E-commerce Strategie & Concept

Strategie en Concept: relaties bouwen tussen mensen en merken

We bepalen gezamenlijk de stip op de horizon, definiëren de juiste koers en creëren 'slimme' concepten om bedrijfsdoelstellingen te behalen en mensen te boeien en verbinden met het merk.

Diensten

Zo pakken we het aan

De online wereld is aan het veranderen

In de huidige markt gaat niet meer om zakelijke transacties. Als je potentiële klanten echt wilt bereiken, moet je hen raken. Van mens tot mens. Je moet écht zijn. Binnen Strategie & Concept houden we ons bezig met relaties bouwen tussen mensen en merken.

Welke functie heeft jullie webshop?

Afhankelijk van jullie online doelstellingen, gaan we op zoek naar de beste strategie. Hoe richten we de webshop zo in dat bezoekers nieuwsgierig worden? Dat ze je vertrouwen, dat ze fan worden en dat ze keer op keer bestellingen plaatsen? Door intensief samen te werken met onze opdrachtgevers brengen we in korte tijd de bedrijfsdoelstellingen en gebruikersbehoeften met elkaar in lijn. Slimme concepten leiden tot een onderscheidende webshop. Zo verbinden we mensen met merken.

Merkverhaal & Mentaliteit

Online is inmiddels volwassen geworden en merken komen niet meer weg met simpelweg een fraai ontworpen website of een nummer één positie in Google. Mensen zijn wanhopig op zoek naar authenticiteit. Echte merken met echte verhalen. En vergis je niet, wat je zegt moet je ook waar kunnen maken. Anders kun je het wel schudden. We noemen dat de online belofte. Daarom vormen wij de strategie en het concept niet alleen rondom de doelen en doelgroep van jullie organisatie, maar ook rondom het merkverhaal en de mentaliteit.

Agile, lenig en vlug

Dat is hoe we de strategie & conceptfase samen aanpakken. Met een klein team aan elke kant kunnen we korte lijntjes houden, snel schakelen en daarmee jullie ontlasten. Deze flexibiliteit houdt het project plezierig en licht en zorgt dat iedereen vooral kan doen waar hij of zij goed in is. Onze werkwijze heeft raakvlakken met de principes van Prince II en Scrum, “the best of both worlds” zogezegd. Wij werken in duidelijke fases, maar binnen deze fases is er voldoende ruimte voor veranderingen die we gezamenlijk niet hadden voorzien. Dit maakt het een optimale methodiek voor projecten met een creatief karakter.

Cases

Kijk ze shinen!

Trots op deze omzet generatoren voor onze klanten....

Bekijk alle cases
In contact komen?

Erik is je man!

Heb je het gevoel dat Redkiwi jou kan helpen? Bel of mail Erik!

Erik Mikx (Online Advies)

mikx@redkiwi.nl
010 - 281 96 33

Stuur Erik een bericht

Of laat je terugbellen

Contact met Erik

Erik belt jou!

Contact met Erik

Een berichtje: