E-commerce

E-commerce concepten met een hart.

Wij ontwikkelen webshops met maar één doel. Meer omzet voor onze klanten. Punt. Of soms stiekem een tweede doel. Minder kosten.

Diensten

Hier zijn we goed in!

Producten in een webshop moet je niet alleen goed kunnen zien, je moet ze ook bijna kunnen voelen en ruiken. Nu de concurrentie in webshopland steeds groter wordt, draait alles om het magische woord: beleving…

logos

Strategie & Concept

Online is inmiddels volwassen geworden en organisaties komen niet meer weg met simpelweg een fraai ontworpen webshop of een nummer één positie in Google. Mensen zijn wanhopig op zoek naar echte merken met echte verhalen. We noemen dat de online belofte. Daarom vormen wij de strategie en het concept niet alleen rondom de doelen en doelgroep van jullie organisatie, maar ook rondom het merkverhaal en de mentaliteit.

Meer over strategie & concept

Design

Perfect ontworpen webshops bestaan niet. Webshops waar, met de juiste focus op bepaalde elementen, bezoekers snel hun product kunnen vinden, dat is ons doel! Samen met de klant gaan we op reis en kijken we hoe we dit vertalen naar een passend ontwerp.

Meer over design

Hardcore development voor solide oplossingen

Hardcore, inderdaad, zo noemen het graag. Onze developers gaan tot het gaatje om de best mogelijk oplossingen te bouwen. Kwalitatieve betrouwbare oplossingen, daar draait het om.

Meer over techniek

Online Marketing

Wil je optimaal resultaat halen uit je webshop? Dan is online marketing een onmisbaar onderdeel. Laat je adviseren door een ervaren online marketeer van ons zusterbedrijf Afdeling Online. We kijken eerst samen naar jouw doelen. Daarna bepalen we hoe we de doelen gaan behalen, bijvoorbeeld met SEO, SEA, social marketing of e-mailmarketing inzetten. En daarbij helpen we je met plezier!

Meer over online marketing

Vet snelle hosting en actieve support

Inderdaad een term met superlatieven, maar we weten webshops dan ook echt snel op het scherm te toveren. Een combinatie van geoptimaliseerde hardware, slimme caching en goed programmeer werk.

Meer over hosting & support
Partners enzo

Is dat alles?

Nope. We weten als geen ander dat een webshop een onderdeel is van een grotere omgeving.

 • Magento
  Magento

  Magento Commerce is een zeer uitgebreid webshopplatform, compleet gericht op e-commerce. Dit webshop platform Magento heeft ontzettend veel functionaliteiten die ervoor zorgen dat je webshop topprestaties levert. Wereldwijd worden er miljarden euro's omzet gemaakt met Magentoshops.

  Meer over Magento
 • Sooqr
  Sooqr

  Met Sooqr weten we de zoekresultaten van je webshop naar het hoogste niveau te tillen. Uit ervaring kunnen we zeggen dat deze implementatie een grote rol speelt in het succes van een webshop.

  Meer over Sooqr
 • Mailplus
  Mailplus

  Wie geregeld uitgebreide en zelfs gepersonaliseerde e-mailcampagnes uitvoert, zit helemaal goed met MailPlus. Deze geavanceerde en zeer professionele e-mailmarketing tool heeft talloze mogelijkheden en is ook nog eens supergebruiksvriendelijk.

 • Mailchimp
  Mailchimp

  Met een goede nieuwsbrief betrek je klanten, potentiële klanten en partners bij je bedrijf of organisatie. MailChimp is een bekende en snelgroeiende speler in deze markt. Terecht wat ons betreft!

 • Bitbucket
  Bitbucket

  BitBucket, Jira, Confluence, etc. Onze developers werken met de Atlassian suite om zodoende de beste mogelijke code op te leveren. Code die robuust is en die klaar staat om uitgebreid te worden.

  Lees hier meer over
 • Afdeling Online
  Afdeling Online

  We bundelen onze krachten met het online marketingbureau Afdeling Online. Afdeling Online helpt onze opdrachtgevers bij alles op het gebied van online marketing.

Aanpak

This is how we do it

Samen met de klant doorlopen we deze stappen. Maar let wel, niet elk project is hetzelfde!

 • 1. Kennismaking

  Tijdens het kennismakingsgesprek inventariseren wij al je wensen en ideeën over de nieuwe shop.

  1. Kennismaking
 • 2. Aan de slag

  Na akkoord gaan we samen direct aan de slag met het opzetten van de webshop!

  2. Aan de slag
 • 3. Design

  Er zal een op maat gemaakt slim design worden ontworpen om de shop een eigen identiteit te geven.

  3. Design
 • 4. Development

  Stap voor stap groeit je shop met het gewenste design en de modules die voor jouw shop nodig zijn.

  4. Development
 • 5. Workshop

  Hoe beheer je je webshop? Je krijgt een volledige training van jouw shop.

  5. Workshop
 • 6. Livegang

  Je nieuwe shop gaat live! De verkopen vanuit je shop gaan beginnen.

  6. Livegang
 • 7. Marketing/Support

  Ook na livegang van de shop profiteer je van de kennis en kunde van de Redkiwi- medewerkers. En samen groeien we naar steeds mooier resultaat.

  7. Marketing/Support
Team

Uit het juiste fruit gesneden

Bij Redkiwi werken we met een jong en enthousiast team. Alle kiwi’s zijn stuk voor stuk uit het juiste fruit gesneden. We zijn nuchter, sociaal, sportief en we houden van hard werken, maar nu en dan een mooie grap uithalen kunnen we ook niet laten. Work hard, play hard zou ons motto kunnen zijn. Overal het maximale uit halen zit gewoon in ons!

Bekijk alle Kiwi's
In contact komen?

Bel Redkiwi, wij geven je de ins en outs van e-commerce

Heb je het gevoel dat Redkiwi jou kan helpen? Bel of mail Erik!

Erik Mikx (Online Advies)

mikx@redkiwi.nl
010 - 281 96 33

Stuur Erik een bericht

Of laat je terugbellen

Contact met Erik

Erik belt jou!

Contact met Erik

Een berichtje: