E-commerce Hosting & Support

Webshops moeten groeien. Net als kiwi’s.

Inderdaad. We geloven in groei. Voor klanten bereiken we ongekende groei door snelle hosting en adequate support.

Diensten

Vertel, waarom zou ik met jullie werken?

Hosting en support vindt natuurlijk grotendeels achter de schermen plaats. Juist daarom wil je werken met een snelle, stabiele en betrouwbare partij die met je meedenkt.

Blazing fast hosting

Inderdaad een term met superlatieven, maar we weten webshops dan ook echt snel op het scherm te toveren. Een combinatie van geoptimaliseerd hardware, slimme caching en goed programmeerwerk.

Supportkiwi’s met kennis

Alle kiwi’s zijn verliefd op het web. En ssssst... we hebben en groot zwak voor e-commerce. Omdat we een bovengemiddeld kennisniveau hebben als het om webshops gaat, kunnen we je meestal direct helpen met vragen.

Ons klantencentrum voor jou!

Inderdaad, we hebben een overzichtelijk portaal voor onze klanten. In je eigen portaal zie je direct welke punten we al opgelost hebben en aan welke punten we nog werken. Ook kun je direct je financiën inzien. En natuurlijk log je via één klik in op je webshop(s).

Workshops

Bezoek onze workshops. Speciaal voor jou!

Speciaal voor klanten die up-to-date willen blijven op het gebied van internet heeft Redkiwi een aantal workshops en trainingen ontwikkeld. Deze bijeenkomsten staan altijd in het teken van het delen van kennis. Zo is het bijvoorbeeld een uitgelezen moment om andere (internet)ondernemers te ontmoeten.

In contact komen?

Erik is je man!

Heb je het gevoel dat Redkiwi jou kan helpen? Bel of mail Erik!

Erik Mikx (Online Advies)

mikx@redkiwi.nl
010 - 281 96 33

Stuur Erik een bericht

Of laat je terugbellen

Contact met Erik

Erik belt jou!

Contact met Erik

Een berichtje: