Magento: topsysteem voor e-commerce

Magento Commerce is een zeer uitgebreid webshopplatform, compleet gericht op e-commerce. Dit webshop platform Magento heeft ontzettend veel functionaliteiten die ervoor zorgen dat je webshop topprestaties levert. Wereldwijd worden er miljarden euro’s omzet gemaakt met Magentoshops.

Lees meer

Ideaal voor een complete webshop op maat

Bij Redkiwi zijn we fan van Magento vanwege het grote aantal basisfunctionaliteiten in het CMS (Content Managementsysteem), gecombineerd met de steengoede uitbreidingsmogelijkheden. In Magento bouwen we je webshop precies zoals je die in gedachten hebt. Óf beter.

Gebruiksvriendelijk voor jezelf én voor bezoekers

Magento shops biedt een zeer volwassen beheerssysteem. Als webwinkelbeheerder maak je eenvoudig producten en categorieën aan. Deze zie je overzichtelijk terug in de shop. Magento biedt de mogelijkheid om aanbiedingen te doen op basis van enkele productkenmerken. Zo kun je bijvoorbeeld een bepaald merk in de aanbieding doen of geen verzendkosten rekenen. Voor bezoekers biedt de shop gebruiksvriendelijke zoekopties en een heldere productweergave.

Helder bestelproces

Uiteindelijk draait het bij e-commerce om bestellingen. Het is belangrijk om klanten na binnenkomst in de shop stap voor stap te begeleiden tot het afrekenmoment. Om tijdens dit proces het vertrouwen te winnen, is het belangrijk dat de mogelijke verzend- en betaalmethodes helder zijn, net als de te nemen afrekenstappen. Redkiwi zorgt ervoor dat bezoekers enthousiast shoppend en moeiteloos terechtkomen bij de kassa.

Andere voordelen van Magento

  • Meerdere verzend- en betaalmethoden. Elke webshop kent zijn specifieke eisen. Redkiwi kan verschillende verzendmethoden realiseren, eventueel gekoppeld aan bijvoorbeeld Parcelware van TNT Post. Ook vele betaalmethoden, zoals iDeal, PayPal en directe CreditCard betalingen behoren tot de mogelijkheden.
  • Koppelingen met andere systemen. Met Magento beheer je je producten eenvoudig en overzichtelijk. Maar Magento is méér. Het systeem biedt je de mogelijkheid om koppelingen te maken met andere systemen, zoals je boekhoudprogramma, offline voorraad, logistieke partners en de partij die je betalingen regelt. Uiteraard gebeurt dit alles veilig en discreet.
  • Geoptimaliseerd voor Google. Voor veel webwinkelbezoekers begint de aankoop in een webshop met een zoekopdracht in Google. Magento zorgt ervoor dat de producten in je shop maximaal geïndexeerd worden door Google, wat resulteert in hoge posities in de zoekresultaten.
  • Uitbreidingen. Natuurlijk is bovenstaande niet alles. Magento biedt de mogelijkheid om verschillende modules aan je webwinkel toe te voegen. Hierdoor zijn er oneindig veel mogelijkheden en kan Redkiwi altijd een passende oplossing voor je bieden.

Meer weten?

Q&A

Wat maakt Redkiwi uniek?

Wat maakt Redkiwi uniek?

Soms zijn onze oplossingen onverwacht en gedurfd. Maar altijd verrassend en betrouwbaar. En vanuit een open mind. Open Source zit in ons DNA. Toegankelijkheid in ons hart. Een full service digitaal bureau en alles ontwerpen en ontwikkelen wij vanuit het eigenzinnige gedachtegoed van de klant, customer-driven, dat wat jou onderscheidt van de rest. Alles met maar één doel: CREATE DIGITAL IMPACT!

Wat kost een website/shop bij jullie?

Wat kost een website/shop bij jullie?

Dat is sterk afhankelijk van wat jij en je eindgebruikers wensen. Neem anders even contact met ons op via 010-281 96 33. We zijn benieuwd naar de uitdaging en bespreken het budget graag met je.

Moet ik voor Magento open source of Magento Commerce gaan? Wat zijn de verschillen?

Moet ik voor Magento open source of Magento Commerce gaan? Wat zijn de verschillen?

Goede vraag, het antwoord is véél te lang om hier te kunnen beantwoorden. We nodigen je graag uit voor een kop koffie om dit verder toe te lichten. Neem contact met ons op via 010-281 96 33.

Wat is de gemiddelde doorlooptijd van een project?

Wat is de gemiddelde doorlooptijd van een project?

De gemiddelde doorlooptijd, afhankelijk van de complexiteit en de projectmethodiek, is 12 tot 16 weken.

Hoe werken jullie na oplevering van de website/shop?

Hoe werken jullie na oplevering van de website/shop?

Na livegang blijft onze digital consultant nauw betrokken bij jou als klant. Dit doen we om te kunnen sturen op de KPI’s die gezamenlijk zijn bepaald. Zo kunnen we bijvoorbeeld kwartaalmeetings houden om de resultaten van de KPI’s te bespreken en vervolgens bij te sturen op de resultaten.

Bij wie hosten jullie?

Bij wie hosten jullie?

Bij Redkiwi hebben wij de hosting in eigen beheer en nemen de resources af bij onze partner CloudVPS. De volledige hosting is dus in eigen beheer van Redkiwi en de data wordt opgeslagen in Nederland.

Bel Gijs

E-commerce consultant
010 281 96 33
bitter@redkiwi.nl

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.