E-commerce Techniek

Hardcore development voor solide oplossingen

Hardcore, inderdaad, zo noemen we het graag. Onze developers gaan tot het gaatje om de best mogelijk oplossingen te bouwen. Kwalitatieve betrouwbare oplossingen, daar draait het om.

Diensten

Hier draaien we onze hand niet voor om…

Geen uitdaging te gek, geen koppeling te groot, nooit pizza genoeg.
certificaten

Kwaliteit door versiebeheer

Bij Redkiwi gaan we altijd voor kwaliteit. Daarom werken we gestructureerd middels versiebeheer. Alle webshops die we bouwen hebben een eigen test-, acceptatie- en productieomgeving. Wij werken in de testomgeving en jij controleert in de acceptatie-omgeving. Zo werken we nauw met elkaar samen. De bezoeker ziet alleen het perfecte resultaat en daar gaat het om!

Magento & WooCommerce

Inderdaad, we gebruiken uitsluitend Open Source software voor de realisatie van webshops. Daarmee kiezen we voor betrouwbaarheid en innovatie. Hoewel je voor open source software geen licentiekosten betaalt, profiteer je wel van een sterke en innoverende community. Zo bespaar je ontwikkelingskosten en beschik je over de meest geavanceerde functionaliteiten.

Waarom open source?

Koppelingen

Een webshop staat nooit op zichzelf. We hebben in de afgelopen jaren heel veel systemen aan Magento gekoppeld. Van eenvoudige betaaloplossingen, tot volledige ERP-integraties. Bekijk hier een (onvolledig) overzicht van de systemen die we zoal aan Magento koppelen.

Wat kunnen we koppelen?
Partners enzo

We rollen met...

Alles wat ervoor nodig is om online maximaal resultaat te halen met je webshop, nemen wij je uit handen. Voor elke fase binnen de ontwikkeling van je webshop, hebben we gespecialiseerde kiwi’s in huis. Daarnaast werken we samen met verschillende specialisten die zich keer op keer op keer bewezen hebben.

 • Magento
  Magento

  Magento Commerce is een zeer uitgebreid webshopplatform, compleet gericht op e-commerce. Dit webshop platform Magento heeft ontzettend veel functionaliteiten die ervoor zorgen dat je webshop topprestaties levert. Wereldwijd worden er miljarden euro's omzet gemaakt met Magentoshops.

  Meer over Magento
 • Bitbucket
  Bitbucket

  BitBucket, Jira, Confluence, etc. Onze developers werken met de Atlassian suite om zodoende de beste mogelijke code op te leveren. Code die robuust is en die klaar staat om uitgebreid te worden.

In contact komen?

Erik is je man!

Heb je het gevoel dat Redkiwi jou kan helpen? Bel of mail Erik!

Erik Mikx (Online Advies)

mikx@redkiwi.nl
010 - 281 96 33

Stuur Erik een bericht

Of laat je terugbellen

Contact met Erik

Erik belt jou!

Contact met Erik

Een berichtje: