Magento 2 hosting bij Redkiwi

Redkiwi is een full service digital agency en verzorgt daarmee ook de Magento 2 hosting voor jouw e-commerce omgeving. Magento 2 is structureel anders en daardoor niet vergelijkbaar met de voorgaande versie. Magento 2 heeft verbeteringen doorgevoerd op het gebied van techniek, performance en gebruiksvriendelijkheid. Daardoor is het noodzakelijk de server voor je Magento 2 hosting anders in te richten en te configureren. Als Magento 2 Agency kan Redkiwi je helpen met alle aspecten van Magento 2 Commerce. Lees verder!

Lees meer

(Bijna) Alles wat we als Magento 2 Agency doen, doen we zelf!

Bijna alle platformen die we voor onze klanten ontwikkelen hosten we zelf, bijvoorbeeld voor Babboe, Protix, Boskalis en RET. Het grote voordeel van Magento 2 hosting is dat wij de volledige verantwoordelijkheid kunnen nemen voor het functioneren van de site. Je kan dus terecht voor al je (digitale) vraagstukken bij maar één partij: Redkiwi. Behalve Magento 2 Hosting staan wij bijvoorbeeld ook voor je klaar als Magento 2 ontwikkelaar, maar ook kunnen we je helpen met je Magento 2 Design of de opbouw van je volledige Magento 2 webshop. Wel zo makkelijk toch!

Magento 2 Agency: Voor impact in de digitale wereld

Wij weten de juiste snaar te raken bij de bezoekers van jouw e-commerce website. Of dat nu business-to-business of business-to-consumer is; wij kennen beide markten. Als Magento 2 developer ontwikkelen wij jouw webshop met een gedegen online marketingstrategie, die garant staat voor succes. Soms zijn onze digitale producten onverwacht en gedurfd. Maar altijd verrassend en betrouwbaar. En altijd vanuit een open mind. Open Source zit in ons DNA. Toegankelijk in ons hart. Omdat we Redkiwi zijn; een Magento 2 agency voor iedereen.

Veiligheid van je Magento 2 Hosting

De veiligheid van je Magento 2 hosting is gewaarborgd in het grootste datacenter van Nederland. Redkiwi biedt hiermee als Magento 2 Specialist een ijzersterke serverconfiguratie, door middel van geclusterde dedicated systemen op basis van virtualisatie techniek. De servers zorgen ervoor dat je e-commerce oplossing snel wordt weergegeven. Ook maken wij iedere dag een volledige back-up voor je. Deze wordt opgeslagen in een ander datacenter, zodat je gegevens zelfs bij het uitvallen van het hoofd-datacenter veilig zijn.

Met ons als jouw Magento 2 hosting- en supportpartner kun jij je dus lekker bezig houden met ‘business development’, terwijl wij zorg dragenvoor de prestaties en betrouwbaarheid van je website hosting en support. We monitoren namelijk alles. Gedreven en gepassioneerd werken wij verder aan verrassend betrouwbare inzichten en trends, innovatieve oplossingen en de gebruikerservaring van jouw klanten.

Meer weten over onze Magento 2 hosting? Deel jouw uitdaging en wij nemen contact met je op!

Meer weten?

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.