E-commerce Design

Functionele ontwerpen met focus

Perfect ontworpen webshops bestaan niet. Webshops waar, met de juiste focus op bepaalde elementen, bezoekers snel hun product kunnen vinden, dat is ons doel! Samen met de klant gaan we op reis en kijken we hoe we dit vertalen naar een passend ontwerp.

Dit doen we

Hoofddoel: bezoekers bedienen

De webshop is het communicatiemiddel naar jouw bezoekers. Daarnaast is de webshop er écht voor je klanten. Je bezoekers zorgen uiteindelijk dat je je bedrijf als een trein kan laten draaien. Zij laten dan ook genoeg feedback achter en daarom luisteren wij naar je bezoekers en kijken wij graag naar wat zij te zeggen hebben.

Ervaring is kennis en gedeelde kennis is dubbele kracht!

Wij hebben al vele webshops mogen ontwerpen. Daar zijn wij dan ook trots op! Hierdoor hebben wij uiteraard ook veel ervaring op gedaan. Hierdoor weten wij dat bepaalde functionaliteiten altijd werken. Deze kennis nemen wij ook zeker mee in onze ontwerpen.

Data gestuurd (concept) ontwerp

Meetgegevens zijn ontzettend belangrijk. Vanuit data zien wij wat bezoekers zeggen en hoe zij je webshop bezoeken. Vanuit deze data gaan wij gezamenlijk met jou naar een concept om vervolgens tot een uiteindelijk ontwerp te kunnen komen.

Blokken stapelen voor een stabiele toren is ook een kunst

In het mobiele tijdperk moet alles sneller en eenvoudiger. Met een responsive design zorgen we ervoor dat je site zich automatisch aanpast aan het schermformaat van het apparaat van de bezoeker. Daarnaast verplaatsen wij de 'blokken' in je webshop zo dat het voor een bezoeker wederom gemakkelijk is zo snel mogelijk te vinden wat hij zoekt.

Perfectie bestaat niet.

Eerlijk als we zijn zeggen wij het gewoon zoals het is: ‘Perfectie in een ontwerp bestaat niet’. E-commerce is een blijvend proces en de behoeften van je bezoekers veranderen continue. Het is dan ook zaak om vanuit je bezoekers te ontwerpen en daarna door te blijven ontwerpen door middel van bijvoorbeeld A/B testen. Hierdoor blijf je inspelen op de behoeften van je bezoekers.

Cases

Kijk ze shinen!

En trots dat we zijn op onze klanten. Een selectie van de door ons ontworpen webshops vind je hieronder.

Magento webshop

TW Steel

TW Steel is bekend van de stijlvolle grote horloges. Achter TW Steel zit een mooi verhaal en daar past natuurlijk ook een mooie website bij. Precies daarvoor kwam TW Steel bij Redkiwi: voor een website en webshop in een.

Magento webshop

Mammoet

Mammoet is specialist in zwaar hijswerk en multimodaal transport. Hun specialiteit is het transporteren, verschepen, plaatsen en het verwijderen van grote en/of zware objecten van en naar elke locatie, te land en te water.

Magento webshop

NRC Webwinkel

NRC Handelsblad is een begrip in Nederland. De kwaliteitskrant biedt echter veel meer dan het laatste nieuws. De webwinkel van de NRC sluit naadloos aan bij de behoeften en interesses van de NRC-doelgroep.

Neem contact met ons op

Erik is je man!

Heb je het gevoel dat Redkiwi jou kan helpen? Bel of mail Erik!

Erik Mikx (Online Advies)

mikx@redkiwi.nl
010 - 281 96 33

Stuur Erik een bericht

Of laat je terugbellen

Contact met Erik

Erik belt jou!

Contact met Erik

Een berichtje: