E-commerce Online Marketing

Online marketing voor de winst!

De webshop is klaar, nu mag de kassa gaan rinkelen. Ons zusterbedrijf Afdeling Online helpt je met het opstellen en uitvoeren van een stevige marketingstrategie. Maandelijks krijg je een terugkoppeling van de resultaten, zodat de koers steeds bijgesteld kan worden. Op naar nog meer online resultaat!

Diensten

De shop is geopend, laat de klanten maar komen!

Wij zorgen ervoor dat jouw ideale klanten je webshop vinden. Dat is één. Twee is dat we je helpen om klanten zodanig te verleiden dat er niemand met een lege winkelwagen je shop verlaat. Ga aan de slag met onze praktische adviezen, of laat dit met een gerust hart aan ons over.

Search Engine Advertising

Pakt een voorsprong op de concurrentie en adverteer via Google. Doordat je direct zichtbaar bent in de zoekresultaten van je doelgroepen (voorpaginanieuws!) neemt je conversie duidelijk toe.

Search Engine Optimization

Doorlopend meer business genereren? Zorg dat je webshop optimaal vindbaar is in de zoekmachines. Met SEO verhogen we je vindbaarheid op organische wijze. Bijvoorbeeld door op basis van keyword research zulke pittige teksten te schrijven dat zowel Google als webshopbezoekers meteen verkocht zijn.

Resultaten meten

Meten is weten, maar kun jij uit de voeten met al die statistieken? Waarschijnlijk wil je gewoon kunnen werken met de getallen die relevant voor je zijn. Daarom zorgen wij dat je beschikt over eenvoudig dashboard in Google Analytics. Daarnaast koppelen we maandelijks de belangrijkste resultaten aan je terug.

Online adverteren op social media

Als je adverteert via social media kun je heel gericht je doelgroep targetten en zijn je resultaten meetbaar. Redkiwi helpt je met het plaatsen van advertenties op jouw sociale kanalen.

Plan van aanpak

Linksaf? Rechtsaf? Een stap vooruit, twee achteruit? Vraag ons om een Plan van Aanpak voor je Online Marketing Strategie. Dan zetten we in een kort, bondig, concreet en persoonlijk adviesrapport uiteen hoe het er nu voor staat met je online marketing en welke stappen je kunt nemen voor meer online resultaat. Laat ons weten met welke vragen je zit!

Workshops

We helpen jou en je team graag op weg. Daarom verzorgen we diverse practische workshops. Bijvoorbeeld over online marketing, over SEO en SEA, en over de inzet van social media binnen je online strategie. Met de kennis die je opdoet, kun je meteen uit de voeten!

Workshops

Bezoek onze workshops. Speciaal voor jou!

Speciaal voor klanten die up-to-date willen blijven op het gebied van internet heeft Redkiwi een aantal workshops en trainingen ontwikkeld. Deze bijeenkomsten staan altijd in het teken van het delen van kennis. Zo is het bijvoorbeeld een uitgelezen moment om andere (internet)ondernemers te ontmoeten.

Afdeling Online

Online Marketing? Afdeling Online!

Inderdaad. Wij geloven in focus en online marketing is te belangrijk om er ‘even bij te doen’. Daarom pakt ons zusterbedrijf Afdeling Online de online marketing voor onze klanten op. Ze hebben namelijk maar 1 focus: Online marketing. Check out: www.afdelingonline.nl