dat keer op keer weten te realiseren? Start scrolling!

 • Conversion optimization

  Jij wordt wakker met maar één doel in gedachten: conversie. Wij ook. Met net zoveel passie en gedrevenheid als jij dat hebt voor jouw merk en product, schieten wij in de actiemodus. Omdat we jouw merk kennen. Maar ook jouw klant. Omdat we ons volledig inleven in zijn wensen, weten we altijd precies de juiste snaar te raken om de klant in beweging te brengen.

 • Customer satisfaction

  Een webshop is niet zomaar een digitale verzameling van schappen waar producten geshowcaset worden. Tenminste, niet als je die nieuwe bezoeker aan wil zetten tot een aankoop. Of van die nieuwe bezoeker een trouwe klant wilt maken. Onze webshops bieden nét die bijzondere twist waardoor de consument graag blijft plakken. De eenvoud en het gemak van online, gecombineerd met de unieke beleving van offline.

 • Revenue enhancement

  Uiteindelijk draait het allemaal om meer omzet. En jij weet: klanten en zoekmachines rekenen je keihard af op de prestaties van je webshop. Daarom werken we met het beste webshop platform: Magento. Een eretitel die niet uit de lucht komt vallen. Wereldwijd worden er namelijk miljarden euro’s omgezet met Magento Enterprise shops. Snelheid en betrouwbaarheid vertalen zich uiteindelijk in cijfers!

It’s all about experience

De online concurrentie is moordend. De ene na de andere website maakt haar intrede in het Wereldwijde Web, met schreeuwend design en grote beloftes. Zij vergeten de bezoeker, die op zoek is naar een unieke ervaring. Daar stappen wij in de strijd. Om impact te creëren met producten die bijna tastbaar zijn.

 • Strategy & Concept

  Hoe valt je website, webshop of webapplicatie op in het drukke online verkeer? Met een mooie website die hoog scoren in Google red je het niet meer. Het gaat om merken waarmee mensen zich echt kunnen identificeren. Dan pas dring je echt door in het leven van de bezoeker. Dan pas ontstaat digitale impact. Wij helpen je graag een strategie te bepalen die logisch voortvloeit uit jouw merkidentiteit.

  Meer over strategy & concept
 • Webshop Design

  Usability is het magische woord. Heeft de bezoeker het gevoel dat hij tegen het wegennetwerk van Beijing aankijkt, dan is de keuze voor een andere webshop al snel gemaakt. Wij leggen de focus op de juiste elementen binnen de webshop zodat bezoekers hun product snel kunnen vinden. Altijd met een eigenwijze, unieke twist.

  Meer over design
 • Open Source Development

  Onze senior-programmeurs gaan geen uitdaging uit de weg. Zij kennen de weg binnen Magento - hét CMS als het om webshops gaat - als hun broekzak. Ieder stukje code is een nieuwe bouwsteen voor jouw webshop. Geen wonder dat development de core van ons bedrijf is.

  Meer over development
 • System integration

  No integration, no shop. Een goede webshop kan namelijk niet succesvol opereren zonder koppeling met financiële systemen, ERP-systemen en meer. Onze programmeurs zorgen dat alles netjes op zijn plaats valt. En dit bespaart, in de portemonnee en in uren.

  Meer over koppelingen
 • Online Marketing

  Je webshop maakt nu deel uit van het Wereldwijde Web. Daarna is het tijd om nóg meer online impact te creëren en om winst te halen uit je webshop. Daarvoor kan je terecht bij ons zusterbedrijf Afdeling Online. Zij adviseren en ondersteunen je bij alle facetten van online marketing. Ook in dat traject blijven wij betrokken, want samen met Afdeling Online denken wij graag mee over jouw online marketing strategie.

  Meer over online marketing
 • Hosting & Support team

  Je las het al: nadat de webshop live is gegaan, blijven de vertrouwde lijntjes met ons openstaan. Niet meer dan logisch vinden wij. Want wanneer de webshop klaar is om te draaien, is het pas echt tijd om impact te maken. Terwijl je je online resultaten omhoog ziet schieten, zorgen wij dat jij beschikt over een razendsnelle webhosting. Heb je tussendoor vragen? Ons support team staat altijd voor je klaar.

  Meer over hosting & support

Magento Business Solution Partner

Redkiwi en Magento zijn partners, business partners. Dit houdt in dat we geselecteerd zijn als betrouwbare partij met kennis en kunde op het gebied van e-commerce en Magento in het bijzonder. Door dit partnership hebben we nauw contact met Magento en zijn we altijd voorzien van de laatste updates. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan eens contact met ons op.

Our Hall of Fame

Talloze klanten met mooie merken klopten al bij ons aan voor het creëren van Digital Impact. Samen met deze klanten hebben we gewerkt naar hun online impact. En met succes kunnen we deze mooie cases met je delen.

 • Australian Gold Shop
  Australian Gold Shop

  Australian Gold is al ruim 25 jaar wereldmarktleider in zonnebankcrèmes en heeft ook een prachtig assortiment "Bronze and Protect" zonnebrandcremes voor in de buitenzon. Australian Gold biedt een uitgebreide keuze om gezond en verantwoord bruin te worden.

  Bezoek de webshop
 • Bavaria
  Bavaria

  De Bavaria brouwerij in Lieshout (provincie Brabant) is een van de oudste brouwerijen van Nederland. In het jaar 1719 werd voor het eerst melding gemaakt van brouwerij ‘De Kerkdijk’ in Lieshout. Jaren later is ons gevraagd de shop te ontwikkelen en zo verkoopt Bavaria nu haar merchandise via de Bavaria shop.

  Bezoek de webshop
 • Feyenoord
  Feyenoord

  Het grootste aanbod Feyenoord fanartikelen online verkopen was het doel. Al meerdere jaren realiseren wij dit doel gezamenlijk met Feyenoord in de online wereld. Van wedstrijdshirts tot champagnekoelers, alles voor de fans van Feyenoord is hier te vinden!

  Bezoek de webshop
 • Gezinnig
  Gezinnig

  Gezinnig is een super vrolijke webshop. Ze bedenken en verkopen praktische gezinsproducten. Gezinnig heeft het doel om het gezinsleven te versoepelen. Neem snel een kijkje!

  Bezoek de webshop
 • InteriorWorks
  InteriorWorks

  InteriorWorks is specialist op het gebied van projectinrichting binnen de hospitality-, kantoor-, onderwijs-, en zorgbranche. InteriorWorks (eerder DockDesignShop en OfficeDock) groeit hard en daar hoort een nieuwe uitstraling bij. De shop inspireert en geeft met heel veel fotografie een beeld van hun expertise.

  Bezoek de webshop
 • Mammoet
  Mammoet

  Mammoet is specialist in zwaar hijswerk en multimodaal transport. Mammoet wil al haar doelgroepen – van consumenten en Gold Members tot retailers en personeel – optimaal kunnen bedienen. De shop moest geoptimaliseerd zijn voor elk device. Duidelijk. Daar hebben we voor gezorgd dus!

  Bezoek de webshop
 • NRC Webwinkel
  NRC Webwinkel

  NRC Webwinkel is een onderdeel van NRC media en zit net zoals NRC Handelsblad, NRC Next en NRC.nl op het Rokin in Amsterdam. De aanbiedingen in de webwinkel zijn speciaal voor en door NRC Webwinkel gemaakt of samengesteld en daardoor alleen via de shop van NRC verkrijgbaar.

  Bezoek de webshop
 • Pharmahorse
  Pharmahorse

  De voedingssupplementenmarkt is groot en het is soms lastig het overzicht te bewaren. PharmaHorse onderscheidt zich door de zuiverheid van haar producten, die zeer hoog gedoseerd zijn. De producten, allemaal te vinden in de Pharmahorse shop, zijn erkend door dierenartsen en fysiotherapeuten.

  Bezoek de webshop
 • Skins Cosmetics
  Skins Cosmetics

  Skins Cosmetics, een webshop met gave functionaliteiten zoals een responsive webshop en de Sample Service. Consumenten kunnen middels de, door Redkiwi ontwikkelde, Sample Service vijf verschillende producten proberen, waardoor Skins veruit het grootste en meest exclusieve niche merkenaanbod van Europa kan aanbieden. Daarnaast zijn de product detailpagina's zorgvuldig door Redkiwi en Skins bekeken en ontwikkeld waar de 'Swatches' een geweldige uitkomst van zijn.

  Bezoek de webshop
 • Stickersnow
  Stickersnow

  StickersNow is sinds 2001 actief als webshop voor stickers in Nederland. Dit maakt deze oude rotten in het vak (maar jong van geest) een van de eersten en daar zijn zij best trots op! Vanwege het uitgebreide assortiment en aan materialen en bewerkingsmogelijkheden zijn we uniek in hun dienstverlening. Neem zelf maar eens een kijkje!

  Bezoek de webshop
 • TW Steel
  TW Steel

  TW Steel is bekend van de stijlvolle grote horloges. Achter TW Steel zit een mooi verhaal en daar past natuurlijk ook een mooie website bij. Precies daarvoor kwam TW Steel bij Redkiwi: voor een website en webshop in een.

  Bezoek de webshop
 • Wesco
  Wesco

  Dé officiële Wesco shop. Het merk WESCO staat voor metaal fabricage op de klassieke wijze: een combinatie van excellente Duitse kwaliteit, een exclusief design en high tech functionaliteit. Jarenlange ervaring in fabricage en high tech vormen een perfecte eenheid die Wesco producten hun unieke design geeft. Dat zie en voel je terug in de shop.

  Bezoek de webshop

Every step of the way

Voor iedere vraag een kiwi. Daarmee willen we zeggen: welke fase jouw webshop ook doormaakt, wij zorgen altijd dat alles up and running is. Mocht die ene specifieke wens niet binnen Redkiwi opgelost kunnen worden? Dan schakelen we de beste specialisten in, zodat jij lekker achterover kunt leunen. Samen met jou gaan we voor maximaal online resultaat!

 • Magento
  Magento

  Magento Commerce is een zeer uitgebreid webshopplatform, compleet gericht op e-commerce. Dit webshop platform Magento heeft ontzettend veel functionaliteiten die ervoor zorgen dat je webshop topprestaties levert. Wereldwijd worden er miljarden euro's omzet gemaakt met Magentoshops. Magento Enterprise is een zeer uitgebreide e-commerce CMS-versie die past bij webshops van ieder formaat. Magento Enterprise biedt talrijke functionaliteiten die ervoor zorgen dat je webshop topprestaties levert. Wereldwijd worden er miljarden euro's omzet gemaakt met Magento Enterprise shops. Het is dan ook dé populaire versie onder bedrijven die e-commerce serieus nemen.

  Meer over Magento
 • Sooqr
  Sooqr

  Met Sooqr weten we de zoekresultaten van je webshop naar het hoogste niveau te tillen. Uit ervaring kunnen we zeggen dat deze implementatie een grote rol speelt in het succes van een webshop.

  Meer over Sooqr
 • Mailplus
  Mailplus

  Wie geregeld uitgebreide en zelfs gepersonaliseerde e-mailcampagnes uitvoert, zit helemaal goed met MailPlus. Deze geavanceerde en zeer professionele e-mailmarketing tool heeft talloze mogelijkheden en is ook nog eens supergebruiksvriendelijk.

 • Mailchimp
  Mailchimp

  Met een goede nieuwsbrief betrek je klanten, potentiële klanten en partners bij je bedrijf of organisatie. MailChimp is een bekende en snelgroeiende speler in deze markt. Terecht wat ons betreft!

 • Bitbucket
  Bitbucket

  BitBucket, Jira, Confluence, etc. Onze developers werken met de Atlassian suite om zodoende de beste mogelijke code op te leveren. Code die robuust is en die klaar staat om uitgebreid te worden.

  Lees hier meer over
 • Afdeling Online
  Afdeling Online

  We bundelen onze krachten met het online marketingbureau Afdeling Online. Afdeling Online helpt onze opdrachtgevers bij alles op het gebied van online marketing.

Uit het juiste fruit gesneden

Onze kiwi’s zijn uit het juiste fruit gesneden. Elk met een flinke dosis toewijding, enthousiasme en passie voor het vak. Dat zie je en voel je ook terug in onze digitale creaties.

Bekijk alle Kiwi's

Picture perfect

Wij willen digitale impact creëren. Impact op onze klanten, en op zijn beurt ook op hún klanten. Bekijk hier projecten waarbij monden openvielen.

Bekijk alle cases

Erik staat voor je klaar!

Ready to create digital impact? Deel jouw uitdaging!

Erik Mikx (Digital consultant)

info@redkiwi.nl
010 - 281 96 33

Stuur Erik een bericht

Of laat je terugbellen

Erik belt jou!

 • Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een berichtje:

 • Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.