Magento 2 bouwer - Internetbureau Redkiwi

Samen groeien naar een steeds mooier resultaat. Create Digital Impact!

Lees meer

Waarom Redkiwi als Magento 2 bouwer

Waarom zou je Redkiwi moeten kiezen als Magento 2 bouwer? Een vraag die klanten ons vaak voorleggen. In eerste instantie, Redkiwi gaat op jouw stoel zitten. We willen begrijpen waar je naar toe wilt en wat je doelstellingen zijn. Wij zijn ervan overtuigd dat het begrijpen van je ideeën essentieel is voor een succesvolle samenwerking met als resultaat een volledige tevreden klant. Enkel wanneer wij begrijpen wat je van ons verwacht als Magento 2 bouwer, kunnen wij er voor zorgen dat die verwachtingen gerealiseerd worden in Magento 2.

Een Magento 2 bouwer die met je meedenkt

Ten tweede, kan Redkiwi zo met je meedenken en, samen met je, het maximale uit de website halen. Voor veel mensen lijkt dit vanzelfsprekend, echter blijkt dit in de praktijk nogal eens anders te werken. Redkiwi onderscheid zich als Magento 2 bouwer van haar concurrenten door daadwerkelijk met je mee te denken. Mocht je meer willen weten over het laten bouwen van een Magento 2 website, neem dan contact op met één van onze adviseurs. Zij kunnen je precies vertellen wat Redkiwi voor je kan beteken als Magento bouwer. Daarnaast kunnen ze je ook uitleggen hoe dit in zijn werk gaat. Mocht je eerst wat meer informatie willen, neem dan contact met ons op.

Meer weten?

Q&A

Wat maakt Redkiwi uniek?

Wat maakt Redkiwi uniek?

Soms zijn onze oplossingen onverwacht en gedurfd. Maar altijd verrassend en betrouwbaar. En vanuit een open mind. Open Source zit in ons DNA. Toegankelijkheid in ons hart. Een full service digitaal bureau en alles ontwerpen en ontwikkelen wij vanuit het eigenzinnige gedachtegoed van de klant, customer-driven, dat wat jou onderscheidt van de rest. Alles met maar één doel: CREATE DIGITAL IMPACT!

Wat kost een website/shop bij jullie?

Wat kost een website/shop bij jullie?

Dat is sterk afhankelijk van wat jij en je eindgebruikers wensen. Neem anders even contact met ons op via 010-281 96 33. We zijn benieuwd naar de uitdaging en bespreken het budget graag met je.

Moet ik voor Magento open source of Magento Commerce gaan? Wat zijn de verschillen?

Moet ik voor Magento open source of Magento Commerce gaan? Wat zijn de verschillen?

Goede vraag, het antwoord is véél te lang om hier te kunnen beantwoorden. We nodigen je graag uit voor een kop koffie om dit verder toe te lichten. Neem contact met ons op via 010-281 96 33.

Wat is de gemiddelde doorlooptijd van een project?

Wat is de gemiddelde doorlooptijd van een project?

De gemiddelde doorlooptijd, afhankelijk van de complexiteit en de projectmethodiek, is 12 tot 16 weken.

Hoe werken jullie na oplevering van de website/shop?

Hoe werken jullie na oplevering van de website/shop?

Na livegang blijft onze digital consultant nauw betrokken bij jou als klant. Dit doen we om te kunnen sturen op de KPI’s die gezamenlijk zijn bepaald. Zo kunnen we bijvoorbeeld kwartaalmeetings houden om de resultaten van de KPI’s te bespreken en vervolgens bij te sturen op de resultaten.

Bij wie hosten jullie?

Bij wie hosten jullie?

Bij Redkiwi hebben wij de hosting in eigen beheer en nemen de resources af bij onze partner CloudVPS. De volledige hosting is dus in eigen beheer van Redkiwi en de data wordt opgeslagen in Nederland.

Bel Gijs

Digital consultant
010 281 96 33
bitter@redkiwi.nl

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.