E-commerce-concepten met impact

Een fantastisch product verkoopt zichzelf, hoor je weleens vallen. Klopt. In de jaren 60. Binnen het online slagveld van vandaag de dag gaat dit helaas niet meer op. Impact is jouw troef. En daarvoor moet je bij Redkiwi zijn. Want wij creëren impact voor jouw merk. Zodat de klant meteen aan jou denkt, wanneer de behoefte ontstaat voor jouw product. Sterker nog: wij zorgen dat jij behoefte creëert. Met mooie webshops waar je producten bijna kunt voelen, ruiken, proeven. Wij zitten graag vroeg met je aan tafel om dit te realiseren.

Creating Digital Impact...

In alles wat we doen zijn we op zoek naar die ene perfecte match. Een sterke combinatie tussen mens en technologie die impact brengt. Want dat is wat wij doen: creating digital impact. Hoe we dat keer op keer weten te realiseren? Start scrolling!

 • Conversion optimization

  Jij wordt wakker met maar één doel in gedachten: conversie. Wij ook. Met net zoveel passie en gedrevenheid als jij dat hebt voor jouw merk en product, schieten wij in de actiemodus. Omdat we jouw merk kennen. Maar ook jouw klant. Omdat we ons volledig inleven in zijn wensen, weten we altijd precies de juiste snaar te raken om de klant in beweging te brengen.

 • Customer satisfaction

  Een webshop is niet zomaar een digitale verzameling van schappen waar producten geshowcaset worden. Tenminste, niet als je die nieuwe bezoeker aan wil zetten tot een aankoop. Of van die nieuwe bezoeker een trouwe klant wilt maken. Onze webshops bieden nét die bijzondere twist waardoor de consument graag blijft plakken. De eenvoud en het gemak van online, gecombineerd met de unieke beleving van offline.

 • Revenue enhancement

  Uiteindelijk draait het allemaal om meer omzet. En jij weet: klanten en zoekmachines rekenen je keihard af op de prestaties van je webshop. Daarom werken we met het beste webshop platform: Magento. Een eretitel die niet uit de lucht komt vallen. Wereldwijd worden er namelijk miljarden euro’s omgezet met Magento Enterprise shops. Snelheid en betrouwbaarheid vertalen zich uiteindelijk in cijfers!

It’s all about experience

De online concurrentie is moordend. De ene na de andere website maakt haar intrede in het Wereldwijde Web, met schreeuwend design en grote beloftes. Zij vergeten de bezoeker, die op zoek is naar een unieke ervaring. Daar stappen wij in de strijd. Om impact te creëren met producten die bijna tastbaar zijn.

 • Strategy & Concept

  Hoe valt je website, webshop of webapplicatie op in het drukke online verkeer? Met een mooie website die hoog scoren in Google red je het niet meer. Het gaat om merken waarmee mensen zich echt kunnen identificeren. Dan pas dring je echt door in het leven van de bezoeker. Dan pas ontstaat digitale impact. Wij helpen je graag een strategie te bepalen die logisch voortvloeit uit jouw merkidentiteit.

  Meer over strategy & concept
 • Webshop Design

  Usability is het magische woord. Heeft de bezoeker het gevoel dat hij tegen het wegennetwerk van Beijing aankijkt, dan is de keuze voor een andere webshop al snel gemaakt. Wij leggen de focus op de juiste elementen binnen de webshop zodat bezoekers hun product snel kunnen vinden. Altijd met een eigenwijze, unieke twist.

  Meer over design
 • Open Source Development

  Onze senior-programmeurs gaan geen uitdaging uit de weg. Zij kennen de weg binnen Magento - hét CMS als het om webshops gaat - als hun broekzak. Ieder stukje code is een nieuwe bouwsteen voor jouw webshop. Geen wonder dat development de core van ons bedrijf is.

  Meer over development
 • System integration

  No integration, no shop. Een goede webshop kan namelijk niet succesvol opereren zonder koppeling met financiële systemen, ERP-systemen en meer. Onze programmeurs zorgen dat alles netjes op zijn plaats valt. En dit bespaart, in de portemonnee en in uren.

  Meer over koppelingen
 • Online Marketing

  Je webshop maakt nu deel uit van het Wereldwijde Web. Daarna is het tijd om nóg meer online impact te creëren en om winst te halen uit je webshop. Daarvoor kan je terecht bij ons zusterbedrijf Afdeling Online. Zij adviseren en ondersteunen je bij alle facetten van online marketing. Ook in dat traject blijven wij betrokken, want samen met Afdeling Online denken wij graag mee over jouw online marketing strategie.

  Meer over online marketing
 • Hosting & Support team

  Je las het al: nadat de webshop live is gegaan, blijven de vertrouwde lijntjes met ons openstaan. Niet meer dan logisch vinden wij. Want wanneer de webshop klaar is om te draaien, is het pas echt tijd om impact te maken. Terwijl je je online resultaten omhoog ziet schieten, zorgen wij dat jij beschikt over een razendsnelle webhosting. Heb je tussendoor vragen? Ons support team staat altijd voor je klaar.

  Meer over hosting & support

Every step of the way

Voor iedere vraag een kiwi. Daarmee willen we zeggen: welke fase jouw webshop ook doormaakt, wij zorgen altijd dat alles up and running is. Mocht die ene specifieke wens niet binnen Redkiwi opgelost kunnen worden? Dan schakelen we de beste specialisten in, zodat jij lekker achterover kunt leunen. Samen met jou gaan we voor maximaal online resultaat!

 • Magento

  Magento Commerce is een zeer uitgebreid webshopplatform, compleet gericht op e-commerce. Dit webshop platform Magento heeft ontzettend veel functionaliteiten die ervoor zorgen dat je webshop topprestaties levert. Wereldwijd worden er miljarden euro's omzet gemaakt met Magentoshops. Magento Enterprise is een zeer uitgebreide e-commerce CMS-versie die past bij webshops van ieder formaat. Magento Enterprise biedt talrijke functionaliteiten die ervoor zorgen dat je webshop topprestaties levert. Wereldwijd worden er miljarden euro's omzet gemaakt met Magento Enterprise shops. Het is dan ook dé populaire versie onder bedrijven die e-commerce serieus nemen.

  Meer over Magento
 • Sooqr

  Met Sooqr weten we de zoekresultaten van je webshop naar het hoogste niveau te tillen. Uit ervaring kunnen we zeggen dat deze implementatie een grote rol speelt in het succes van een webshop.

  Meer over Sooqr
 • Mailplus

  Wie geregeld uitgebreide en zelfs gepersonaliseerde e-mailcampagnes uitvoert, zit helemaal goed met MailPlus. Deze geavanceerde en zeer professionele e-mailmarketing tool heeft talloze mogelijkheden en is ook nog eens supergebruiksvriendelijk.

 • Mailchimp

  Met een goede nieuwsbrief betrek je klanten, potentiële klanten en partners bij je bedrijf of organisatie. MailChimp is een bekende en snelgroeiende speler in deze markt. Terecht wat ons betreft!

 • Bitbucket

  BitBucket, Jira, Confluence, etc. Onze developers werken met de Atlassian suite om zodoende de beste mogelijke code op te leveren. Code die robuust is en die klaar staat om uitgebreid te worden.

  Lees hier meer over
 • Afdeling Online

  We bundelen onze krachten met het online marketingbureau Afdeling Online. Afdeling Online helpt onze opdrachtgevers bij alles op het gebied van online marketing.

Uit het juiste fruit gesneden

Onze kiwi’s zijn uit het juiste fruit gesneden. Elk met een flinke dosis toewijding, enthousiasme en passie voor het vak. Dat zie je en voel je ook terug in onze digitale creaties.

Bekijk alle Kiwi's

Picture perfect

Wij willen digitale impact creëren. Impact op onze klanten, en op zijn beurt ook op hún klanten. Bekijk hier projecten waarbij monden openvielen.

Bekijk alle cases

Erik staat voor je klaar!

Ready to create digital impact? Deel jouw uitdaging!

Erik Mikx (Online Advies)

mikx@redkiwi.nl
010 - 281 96 33

Stuur Erik een bericht

Of laat je terugbellen

Erik belt jou!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een berichtje:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.